Moderatorji: Nataša, Barb

#28600
Če kdo hoče razumeti vso razsežnost Tekaškega foruma in polnokrvnost njegovih članov, se mora udeleževati vseh aktivnosti v okviru TF, da sodeluje pri ustvarjanju novih člankov, postov in sporočil, kar pomeni, da je prijavljen na forum, da ga redno bere in da tudi kaj napiše. Naslednja aktivnost je udeleževanje treningov, tekem in različnih tekaških druženj, končno pa tudi udeleževanje srečanj članov tekaškega foruma, ki vsebuje vse od zabavnih vložkov do tekaških in pohodniških izletov. Posledice vseh teh aktivnosti skupaj so se pokazale v Logarski, na prednovoletnem srečanju članov TF.

Predolgo bi bilo opisovati vse medsebojne stike, poznanstva pogovore in srečanja med člani, nemogoče je opisati veličastno razpoloženje, ki je vladalo vse dni piknika, veliko prostora bi zahtevali opisi vseh zabav, predavanj, pripovedovanj in vzporednih aktivnosti, ki so se dogajali te dni v Domu planincev v Logarski. Preden strnem vtise, je poglavitno, da se zhvalim vsem, ki so vložili veliko truda, dela, skrbi. prizadevnosti, vneme, dobre volje in entuziazma v organizacijo tega srečanja. Ne bom poimensko našteval, ker se bojim, da bi koga spustil, rečem samo to, da je organizacija fantastično uspela.

Polega vsega, smo tekli po zaledeneli Logarski dolini, se sprehodili do slapa Rinke, izvolili najlepeše, najhitrejše in naj...naj...forumke in forumovce, poslušali zanimiva predavanja, ki so jih člani TF sami pripravili po svojih doživetjih, poleg vsega tega smo se še božansko zabavali. Vzpostavili smo nova spoznanja, odprli mnogo razgovorov, obudili mnogo spominov in izmenjali mnogo izkušenj. Za opis posameznih dogodkov in epizod bo čas še dolgo, vse dokler bodo trajali lepi spomini na Logarsko dolino in srečanje članov TF, za zdaj pa samo rečem:

Bilo je fantastično, hvaležen sem usodi, da me je vključila v to druščino in hvaležen sem vsem, ki so omogočili tako veličastno srečanje. Takih ljudi ne srečaš pogosto, takih dogodkov se ne zgodi veliko, zato so pa toliko bolj lepi, spomini toliko bolj trdni in dolgotrajni in radost ob medsebojnih srečanjih toliko večja. Pa smo res nekaj posebnega, vsak posebej in vsi skupaj!
Uporabniški avatar
 milan
#28601
:D
Bilo je krasno, hvala lepa vsem organizatorjem posebno tistim iz ministrstva za žurke. Tu bi se od vseh lepo poslovili, ker se nam je tako mudilo na kosilo, da smo prešpricali zadnji del milijonarja in tam ni bilo časa.
Prav tako se zahvaljujem vsem forumovkam in forumovcem ki so skrbeli zato da mojemu sinku ni bilo dolgčas.
:D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#28603
Nekdo je rekel: " PRIŠEL VIDEL ZMAGAL ".A jaz bi rekel " PRIŠEL OBČUTIL UŽIVAL".
Kaj naj bi drugega rekel ob teh dogodkih, ki so se zvrstili na prednovoletnem srečanju forumovcev, ki so prispeli tja včerj, predvčerajšnim, danes pa seveda domov.Na žalost!
Vsake lepe stvari je enkrat konec, tako pa tudi tega druženja, ki smo ga doživeli v Logarski dolini v nedrih prečudovitih gora.V rahlo hladnem zavetju smrek in celotnega gozda.Ob čudovitem slapu Rinka, ki je bil ta dan večji del osamljen.Razen nas nekaj občudovalcev, ki smo ga prišli gledati in malce obujali spomine na razne reči, ki so se dogajale v preteklosti.
No v soboto smo nekateri opravili trening vsak po svojih močeh ali načrtih, ki smo ga imeli.Ko smo imeli popoldne predstavitvena predavanja, ko so nam nekateri na svojevrsten način predstavili svoje tekaške dogodivščine.Ki so jih doživeli na raznih koncih sveta in ob raznih priložnostih ob katerih spomin nikakor ni zbledel.
Hvala vsem predavateljem za kar se da izčrpno poročilo in občutke, ki so nam jih posredovali po svojih potovanjih.
Nakar smo imeli predstavitev naj forumovcev po tej ali oni plati.In vsak je bil deležen trenutka " Virtualne slave " 8) 8) 8) :lol: :lol: .
Nakar se je slavje preselilo ob mizah, kjer so bile obložene z raznimi tekočinami, kar nam je dalo krila.Potem so nam zavore nekako popustile in smo predstavili svoje plesno znanje 8) 8) :lol: :lol: , ki ga premoremo ha, ha, ha.
Sam lastnik nam je nato nekako potihem dejal med vrsticami, da naj se odpravimo v svoje sobane.
Ko smo se spomnili, da bi lahko nadaljevali zabavo v zgornjih prostorih.Sicer je bil ta prostor veliko, veliko manjši, ampak ravno ta nabitost z vso energijo nam je dajala novih zabavnih poletov.Glasba je bila nora za zabavo in počutje.Za glasbo je do skoraj zadnjega diha skrbel DJ MATEVŽ 8) , v spodnjih prostorih pa je skrbel za glasbo DJ MATJAŽV 8) .
Zelo dolgo smo vztrajali v norčijah, ki smo jih počenjali v tem tesnem prostoru.Ko je vendarle začelo nekaterim zmanjkovati moči in so se počasi odpravljali k spancu, kar so ga še imeli pred seboj.
Število vztrajnih zabavljačev se je počasi zmanjševalo.Na koncu sta ostal samo še poslednja mohikanca :lol: :lol: TINI in moja malenkost TOMAŽ ( marathon ).Pol sva se še pa midva odločila da greva odbrenkat svoj kos spanca.Še sedaj mi ni jasno, kako sem lahko sploh padel iz pojstle pa nimam nobenih modric in nič odrgnenega.Mislim in sem sveto prepričan da nisem padel.
Danes zjturaj smo lepo opravili še krajši tek, kar zgodaj in nekako zaključili z LEPO JE BITI MILIJONAR z ( PEGAZOM ) na čelu.Voditelj, ki je stvar vzelo zelo profesionalno v roke od obleke in ostalega vodstvenega razkošja, ki ga je premogel danes.
Ja bilo je še veliko vtisov, ki jih imam v glavi.Ampak saj je za začetek kar dovolj.Nekaj pa bojo napisali še drugi soudeleženci tega veselega konca tedna.Upam, da bomo stvar ponovili še kdaj.
AHA PRIŠEL SEM NA IDEJO, DA BI SI ORGANIZIRALI TUDI SPOMLADANSKI, POLETNI, JESENSKI IN TAKO KOT TE DNI ZIMSKO NOVOLETNI TEDEN ALI VIKEND Z TEKAŠKO ZANIMIVO VSEBINO.
ČAO!
 Lučko
#28608
Na kratko, meeeeeegaaaaaa :lol: Danes fotke, jutri poročilo.
PS
Zdej gre pa Lučko spat :lol: , sm na smrt "mrtu" :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Pjotr
#28611
V petek ko sem se peljal proti Logarski dolini, sem se spraševal kaj lahko pričakujem od prihajajočega vikenda. Cesta do tja se je od odcepa iz avtoceste neskončno vlekla. Bila je že trdna tema, tako da ni blo videti konca. Počutil sem se kot da se vozim v krogu. Sam pri sebi sem si dejal, kaj mi je pa tega sploh treba, saj do takrat forumovcev razen bežno dveh treh po videzu nisem poznal. Končno pridem v Logarsko, kjer je vse temno, nisem imel pojma kje je ta dom saj prej v Logarski sploh še nisem bil. pokličem Barb ki me je najprej usmerjala. Končno pridem do koče, kjer je bilo že veselo. Topel sprejem kateremu je sledila večerja in nato nočni pohod k slapiu. Počasi smo se začeli spoznavati in opisovati svoje tekaške začetke in izkušnje in prigode tekaških zanesenjakov. in tako smo mimogrede po škrišajočem snegu prispeli do slapa. Pot nazaj je minila še hitreje. Nato smo nadeljevali žurko v sobi kjer smo bili že prijatelji kot da bioi se poznali že deset let. v poznih nočnih urrah smo se komaj razkropili po vsak v svoj kotek. Zjutraj so najbolj zagreti odšli na dolg tek medtem ko smo drugi odpeketali proti slapu. Popoldne je minil v prečudovitih predavanjih tako tekaških kot dopustniških, zvečer pa razglasitev Naj forumovcev letošnjega leta. Nato se je nadaljeval žur z plesom a ker gostitelji niso bili pripravljeni, da se tekači znamo tudi tako prijetno zabavati smo morali zapustiti spodnej prostore in se umakniti v manjši zgornji štuk kjer smo napre noreli in se zabavali, kot že dolgo ne.
noč se je že prevesila v zgodnej jutro ko so najvztrajneši odpeketali za urico dve v posteljo a kaj ko je ob osmih blo treba že vsati in iti na zajtrk. Potem je sledil miljonar kjer so ob izbrano sestavljenih vprašanjih naših šefic Nte in Barb ekateri potili va ročem miljonarskem stolčku in dosegli zavidljivo lepo vsoto (upam da jo bodo znali pametno porabit 8) . In počasi se je začel vikend bližati konbcu, nekateri so poččasi začeli odhajat medtem ko se drugi še zmeraj nismo mogli ločiti od novih prijateljev. Po poti domov, se mi je lna ustnice neštetokrat prikradel nasmešek na nešteto lepih trenutknov, ki sem jih doživel ta vikend. Dobil sem občutek kot da smo vsi skupej ena velika družina, kjer je prisotno veliko pristnega smeha, polnih prijetnih trenutkov kjer lahko vsak veliko dobi od drugega ter drugemu tudi veliko da. Skratka bil je nepozaben vikend in hvala Barb in Nataši za toliko požrtvovvalnosti da sta organizirali tako lep vikend velike družine prijateljev, katerih cilj in namen je tek, druženje in sklepanje novih prijateljstev. Hvala vsem skupaj za tako čudovit konec tedna ki je bil nepozaben in upam, da ga kmalu ponovno ponovimo v podobni obliki.
Uživajte in se vidimo na Božičkovem teku.
Uporabniški avatar
 tomaz ny
#28614
Mislim, da je vse zgoraj povedano drži kot pribito-skratka bilo je nepozabno in bo stvar vsekakor treba ponoviti ob prvi priliki. Prvič sem se družil s toliko forumovci naenkrat in večino sem prvič videl, moram povedat tole -vsi ste zakon. :D Hvala vam, ker obstajate!!!
V soboto sem imel rojstni dan - 24. in sem ga preživel na najboljši možen način doslej, brez pompa, prevelike alkoholizacije, v idiličnem okolju in v prijetni družbi, v kateri sem se res počutil zaželenega in sprejetega, tega pa si vsak človek želi. :D To je bilo tudi najlepše darilo-biti v vaši družbi, upam pa, da ste me tudi vi bili veseli :D .
Vsekakor je Logarska dolina na nas naredila nepozaben vtis, mislim pa da si je tudi ona nas zapomnila, saj smo res nekaj posebnega-MI FORUMOVCI :D , a ne?!
Seveda gre posebna zahvala organizatorjem, ki so nam to omogočili. :D
Kar se mi je pa najbolj vtisnilo v spomin, da je vsak od vas imel nasmeh na obrazu 24 ur na dan - to je tisto, kar daje življenju smisel. :D :D :D
Se vidimo, ko se srečamo :!:
Uporabniški avatar
 Bajsi
#28627
Helou!
Kul&Gruvi.
Še posebno spanje med smrekami pod zvezdnatim zimskim nebom.
 Nataša
#28629
marathon napisal/-a:AHA PRIŠEL SEM NA IDEJO, DA BI SI ORGANIZIRALI TUDI SPOMLADANSKI, POLETNI, JESENSKI IN TAKO KOT TE DNI ZIMSKO NOVOLETNI TEDEN ALI VIKEND Z TEKAŠKO ZANIMIVO VSEBINO.


Tomaž, super ideja!!! Predlagam, da se počasi kar lotiš organizacije... :evil:
Uporabniški avatar
 Bor
#28630
Nataša napisal/-a:
marathon napisal/-a:AHA PRIŠEL SEM NA IDEJO, DA BI SI ORGANIZIRALI TUDI SPOMLADANSKI, POLETNI, JESENSKI IN TAKO KOT TE DNI ZIMSKO NOVOLETNI TEDEN ALI VIKEND Z TEKAŠKO ZANIMIVO VSEBINO.


Tomaž, super ideja!!! Predlagam, da se počasi kar lotiš organizacije... :evil:

he he
Uporabniški avatar
 Bor
#28632
:wink: BILO JE ENKRATNO :wink:



HVALA NATAŠI IN BARBARI, KER STA VSE SKUPAJ SPRAVILI SKUPAJ. HVALA TUDI VSEM OSTALIM KI SO JIMA POMAGALI(PEGAZ...)

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Bor
#28633
a mi lahko kdo pove kako in kam naj pospravim vseh skoraj 200 fotk, da bodo dostopne vsem ...če mi lahko sporočite na ZS prosim

hvala
Uporabniški avatar
 Vlajko
#28635
Kratek report še z "aspekta" Silve in Vlajka. Sva naravnost navdušena... iskreno... Opis detajlov srečanja pa prepuščam članom, ki so bolj vešči vihtenja gosjega peresa od mene. Že sedaj se prijavljava na junijski piknik TF... :wink: :D

Ne morem pa iti mimo organizacije tega srečanja. Res je preseglo vsa moja pričakovanja, resnično "neviđeno". Kaj vse ste postorili že v Ljubljani, pa tudi na samem "mestu zločina" je šlo vse "kot o maslu". Ministrici, imata resnično odličen dar za organizacijo, predvsem pa sta tudi odlično vključili še nekatere člane, tiste katerih delo smo lahko videli (Pegaz, zame si boljši od Romiha), pa tudi tiste, katerih delo je ostalo skrito v ozadju.
:clap: :clap: :clap: :clap: :cast: :cast: :cast:

Vlajko ma vas rad...
Uporabniški avatar
 milan
#28636
Samo nekaj me je motilo...
Cunje mi še danes smrdijo po cigaretah... . Sem mislil da smo vsi forumovci zgled zdravega življenja brez dima, pekočih oči, jutranjega kašlja, ... :oops:

Morda pa je to tema za drugo rubriko :?:
Uporabniški avatar
 Manika
#28645
Povedali ste itak že vse. Vsak je tole druženje najbrž doživel malo drugače, ampak skupno nam je pa zagotovo to, da smo se imeli super. :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

Vsa pohvala organizatorjem!

:TF) je zakon!
Uporabniški avatar
 Fotr
#28647
Šalo o tem, kaj so odgovorili slavni možje na vprašanje Zakaj je piščanec prečkal cesto? http://www.anvip.com/jokes_read.asp?id=603 sem malo priredil, tako, da so odgovarjali na vprašanje, zakaj tečemo. To je bil del mojega "predavanja" v Logarski, zato spada tudi v poročilo.

Zakaj tečemo!

Arhimed: Da prej prispemo od ene točke do druge.
Platon: Za višje dobro.
Aristotel: V naravi tekačev je, da tečejo.
Karl Marx: To je zgodovinska neizbežnost in edinstvena priložnost da pobegnemo pred buržoaznim izkoriščanjem srednjega razreda.
George Bush: To je teroristična dejavnost in vsi ki tečejo brez cilja, so na strani Al Kaide in njenih pomagačev.
Martin Luther King: Imam sanje, v katerem bodo vsi tekači lahko svobodno tekali, ne da bi se kdo spraševal o njihovih motivih.
Papež Janez Pavel II: Tudi tako da tečemo, lahko slavimo Jezusa!
Mojzes: In Bog je rekel tekaču: Ti boš tekal čez gore in doline!
Fox Mulder iz Dosjejev X: Videli ste na lastne oči, da ljudje tečejo. Koliko tekačev mora še teči, da bi verjeli?
Richard Nixon: Vsi ljudje ne tečejo. Ponavljam, vsi ljudje ne tečejo.
Macchiaveli: Dejstvo je, da tečemo in to opravičuje vsak motiv, ki ga imamo.
Jerry Seinfeld iz TV serije: Zakaj nekdo teče? Zakaj se konec koncev nihče ne vpraša, kaj tekači počnejo na teku?
Freud: Samo dejstvo, da vas zanima, zakaj tečemo, odkriva vaše spolne frustracije.
Bill Gates: Pravkar smo izdali nov tekaški program, ki ne bo samo olajšal tek, ampak bo tudi varoval vaše podatke in rezultate.
Oliver Stone: Vprašanje ni, zakaj tečemo, ampak kdo teče, ko razpravljamo o teku.
Charles Darwin: To je bil naslednji logičen korak evolucije po sestopu z drevesa.
Albert Einstein: Ali mi tečemo ali pa se tla pomikajo pod nami, je odvisno od našega položaja v prostoru in času.
Buddha: Postavljanje tega vprašanja zanika našo lastno tekaško naravo.
Ernest Hemingway: Da se ne umre, tudi če dežuje. Itak!
Issac Newton: Tekač, ki se nahaja v stanju mirovanja, bo ostal na enem mestu. Tekač, ki se premika v nekem sistemu, se bo premaknil na drugo mesto.
Darth Vader iz Vojne zvezd: Zato, ker se ni mogel upreti silni moči temne strani.
Kapitan Kirk: Tekaške steze. Skrajne meje. To so potniki TF-prise-a. Njihova misija je, da odkrijejo nove civilizacije in da pogumno gredo tja, kamor nikoli noben tekač ni šel.
Stalin: Me ne zanima. Če teče je sumljiv. Samo ujemite ga in v Sibirijo z njim!
Salvador Dali: Tečaj teče tečno. Tečnoba!
Rene Descartes: Mislim, da tečem. Torej tečem.
Groucho Marx: Kaj je bistvo vprašanja? Jaz sem namreč imel strica, ki je tekel. Teta se je skoraj ločila, vendar smo potrebovali strica.
Cezar: Da pride, da vidi, da teče, da zmaga.
Adolf Hitler: Če ga ne bo ubil tek ga bo pa plinska celica.
Josip Broz Tito: Pa drugovi i drugarice, ovo ti je krupan rezultat naše protiv fašističke narodno-oslobodilačke borbe bratskih naroda Jugoslavije.
France Prešeren: Vremena tekačem bodo se zjasnila…tja bomo našli pot kjer vsi tekači si prosto voljo vero in postave…

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA