Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#20335
Kot sem omenil že vsako vstrajanje poplača, če veš za kaj garaš, za kaj se trudiš.Če to delaš v pozitivnem smislu potem zagotovo.
Odteči po svojih najboljših močeh ne glede na to če te bodo starši kaj skritizirali.Ti odteči tako kot si trenirala.In tvoj trud bo poplačan, to je zagotovo.
Kaj naj rečem, enostavno ti si najboljša tekačica na svetu, ampak v prvi vrsti to za sebe.To si moraš misliti pri sebi, da ti ne bo nobeden, prav nobeden, ko ti bo šlo slabo mogel zbiti morale in uničiti volje, ki jo imaš.
Držim pesti!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Filipid
#20420
dpop napisal/-a:Glede na to da je Tamari USPELO, sem se še jaz
malo "potrudil" in napisal kratko reportažo... moje videnje dogajanja
http://www.e-fotografija.com/forum/viewtopic.php?t=2297

1047 Darko

P.S. Keep on RUNNING... Tamara! :wink:


Ni kaj reči samo :clap: :cast: .
Uporabniški avatar
 Fotr
#20424
dpop napisal/-a:...sem se še jazmalo "potrudil" in napisal kratko reportažo... moje videnje dogajanja
http://www.e-fotografija.com/forum/viewtopic.php?t=2297


Darko, ne samo da si mojster fotografije, si tudi umetnik pisane besede (pa ne samo poezije kot že vemo, ampak tudi proze). Reportaža jemlje dih v vseh pogledih. Dober si, Darko!

Tamari pa seveda veljajo vse čestitke in najlepše želje za naprej.
 fantom
#20426
Najprej cestitke Tamari! Bravo res, vem koliko truda je potrebno za nekaj takega, sicer sem nov na forumu in vas vse bolj malo poznam, ampak ze kar malo cutim z vami :) Skratka Tamara vsa cast in le tako naprej! ;)

Pogledal sem si fotoreportazo, dpop, nehi ze enkrat svoje delo u nic dajat! :) Sicer se na fotografijo ne spoznam ravno najbolj, ampak na tekste pa se kar precej in to kar si napisal zraven je super, pa tudi fotke se mi zdijo cist OK!

LP
f.

PS: sicer ni za v tole temo ampak bom kar izkoristil priloznost... zadnje case hocem malo pridobit na eksplozivnosti in sem tudi malo sprinte trenirat zacel, samo nekako ne iztisnem iz sebe tistega kar bi moral, OK pa tud tehnika je cist na psu. OK zdej Tamara je cist profi, ampak bi lahko kdaj kej pokazala, mogoce na kaksnem skupnem srecanju/teku, al pa kr tko mogoce po kakem treningu? Lahko pa tud kdo drug seveda, ki je na tem podrocju domac, ker vem iz drugih podrocij, da zadeve pocnes takoj 100x boljse, ce imas nekoga, ki ti kaj pokaze.
Uporabniški avatar
 pegaz
#20468
Tamy, najprej vse čestitke za uspeh. Uvrstitev v reprezentanco je pomemben korak naprej k tvojemu cilju - biti najboljša in najhitrejša tekačica.

Vendar bi bilo narobe, če bi ti čestitali samo zato, ker si bila sprejeta. Čestitamo ti zato, ker si vztrajala in ker še vztrajaš. Ker hodiš na trening namesto na bazen, ker znova in znova zvlečeš zaspanca v sebi "za kravateljc" na tartan, ker zaupaš sebi in tistim, ki te imajo radi.

Čestitamo ti, ker si človek, ki ne odneha. Reprezentanca je le logična posledica tega.

Držimo ti pesti, do konca po tej poti!

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 mojcab
#20480
Pegaz, super si to povedal! :clap:
Tamara, čestitam in ti želim tako hitre (pa z leti še mal bl) noge še naprej! :wink: :juhuhu:

Mojca
Uporabniški avatar
 tamy
#20489
fantom napisal/-a:PS: sicer ni za v tole temo ampak bom kar izkoristil priloznost... zadnje case hocem malo pridobit na eksplozivnosti in sem tudi malo sprinte trenirat zacel, samo nekako ne iztisnem iz sebe tistega kar bi moral, OK pa tud tehnika je cist na psu. OK zdej Tamara je cist profi, ampak bi lahko kdaj kej pokazala, mogoce na kaksnem skupnem srecanju/teku, al pa kr tko mogoce po kakem treningu? Lahko pa tud kdo drug seveda, ki je na tem podrocju domac, ker vem iz drugih podrocij, da zadeve pocnes takoj 100x boljse, ce imas nekoga, ki ti kaj pokaze.


Heh,zdaj me pa imas... :oops: V bistvu za sprint...jah...ce lahko na kratko opisem svoje treninge,ki mi dajejo hitrost in vse potrebne stvari,ki jih nujno potrebujem-2 seriji po 5x 60m.En teden proti vetru,da je tezje,en teden z vetrom,da je lazje.za vzdrzljivost imam 8x300,ali 10x200,mogoce imam kdaj tudi tivoli,karkoli pac od tega.za tehniko teka 10x100m tekaskih vaj(z drugo besedo se jim rece atletska abeceda).Postavim si tudi ovire in skacem cez njih,delam skiping cez,ali pa podobne vaje,ki jih ne znam opisat,pokazat pa znam.To je to,veliko trebusnjakov je potrebnih,in jih tudi delam...
 mojA
#20495
Draga Tamara, iskrene čestitke. ! Ni dosti manjkalo, pa bi bilo še nekaj navijačev več. Nina in Urška sta imeli tudi trening pri konkurenčnem klubu ,žal, pa sta zamudili avtobus zaradi prometnih zastojev. Jaz pa tudi. Naj ti gre vse kot po maslu – sploh sedaj, ko imaš tako odlično fotoreportažo. Bravo Darko !
 fantom
#20550
Hvala tamy! Bos enkrat ob priliki kaj od tega pokazala v zivo in mi dala kak nasvet 8) OK zdej bom pa nehal smetit po tej temi, najdaljujmo s cestitkami! Bravo se enkrat! ;)

f.
Uporabniški avatar
 tamy
#20675
ines napisal/-a:našo tekmovalko v metu krogle - MAJO


Sem jo spoznala in je res super punca! :lol: Tekma je uspela,slovenci smo v atletiki premagali vse,tako fantje kot dekleta,medalje so bile lepe(oblika lipovega lista,simbol slovenije) :wink:
In se fotografa sem dobila-alesa :wink: Heh,nekam ste pridni ratali glede slikanja :P
No,v glavnem,tekla sem kar ok,ce lahko stejem,da je bil veter spet v napacno smer( :roll: ),torej v prsi,sem pa tekla samo 2 stotinki od osebnega,tocno 13:00.Bila sem druga,prva pa je bila slovenka maja mihalinec.Stafeto 4x100m smo zmagale tako dekleta kot fantje in to kar z veliko prednostjo(25m) :roll: Konkurence priznam,da ni bilo. 8)
Uporabniški avatar
 vidkul
#20681
tamy napisal/-a:Stafeto 4x100m smo zmagale tako dekleta kot fantje in to kar z veliko prednostjo(25m) :roll: Konkurence priznam,da ni bilo. 8)


Ali pa ste vi bili tako dobri, da vas niso morali dohajat :D


lp Vid

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA