Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Filipid
#22273
Vsak ima gotovo kakšnega idola oziroma vzornika. Eni na športnem področju, drugi v glasbi, tretji kje drugod. Ker pa smo ravno na športnem področju, natančneje na tekaškem področju, pa napišite, kateri je vaš tekaški idol, ki ga spremljate in navijate na tekmovanjih. Napišite tudi kratko utemeljitev in če imate sliko od tega športnika jo tudi lahko priložite zraven k opisu. Moj idol je Etiopijec Haile Gebrselassie. Utemeljitev: Zdi se mi preprost športnik, vedno nasmejan ter dobre volje. Ko pa gre zares, se njegova dobra volja spremeni v trd boj s progo in tekmeci.


Slika Slika Slika.
 Lučko
#22282
Meni sta pa vzornika kar naša forumca, oba odlična tekača. :lol:
Slika
:cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast:
Uporabniški avatar
 tomaz ny
#22287
Moj idol je Boštjan Buč, slovenski rekorder v stiplu in na 3000m v dvorani. Pri njem mi je zelo všeč resnost in doslednost pri treningu. Je pa nasploh pozitivac in nikoli ne "jamra" na treningu. Z njim je užitek trenirati in pa seveda tudi garanje, kajti 3:30/km je zanj skoraj hoja. Z njim lahko grem zaenkrat le daljše razdalje, ko ima na programu iztek (piši 4min/km -10-20km), med katerim ti pripoveduje neke fore, ti pa tu in tam kej odgovoriš :D.
Drugače pa mi so mi nasploh pri srcu Kenijci, še posebej Paul Tergat in John Ngugi. :cast1:
Uporabniški avatar
 Lucifer
#22308
Gelindo Bordin ITA, zmagovalec olimp. maratona Seul '88 z 2:10:31. Zmaga v zadnjem km. Veličastno!
LP Luci
Uporabniški avatar
 tomaz ny
#22317
Lučko napisal/-a:Meni sta pa vzornika kar naša forumca, oba odlična tekača. :lol:
Slika
:cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast:


A je tale fotka iz ljutomera? :roll:
Uporabniški avatar
 tomaz ny
#22321
ero napisal/-a:
tomaz ny napisal/-a:A je tale fotka iz ljutomera? :roll:


hm, Dolenja vas? vsekakor Dolenjski pokal!


Air ball :shock: .
Uporabniški avatar
 Dule
#22323
tomaz ny napisal/-a:
ero napisal/-a:
tomaz ny napisal/-a:A je tale fotka iz ljutomera? :roll:


hm, Dolenja vas? vsekakor Dolenjski pokal!


Air ball :shock: .



Ni air ball, je kar zadetek 8) :!: Dolenja vas :!:
Uporabniški avatar
 Dule
#22324
Moj vzornik letos pa je brazilec Da Silva (upam da sem prav napisal ime :roll: ), maratonec ki je bil na olimpijadi letos zradiran s proge od neprištevnega človeka, pa je še vedno zbral moči (verjetno mu jih je dal bog) in prišel v cilj kot tretji. Zgodila pa se mu je velika krivica, brez tega dogodka bi bil sigurno olimpijski zmagovalec :P . No vsaj pri meni je zapisan kot zmagovalec :wink:
 ŽULJ
#22333
Zame je vzor vsak tekač, ki ga srečam tako zgodaj zjutraj, da je skoraj še včerajšnji dan ali pa sredi noči...
 Lučko
#22346
ŽULJ napisal/-a:Zame je vzor vsak tekač, ki ga srečam tako zgodaj zjutraj, da je skoraj še včerajšnji dan ali pa sredi noči...

...ki ga po teku čaka še služba, otroci, delo okrog hiše, pa če hoče še tekmovati mora v denarnico seči...imaš zelo prav Žulj :wink: . Profijem bi lahko bili mi vzor, zato pa sta moja vzora "navadna" tekača iz :TF)

PS
Za bolj nove forumce in za vse tiste, ki teh dveh tekačev ne poznajo naj povem imeni: levo Matjaž Vrhunc, desno Milan Kotnik. Zakaj sta moja vzornika pa lahko čez poste in rezultate, ki so na forumu, preberete in ugotovite sami.
 Matrix
#22381
Meni ste pa CARJI VSI FORUMOVCI, ker ste tako predani teku, ker znate tako lepo spodbujati drug drugega in nas novopečene tekače in ker poleg vsakdanjega življenja, ki zna biti včasih zelooo naporno, vztrajate, redno trenirate in sledite svojim ciljem. Lahko samo upam, da bom s časom postala tudi jaz članica vaše tekaške "familije", ne samo v tekaškem smislu ampak tudi osebno. KAR TAKO NAPREJ!
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA