Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

 Jožko
#226566
Pozdravljeni!
Proga GM4O tudi danes ni samevala. Kar nekaj tekačev se je spopadlo z njo, seveda z polno mero opreznosti in spoštljivosti, kajti teden pred tekmo se ni za istrošit do konca :D No na progi pa so bili tudi kosci in drugi vzdrževalci, ki so progo uredili in pripravili, da boste v soboto lahko tekli neovirano in se res posvetili samo sebi in svojim potrebam.
Vas pa spoštovani še enkrat prosim, da poravnate štartnino do časa. Seveda pa lahko pridete že v petek od 17,00 do 20,00 na Petrovo Brdo, kjer bomo delili štartne številke in rekli še kakšno o sami tekmi :D Pripravili bomo tudi kratko predstavitev proge in vsega, kar se okoli GM4O dogaja.
Uporabniški avatar
 Pingo
#226585
Jah danes je res dogajalo na progi.Mi smo si jo malce prikrojili,da se ne iztošimo pa vseeno preverili če v Znojilah še znajo tako zakuriti.Moram priznati,da so tam mojstri tega početja :lol: Durnik suh kot poper in koča že odprta od včeraj dalje.Proga pa pokošena in urejena u nulo.Pod skretom na Poreznu so jo tudi speglali,pa je še vedno težko gor pridet :wink:
Ko sem potem bral zvezek o obisku trase je pisalo....da je bilo danes na trasi 12palčkov-koscev in 3 sneguljčice :wink: mi smo srečali še 2 goža-enega over1m dolgega,v opozoriloo da je ob progi tudi polnoo gozdnih jagod od Kala naprej tam ko se potka malce vzpenja in je vročeee,potem ogled kasarne,skratka res dinamičen-pravljičen tale današnji obisk. :wink:
Zdej pa sam še vreme zrihtajo pa bo :clap:

Mejte se

PS

Ob naši izbrani trasi se je en poznan domačin zamislil in rekel,da ga prav čudi kako se on na to varianto še nikoli ni spomnil :mrgreen:
Ugotovili smo tudi kje domačini iz Podbrda trenirajo strmino Durnika....Jožko mi smo rajš šli tam dol kot gor :mrgreen: in tudi razgled pri kasarni je za kocine pokonc stati.Ress še en prelep pogled z druge strani Baške grape
 Jožko
#226652
Ohoj Bojan, lep krog ste opravili in to po poteh, ki so znane skoraj izključno domačinom. In pogledi s prelepih razgledišč nad Podbrdom so res prekrasni. Ja pa kaj bi Bojan je že skoraj domačin samo to ti še manjka, da padeš v vodo pa boš potrjen :D
Seveda pa smo tudi mi bili na terenu samo srečali se nismo :D Danes pa je Durnik sameval :D V prelepem sončnem dopoldnevu sem obešal še zadnje trakce po njegovem temenu in občudoval njegovo strmino, ki je vsako leto le hujša hehe vsaj zame.
Priprave se bližajo koncu in iz dneva v dan skrbno spremljamo vremensko napoved.
VENDAR BOMO LETOS V SLUČAJU NEMOGOČIH RAZMER V SOBOTO, MARATON IZVEDLI V NEDELJO! Prav zaradi Vas spoštovani udeleženci se je naša organizatorska ekipa tako odločila in storili bomo vse, da izpeljemo tekmo v zadovoljstvo vseh udeležencev in organizatorjev in upamo, da nas tam zgoraj uslišijo!
Uporabniški avatar
 Rollback
#226722
Jožko sporoča in vabi na letošnjo novost na Gorskem maratonu 4 občin:


Petkova testeninka in predstavitev proge GM4O

:arrow: petek, 18.6.2010, od 17h do 20h
:arrow: Planinska koča pri Rudkotu, Petrovo Brdo (tam kjer je štart maratona)

Lahko boste dvignili svojo štartno številko in čip, si ogledali filmček o maratonu, zvedeli vse, kar vas še zanima od Jožkota ter se okrepčali s porcijo testenin, pa še kakšna druga dobrota se bo našla :wink: :D

Vabljeni, upam, da vas pride čimveč - boste v soboto lahko dlje spali in v miru prišli na štart :idea: :D
Uporabniški avatar
 Loni
#226726
Na žalost bom takrat še v Budimpešti :(
 Jožko
#226779
Ja res bo PAŠTA ŽUR in predstavitev proge za vse tiste, ki je še ne poznate in tudi za tiste, ki jo poznate. Povedali vam bomo res prav vse, kar vas zanima in vam razkrili vse neznanke na tej lepi in zanimivi progi :D Če boste na volji bomo govorili, kar do štarta hehe :D
Uporabniški avatar
 zz topka
#226849
Oštja, sem mislila, da če non-štop študiraš na GM4O, da se kar telepatsko vpišeš na seznam prijavljenih. :D Ja, nič, je zadnji cajt..

Ja, vam moram povedat, da je sicer moj ZZ pred dvema letoma REKEL, da bo šel naslednjič na polhno, ma si je eno malo premislil in mi obljubil, da bo šel tokrat lepo z mano - svojo najdražjo babo.
Zdaj, kakšne humoreske se bojo dogajale po poti, ko bo on zadaj za mano na veliiiiiikooooo zzzeeeehhhhaaaaall uuuuvvvvaaahhhaaahaaahaaahhaaa in vsake kvarte rekel, dejmo, baba, dejmo, sej bo....bem, bom kej poročala.

Grem pisat prijavnico.
Uporabniški avatar
 zz topka
#226850
ŠKRITLCI ŠKRATLCI,
ČUFERCA V ŠKATLCI !

UF! :cast:

Plačala sem pa tudi že, sam so šli bančni računalniški škratki, k pobirajo soldke, že spat, tako, da bo šlo komaj jutri naprej.
Uporabniški avatar
 NANIKA
#226881
ZZ topka, če nisi preveč udelala copat bi se ti kar pridružila v soboto :D
 Jožko
#226898
Pridne punce tako se govori ja, cavate so vdejlane to je sigurnu in ravnu taku wad Nanike. Se že veselim prihoda Valentine in vseh drugih skozi novi ciljni portal GM4O. Drugače pa priprave potekajo in so že skoraj na višku. Kaj pa bodo rekli oni, ki so zgoraj pa bomo videli, več kot vreme skoraj ne more biti :D
No vsa ostala navodila pa zvečer, ko nam bo znano že skoraj vse :D
Uporabniški avatar
 Aleš TM
#226906
Vreme zagotovo bo :lol: Kakšno bo pa ni od nas odvisno,da le ne bi bilo tako kot lani pa bomo zagotovo startali.Jaz že cel teden tukaj spremljam kakšno bo vreme in ni hudiča ,da se nas letos vsaj dopoldne ne usmili tisti tam zgoraj :roll:
Se vidimo v soboto :laola
 Jožko
#226964
Spoštovani Prjatli :D
Še par dni in GM4O je tu. Vremenska napoved se zbolšuje in upajmo, da nam tokrat nakloni vsaj vedro nebo, če že sonca ne.
PRIJAVNICA BO AKTIVNA DO DANES 16.6.2010 DO 24,00 URE, POTEM PA PRIJAVA NE BO VEČ MOŽNA!
Za to vsi, ki imate še namen se GM4O udeležiti pohitite s prijavo :D
Več pa v naslednjih dneh :D
 tati
#226993
Žal sem zamudil s plačilom štartnine ,je kaka možnost da jo poravnam zjutraj na dan prireditve .

lp
 klavdija
#226994
Pozdravljeni,

Uradno so se prijave in plačila zaključili. Jože je na terenu, daleč od računalnika, tako da vam ne more odgovarjati. V kolikor imate težave ali kakršnakoli vprašanja naju lahko kontaktirate na:
Jože : 041 837 551
Klavdija: 031 381 632

Lep dan, se vidimo na štartu.

Klavdija
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA