Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 MihaPR
#1383
ziv,ju3 ob 10 bom v mostecu na parkplacu s psom su laufat tako bl u izi pa ce se kdo pride gremo lahko skupi :D
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
#1388
Poročilo z dne 28.12.03
Kolko se nas je zbralo pred živalcem, ne bom govorila, da kakšnega ne spustim. Bilo nas je kar nekaj modelov. Ponavadi tečem progo 10 km, danes sem samo 8. Noge so še utrujene od Dolskega. Proga je bila na velikih mestih ledena, potrebna je bila pazljivost. Odriv je bil slabši, enkrat sem zdrsnila v graben, superge sem imela premočene. Malnar je reku, qua mencam in da je to idealna podlaga za poškodbe. Pa saj nismo tekli na čas, samo preluftal smo se , da smo lahko frišni pršli v zakajeni bife v Mostecu. Vroč čajček se je prijetno razlezel po našem zdravem ožilju.
 dragons
#1389
Ja moram rečt ,da tekaške proge z začetkom pred ZOO v tem trenutku niso primerne za varno tekanje.Na nekaterih mestih so poledeneli odseki da si vseskozi na meji padca .Z enim od palčkov sva odtekla Extremovo dvanajstko in na koncu bila zadovoljna z dnevom.
Sneguljčice pa nisva ujela .Ali se nisva dovolj trudila ali pa je bila danes prehitra.

Lep pozdrav!
Dragons
Uporabniški avatar
 MihaPR
#1390
ziv,

jest sm mal zamudu in sm na poti nazaj sreču dragnosa, potem sm se kar preusmeril na modro progo in sem zgornji krog 4x pomanvljal, vendar tudi tam s precejšnimi težavami, res je še vedno led :( :(
Uporabniški avatar
 miro
#1393
Tudi jaz sem danes tekel na Gorenjskem okoli Bleda , kjer me je tri krogemočil dež.
Kljub slabemu vremenu je bilo na Bledu kar nekaj tekačev , vendar nobenega tako norega da bi ob takem vremenu pretekel tri kroge ,tako kot jaz. Teniske sem imel polne vode , a kaj hočem Paris je vse bližji in nimam več časa za zafrkancijo.
Tudi naslednjo nedeljo bom tekel okoli Bleda ob standardni uri , tako , da se mi lahko Gorenjci pridružite!

Lp Miro
Uporabniški avatar
 simi
#1920
So tekašek nedelje še aktualne? Bo v nedeljo keri palček lovil ravnotežje? :wink:
Žal je rožnik poledenel... :(
Uporabniški avatar
 milkec
#1922
Meni pa nedelja ni nikoli ustrezala za rekreacijo! Zdaj ko je zima pa še mnogo težje! Ampak, če se zmenimo...
Uporabniški avatar
 simi
#1924
...tudi meni so sobote skoraj bolj sigurne... stvar dogovora (in razpoloženja).
Samo zanimalo me je, če se še dobivate, ker čez vikende sem jaz pogosto izven Lj, tokrat pa bom tukaj.

LP
Uporabniški avatar
 MihaPR
#1925
ja jest sem bil to nedeljo ob 10 tam in ni blo lih ljudi prevec, mislim da od foruma nobenega več, popravite me ce se motim :D tudi meni bi sobote mogoce bolj ustrezale, se bom do jutri zjasnil ce bo slo to soboto :D
 dragons
#1928
Glede tekaških nedelj je pa tako da je bila udeležba po objavi v Poletu jeseni množična .Potem pa je vsako nedeljo padala.Tako da zdaj srečaš samo še majhno ekipo Extremcov, ki pa niso glih pravi partner za tek.Ker če ujameš njihov ritem na dvanajstki imaš na koncu občutek da si sodeloval na kakšni tekmi.
Glede nedelj je pa pri meni tako da zadnje leto skoraj vsako nedeljo ob 10uri dopoldne odtečem svojo dozo, ki je namenjena za tisti dan.Prej sem to zmeraj počel v popldanskem času pa ker se ponavadi vreme lomi popoldan je dosti treningov odpadlo zaradi slabega vremena ali pa kakšnih nepričakovanih obiskov , ki so za ta dan najbolj primerni.
Uporabniški avatar
 ero
#1931
pri meni so nedelje rezervirane za dolge počasne teke. Rožnik je v ta namen malce prekratek in preveč razgiban.

ko bodo dnevi malo daljši, pa se bom gotovo udeleževal tekaških četrtkov.
Uporabniški avatar
 miro
#1939
Moje nedelje so pozimi rezervirane za Bled , kjer je okoli jezera kar lepo splužena proga , včasih motijo sprehajalci v letnr
em času pa dolina Vrat , dolina Krme , Kolesarska pot Mojstrana Martuljekin podobno. Ljubljana je za trninge zame predaleč.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Bajsi
#1963
Helou!
Ej, milkec, dragi moj Kranjcen!
V februarju bom zacel s prenovo bajturine. To pomeni, da sem kuhan in pecen prakticno vsak vikend v tvojem koncu. Zatorej se lahko za kaksen lauf zmeniva, v Gutnichtsdorf-u ali pa v Insektendorf-u!
Nema zime za Eskime (=Dolenjce)!!
Uporabniški avatar
 milkec
#1966
ja bova pa šla malo polaufat! Ampak jaz bom pa laufau v nasprotno smer, da ne bo razlika med nama tako očitna :)

Samo, če ti pošteno povem, nimam pojma za kake dobre poti po naših koncih!

Ja pa res, da je cesta Žužemberk - Dobrnič zelo malo prometna in tudi ravno dovlj razgibana in tudi dovolj dolga, da bi bila idealna priložnost za lauf!

Za ta vikend pa razmišljam, da bi mogoče šel v Novo mesto na portovald laufat, ko ravno peljem mamo kaj v Novo mesto! Zraven je novi TUŠ center, pa bo imela 1 uro miru, da bo vse nabavila, pa še jaz ne bom tečen za njo!
Uporabniški avatar
 Bajsi
#1970
Helou!
No, milkec, dargi moj Kranjcen, pa sva prisla vkup!
Ko sem se vikendiral v Insektendorf-u sem tekel naslednjo progo: Zuzemberski grad, dol po klancu do Krke, cez njo po cesti do glavne ceste za Kocevje, potem pa se kaksen km v hrib po glavni in nazaj = 9.4km. Enkrat sem pa odvil kar na tisti hrib nad Zuzemberkom in prisel najprej do ene vecje jagrske postojanke (kjer so me pobarali, ali nisem nobenega medveda srecal), potem pa cez Male Limje okrog hriba zopet v Zuzemberk. Je pa res,da je cesta Zuz.-Dobrnic res idealna za lauf.
Ce si zainteresiran, poslji na ZS tvoj emajl ali pa telefon. Jaz ti bom moje za tem sporocilom.
Ja no, na forumu bom zopet v ponedeljek zjutraj!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA