imate kaj, kar ne potrebujete in bi to lahko podarili komu, ki bi podarjeno z veseljem in koristno uporabil?
 jezek.teka.teka
#202423
Darja napisal/-a:Sedaj pa obljubim, da ne bom več smetila po tekaškem forumu.


hehehe, imaš občutek, da smetiš? meni se zdi, da mnogi radi preberemo take teme in se zraven malo topimo bo slikicah. :wink:

@štefan64: hvala, za komplimanet zgoraj, sem kar malo zrasla v višino, hehehe...


Darja, mi bi še slikic... :)
Uporabniški avatar
 Darja
#202494
Hvala vsem za odgovore, nasvete, prijaznost in potrpežljivost. Kot vidim, v Kamniku ne bo problema s šolanjem in druženjem z drugimi kužki (BO-JAN upam, da se bosta s Taro lepo razumeli in da ne bo kakšnih sosedskih nesoglasij - saj veš, babje zdrahe in to :wink: ). Če bomo naleteli na kakšne specifične težave, bom vsekakor poklicala Katarino, čeprav trenutno ne kaže na kaj hujšega.
Ja, Sebi, seveda je Žiža najlepša (Inot - Pohorski gonič nima niti najmanjših možnosti za zmago proti Horjulskemu :wink: ) sedaj mi je to že jasno :D Naj se pa le pazi, ko bo Lucy končno lahko snela "lambrček" in si privoščila negovalno kopel, bo njen naziv najlepše hudo ogrožen. Ja, ušeska ima pa res taka, kot bi jo tašča imela v svojem salonu v obdelavi. Reklama za pramene na štirih nogah.
jezek.teka.teka, upam, da tudi ostalo razmišljajo podobno kot ti, kakšno slikico pa prilepim potem, ko bo Lucy lepša od Žiže :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Darja
#202520
Jaz in hči bi temu v en glas rekli: KAWAI :D :D (še malo japonščine za lepši dan, he, he)
Vidkul, je možno, da desni psički oči na modro vlečejo??? Jej, a imata takšne mehke uhlje, ki jih je tako prijetno božati?
Uporabniški avatar
 vidkul
#202525
Živjo,

Desna (Bree) ima malo svetlejše oči. Mladiči ponavadi imajo zelo svetle oči, ki kasneje potemnijo.
Ušesa so pa zelo mehka :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA