Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tjaša
#2499
Ali kdo kaj ve o neki tekaški akciji na TV Paprika (ali morda TV Pika). Sem slišala o tem z večih vetrov, pa mi noben ne ve povedati kakšne podrobne informacije.

Mi lahko pomagate? :roll:
Uporabniški avatar
 runner
#2502
Moj prjatelj Dani se odpravlja na severno triglavsko steno:

Na TV Papriki (kdor jo lovi), sem del akcije Zmorem!, kjer si je lahko vsak zadal nek svoj sportni cilj. Izmed petih disciplin bodo na koncu izbrali po enega kandidata, ki bo potem pod profesionalnim vodstvom in pred kamero pol leta treniral, da bi svoj cilj tudi dosegel. No, v vsaki disciplini so zdaj zbrani stirje kandidati in znotraj gornistva so izbrali tudi mene. Moj cilj je preplezati Severno Triglavsko steno.

Zdaj pa za te stiri finaliste glasujejo gledalci preko sms-ov in tisti, ki jih bo zbral najvec, bo izbran. Zato apeliram tudi na vas, da posljete kaksen sms ali dva (ali 10) po spodnjem navodilu, da se moznost moje izbire poveca. Vsak glas je pomemben :)

Ze v naprej hvala vsem za podporo. Tisti pa, ki lovite TV Papriko, pa boste po tem lahko ob ponedeljkih zvecer gledali kako se matram...

Torej: cim vec smsjev tem boljse, iz cim vec razlicnih mobijev, se boljse :) Pa povejte se komu.

Evo se navodila:

- posljes sms: PAP DAP na 2929
- dobis odgovor, da zdaj lahko glasujes
- posljes sms: PAP ZMOREM DANI na 2929
- dobis odgovor: hvala za vas glas.

Vec o oddaji si lahko pogledas na http://www.tvpaprika.com/zmorem.htm

HVALA,
Dani



GO DANI GO!!!

ce ste pripravljeni pomagati se vam vnaprej zahvaljujem....

runner

P.S. opravicujem se vsem ki bi lahko dobili obcutek da sem forum iskoristil za privatne namene
Uporabniški avatar
 runner
#2772
Se enkrat hvala vsem, ki ste poslali kaksen sms zame. Zadeva je namrec uspela in konec septembra bom moral preplezati Severno triglavsko seteno.

Pa glejte TV Papriko vsak ponedeljek on 20:20.
http://www.tvpaprika.com/zmorem.htm

lp Dani


Hvala tudi v mojem imenu...

runner
Uporabniški avatar
 mojcej77
#3047
Juhu, Danija pa poznam!
Ampak na žalost nimam nobenih zaslug, da so te izbrali! Ampak vseeno zelo, zelo navijam zate!
Pa lep pozdravček vsem tvojim, a je prou? K smo se nazadnje videli, je itak minilo sto let, tko da se me sploh ni treba spomnit. Pa itak nisem več ista oseba kt prej...
šifra: aspirin na mizi

m

go, Dani, go! 8)
 Dani
#3525
Hvala vsem za spodbude :D

No ker ste mi pomagali pridet skozi sms-ovsko sito, bom vsake toliko napisal, kaj se dogaja v zakulisju...

Okej: Od zacetko, ko so na izbrali, smo meli ze kaj nekaj snemanj. Najprej pri nas doma, ko so nas obiskali s strokovnjakom za prehrano. Po kratkem pogovoru so leteli s kamero direktno v hladilnik. N, ce ves, da pride televizija k tebi domov, seveda pospravis stanovanje, ampak hladilnika pa glih ne gres pomivat :? Oni pa zoom direkt noter... Ta oddaja je bila na sporedu pred 14 dnevi.

Drugo snemanje je bilo v Hervisu, kjer so nas opremili z opremo za dolocene sporte. Ta oddaja je bila pred enim tednom. No, za moj cilj manjka se nekaj plezalne tehnicne opreme, ki je v Hervisu nimajo. To bomo sli iskat nekam drugam.

Tretje snemanje je bilo za oddajo, ki bo na sporedu danes zvecer ob 20:20. Snemali smo v fitnesu na DIFu in smo imeli ene sorte testiranje. S treningi se nismo zaceli vsi - vem pa da triatlonci ze kar veselo brcajo :P

Za naprej pa bodo ze na vrsti treningi. Zdaj moremo zacet pisat dnevnike treningov, ki bojo objavljeni na spletni strani TV Paprike. Snemanje treningov imamo baje v cetrtek in naslednjih 5 oddaj bo namenjeno samo temu. Kako, kje kdaj... treniramo. Mislim, da bo vsak od nas dobil eno oddajo (skupaj 5), nisem pa preprican.

To je na kratko o dogajanju do zdaj. Ko pa se bo zgodilo kaj novega, pa se spet oglasim.

Hvala se enkrat za podporo :)

lp Dani
 Ursa
#3551
Dani zivjo!

Me veseli, da si se vključil semle:) Za vse ostale: tudi jaz sem se prijavila v tejle akciji, in sicer za triatlon. Čeprav nisem bila izbrana, z ostalimi puncami in še nekaj novinkami zelo pridno treniramo... ženska začetniška skupinica šteje že skoraj 10 članov (med njimi tudi Danijeva žena) 8) Kar je lepa popestritev triatlonske ženske scene, kjer je do sedaj nastopalo le malo žensk! :o

Dani, na pomladanskem teku sem srečala Stašo, ki je letos za tek že dobila eno medaljo - na svojem prvem teku :wink: ... pa saj se bo verjetno oglasila, ker tudi tole bere. Treningi v skupini se pri nas enkratno obnesejo. Špela (izbrana) ima enkrat do dvakrat tedensko posebej ure, druge pa se 2x tedensko vključujemo v skupne treninge triatloncev in se dodatno po svojih kondicijskih sposobnostih sproti menimo za treninge, tako da je zdaj že problem kdaj počivat. Kondicija gre gor, volja pa tudi :D Spodbudo in nasvete za tek pobiram predvsem iz tega foruma, kjer so ljudje res super.

Pridno trenirajte, mogoče pa se vidimo tudi na kakšnem forumovskem teku!

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 Staša
#3555
O, Dani, konkurenca, živjo!
Hja, če ne gre gor, gre pa naprej:)
Morda pa se vidimo tudi v steni, sem ravno danes dobila sporočilo od mirjane, da se vam lahko pridružimo...
Se beremo
 Dani
#3877
Stasa, zdravo. No, me veseli, da bomo se kdaj kaksno skupaj odplezali. Ziher pa se bomo videli tudi na kaksnem teku. Zdaj v Sezano ne morem, ker imam tabornisko nocno orientacijsko tekmovanje, v kaksnih Radencih pa sigurno bom :)

Kar pa se tice akcije Zmorem, pa smo vceraj pri meni in danes/jutri pri ostalih posneli prve treninge. Mi smo sli pod smarnogorsko Grmado in se malo vzpenjali po ferati, malo tekli, malo klepetali, skratka bilo je fajn.

Za naslednji cetrtek pa smo se dogovorili, da gremo posnet celo oddajo gornistva in plezanja in sicer za zacetek na umetno steno v Grosuplje. Tam se bo zacelo zares...

To je na kratko to.

Vsem, ki greste tect v Sezano pa zelim cim manj burje in cim vec dobre volje :)

lp Dani
Uporabniški avatar
 runner
#7728
padel s kolesa in zlomil kljucnico.

Dani,
v imenu TF ti zelim hitro okrevanje in da se cim prej vrnes na treninge...

drzi se stari!
runner
Uporabniški avatar
 runner
#22440
Dani mi je tole poslal:

Dragi moji,

se enkrat se zahvaljujem vsem, ki ste pred meseci poslali sms, da sem lahko sodeloval v akciji Zmorem! na TV Papriki.

Zdaj pa vam sporocam, da je oddaja o mojem plezanju na Triglav, na sporedu danes zvecer ob 20:20.

Lep dan,
Dani


navkljub poškodbi je dokazal da ZMORE!

Čestitke Dani... bomo te gledali danes...

LP runner

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA