Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

 kbk
#226017
oj

ni kaj, današnji dan je bil lep... zelo lep..
Je pa tudi res , da se človek na napakah marsikaj nauči... jaz sem se danes učil in, upam, tudi kaj naučil...
lep večer....
Uporabniški avatar
 Pingo
#226019
Ja res je bil lep dan...vročč dan.Naša četica pa se je odločila,da bo Durnik padel drugič... na tekmi... in smo se rajši odpravili mimo Kocenpoharja v idilično vasico Bača in se po prelepi stezici spustili v Podbrdo.Potem nas je čakal mini Durnik in nato še povratek v smeri Petrovega Brda.Znese pa cca 22km,1600vm vzpona in 4-6h,kolikor si pač vzameš časa :wink:
Skratka dober trening :juhuhu:
 Jožko
#226020
Pozdravljeni!
Pa še moje kratko poročilce o današnji ogledni turi GM4O. Vreme enkratno in vsi udeleženci smo si bili enotni, da bi si tako vreme zaslužili tudi 19.6.2010, da bi le bili uslišani :D
No Petrovem Brdu se je ob dogovorjeni uri zbralo več kot 20 udeležencev. Škoda, ker sta Bojan in Mojca malce zamudila in se trudila nekaj 100 metrov za nami in skupaj z Pingom predčasnono tudi zaključili, kje točno pa ne vem. No vsi ostali pa smo seveda v različnih časovnih obdobjih zaključili pri Rudiju na PB :drink
Do Hudajužne smo nekako še držali kolono skupaj od tu naprej pa smo šli kar po skupinicah. In z zadnjo skupino smo v limitu pridrveli do konca :clap:
Čestitam vsem udeležencem za prekrasno lepo nedeljo, čeprav bodo noge jutri malo težje pa bo duša vesela in potešena :laola
Uporabniški avatar
 Pingo
#226024
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
Škoda, ker sta Bojan in Mojca malce zamudila in se trudila nekaj 100 metrov za nami in skupaj z Pingom predčasnono tudi zaključili, kje točno pa ne vem.


Kaj misliš Jožko kje smo zaključili..po cukrih in mineralnih pijačah je pasal :toast: pri Rudiju.Noo z nami pa je bila tudi Marija...upam,da je bila zadovoljna z vodenjem in spoznavanjem novih poti in prelepih krajev pod Koblo :clap:

Vsem ostalim pa :clap: :clap: in da se vam želje o lepem vremenu izpolnijo :wink:
 JAG
#226115
Pozdravljeni prijatelji sotekači,
res je bil lep dan, v prijetni družbi je takoj lažje premagovati vse te kilometre in višine...

Slikce sledijo...

lp
Fredy
Uporabniški avatar
 zvone
#226191
Bravo Jožko & co!

Kot kaže, "smo vsi skupaj lačni" Baške grape in bo letos na GM4O -" prijetna gužva"!

Se vidimo!

Lep pozdrav iz MB! Zvone
Uporabniški avatar
 Sebi
#226198
Glede na to, da mi letos spet ni usojeno biti z vami :-(( me zanima sledeče: ali je trasa tudi običajno tako označena, da lahko z njo opravim sama in se ne izgubim? Ali ima kdo gps sled (za ziher, da se slučajno ne izgubim)?
Uporabniški avatar
 Z*
#226204
Proga je dobro označena (vsaj pred časom je bila, verjamem, da je zdaj še bolj), sicer ne tako kot na tekmi, jasno, a dovolj, da se ne zgubiš, če pozorno slediš rumenim tablicam GM4O. Te so na vseh križiščih, kjer je potrebno zaviti - če oznake ni, je prava smer naravnost. Pa kak opis si lahko prej prebereš v starih postih in ne bo problemov. Sicer pa verjetno tudi tam vleče 113. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Pingo
#226208
113 = Jožko :mrgreen: bojo preverjeno boljše informacije :D

Proga je že par let vzorno označena in res so na vseh križiščih,kjer je kakšen odcep rumene table.Edino ko se rahlo vzpenjaš od Znojil naprej,je pomemben en odcep v levo rahlo navzdol...je tudi tablica,pa vseeno...kajti v tekaškem zagonu jo lahko pičiš kar naravnost po isto lepi potki,ki te popelje daleč od trase in ta pot se počasi potem izgubi.
Sedaj dejansko velja,da greš po bolj uhojeni in očiščeni potki,kajti redni obiski proge se poznajo na progi...v smislu uhojenosti seveda :P

ITAK pa lahko tudi slučajno,kje kaj spregledaš in greš po svoje :wink: takrat pa le cincin Jožko-ta
 NeMiran
#226209
[
Sebi napisal/-a:Glede na to, da mi letos spet ni usojeno biti z vami :-(( me zanima sledeče: ali je trasa tudi običajno tako označena, da lahko z njo opravim sama in se ne izgubim? Ali ima kdo gps sled (za ziher, da se slučajno ne izgubim)?


Tak kot so že predhodniki napisali je proga lepo označena. Mora še to: ko prideš do smučšča Kobla se držiš levega spodnjega dela jase. Tam se pot kar lepo spusti. Ne proti smučišču (jaz sem šel malce pogledat na bohinjsko stran).
 Jožko
#226257
Hvala prjatli za vse dane informacije, res v tem času pride "škatla" na vrsto šele v večernih urah :D Vidi pa se, da ste res že pravi poznavalci GM4O, kar mi je še posebno v čast in v zadovoljstvo, da smo vam lahko pokazali nekaj prelepih kotičkov v naši Grapi.
Tekma se približuje in jutri bo več časa in dpogovorjene še zadnje podrobnosti. No in takrat pa vse to tudi napišem.
Danes pa naj Vas samo spomnim, da na dan teka na Petrovem brdu ne bo možno plačati štartnine, zato Vas prosim, da zato poskrbite prej. 24 ur pred tekmo bo objavljena startna lista z že podeljenimi startnimi številkami. V izogib nevšečnostim uredimo zadeve tako, da bo za vse prav :D
 Jožko
#226358
No sedaj pa smo res že čisto pri koncu in vas vse še enkrat lepo prosim, da upoštevate navodila, da na štartu ne bomo imeli težav(mislim na obe strani) :D
:arrow: PLAČILO ŠTARTNINE NA DAN TEKA NE BO MOŽNO
:arrow: ŠTARTNA LISTA BO OBJAVLJENA 24 UR PRED TEKOM NA TF IN NA STRANI GM4O
OBJAVLJENA PA BO TUDI NA ŠTARTNO CILJNEM PROSTORU
:arrow: ZAPOMNITE SI SVOJE ŠTARTNE ŠTEVILKE, DA BOSTE ČAKALI V PRAVI VRSTI ZA DVIG
:arrow: PRI PREVZEMU ŠTARTNE ŠTEVILKE BO VSAK UDELEŽENEC PODPISAL IZJAVO O
LASTNI ODGOVORNOSTI .........
:arrow: ŽE ZJUTRAJ BOSTE PREVZELI SPOMINSKO NAGRADO IN VSE, KAR SODI
ZRAVEN
No toliko za enkrat vse ostalo pa še sledi v naslednjih dneh. Prosimo, da o tem obvestite tudi svoje prijatelje, znance, če ne prebirajo TFja, mislim pa da ga ni tekača, da nebi sledil tej strani :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA