Moderatorji: Staša, Barb

#205217
Kot prvo, bi se zahvalil trekerjema MihatuPR in Martinu-Jelenu Polancu Mlakarju (pa tip sploh ni Brazilc!), da sta me uspešno pospremila še do zadnje KT, mojega doma, namreč! A sem perforiral? Haha, pojma nimam :oops: …..V glavnem se sprehoda čez srednjeveški Kamnik ne spomnim 8) , sem pa prepričan, da nam ni bilo dolgčas, in da tudi molčali nismo! Ziher sem pa, da sta omenila, naj kej kompjuter zalaufam……..

TF družba, zasvojena s tekom, NAJLEPŠA HVALA!!! Hvala za zapisane čestitke in lepe želje. Sestrca Nataša pa je postala teta! Ha, glede na to, da sem veliko okrog tekal in bluzil bi normalen človek pomislil, da kaj takega skoraj ni mogoče. No, to je pomislila tudi ona :roll:
Bile pa so temne noči in nikakršna jutra, tekem ni bilo, treniralo se je kampanjsko in….evo ga, Jošta :clap:


Ura je mnogo, utrujen sem od presežkov v zadnjih dnevih, jutri pa je zadnji treking vzdihljaj v Laškem. Se vidimo tam, ko se zagledamo in verjamem, da bo vznemirljivo. Perforirali bomo tudi po tekmi in kar je zelo pomembno, teh KT nam ne bo nihče izmaknil, he he…..

Lepo se imejte, se vidimo!
matej
#205221
Oooo kakšno presenečenje..po dolgem času pokukam na forum, pa tako lepa novička.
Matej, iskrene čestitke :D , malemu Joštu veliko očkove in mamine ljubezni, :heart vsem pa srečnih trenutkov
Uporabniški avatar
 pegaz
#206566
Jethro maj men.

Evo padu z marsa in posledično pozno našel štrikec od lajtnge. Ampak. Če ti lahko najprej čestitam stari moj, dobr ti gre, roke ti ne bom tresljal in tud s cigarami se bova enkrat drugič zmenila. Ampak sam tok ti povem, zreline in pametosti se ti je že nabralo, tako da vam bo vsem trem gotovo prav lepo.

Se pridružujem ostalim :toast: pade pa tud upam enkrat v živo!

Tebi in tvojim drži pesti
Pegaz :)
#206583
Pegaz, Paddy boy!

Danke ti za tvoje kajndness čestitke 8) Cigaro že imam, ti samo pridobi podatke kje točijo dobro temno pivo in veselje bo popolno :toast:

p.s. Upam, da se notr u madr Irski kej držiš učnega programa kajti španska inkvizicija.....ahh, ju nou :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
#206759
Prjatu, kola je (da se izrazim v še enem tujem jeziku, ki sem ga ponosno začel študirat, Kamniščini) (sej dost več ne znam),

Seveda v Sloveniji pišem več in pogosteje, ker je ceneje - pomisli, kok bi blo šele cenej, če bi sploh kdo drug namest mene pisal!?
Z Irsko sva sicer še zmer na ti, ampak na občasni bazi (večino časa sva bolj tko kot una dva pastirja, vsak na svojmu hribu:
- VUUKAAAŠIIINEEEEE JESI LI VIIIIDEEEEEOOOO MOOOJEEEE OOOOVCEEEEE?
- Tsk, jok.)

Mam pa še mal problemov z reintegracijo v rodno mi domovino, urniki še ne klapajo kot bi morali, ampak se borimo in trudimo in upamo, da bomo zmagali, preden bomo utrujeni. In pol lohka en per stepemo, al pa dva.

Za domovino!
Pegaz :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA