hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 vencelj
#294391
:arrow: Miha in Peter, hvala za družbo :!: Lepo je bilo, prava uživancija na lepi poti :!:
:arrow: Hvala vsem za lepe želje (pred) in čestitke (po) :!:
:arrow: Pot je lepa in verjetno jo bom kdaj ponovil, čeprav je tudi drugih možnosti (v kombinaciji z včeraj prehojenimi potmi) še veliko. Tudi tisti, ki vam včeraj ni zneslo, boste še lahko prišli na svoj račun :!:

Poročilo: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... tovec.html

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Misho76
#294394
:clap: :clap: :clap: Neki podobega imam v planu => krog po hribih okoli Loke - sam razmišljam al naj si Lubnik dam na začetek, al pustim za konec :lol:
Uporabniški avatar
 vencelj
#294396
Misho76 napisal/-a::clap: :clap: :clap: Neki podobega imam v planu => krog po hribih okoli Loke - sam razmišljam al naj si Lubnik dam na začetek, al pustim za konec :lol:


:arrow: bolj natančno, prosim! Kam, v katero smer, po katerih hribih, kako daleč? Sam, s spremljevalci...Kdaj?...
:arrow: kraji mi niso tuji... v tejle temi je marsikaj o tem: viewtopic.php?f=9&t=7199
sicer pa, Misho, boš pravočasno objavil in tudi napisal, če boš rabil kakšno pomoč...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Misho76
#294422
@vencelj :arrow: ideja je dokaj sveža in še delam na njej. Ni tako huda tura kot npr. tvoja, ker je namen preteči ter dokumentirati poti in becirke mojega otroštva tsp. obujanje spominov :wink: V grobem :arrow: štart v zgodnjih urah v Podlubniku (z obiskom meni dragih kotičkov ob Selški Sori) - Lubnik (1025 m, gor po grebenu, dol na stari grad) - Vincarje - Krancelj (475 m) - Puštal - Sv.Andrej (616 m) - Loka, mimo Partizanske - Kamnitnik (414 m, plus tek po kamnolomu) - Crngrob (do Malega Rovta 717 m) - Križna Gora (857 m) - Podlubnik (hitri obisk pri mami). Okvirna časovnica ca 8 ur, višincev od oka 2 tsd (bom točno povedal, ko opravim - tudi za km). Prvič grem sam, ker hočem ok začrtati pot in bom nekaj časa posvetil tudi fotogafiranju. Kakega časovnega okvirja kdaj, si nisem dal, lahko bo že pozimi, pa čeprav se bolj nagibam na pomlad, ko je vse lepo zeleno. V glavnem, grem, ko me tok prime, da me ne bo več spustil :mrgreen: Ob ponovitvi ture (ki sigurno bo) napišem na TF teaser in bom vesel vsake družbe :wink:
Druga tura, ki bi jo lahko že vključil v to, vendar bi bila +ca 6 ur in mi je malo huda zaenkrat :arrow: Sv.Andrej - Sv.Ožbolt - Sv.Barbara - Osolnik - Tošč (tsp. iz smeri Puštala proti Medvodam). Bom naredil raje kot eno turo.
Tretja tura, ki jo pa imam v milslih :arrow: iz Notranjske na Dolenjsko -> Cerknica - Slivnica - Bloška planota - Sodražica - Ribnica. Pot sem že 1x opravil v vojski, vendar v kontra smeri :mrgreen: To pa šparam za pozno pomlad. Tolk evo z moje strani. Hvala za ponujeno pomoč, če bom rabil, te vsekakor kontaktiram.V glavnem, migalo se bo :juhuhu: lp Mišo
Uporabniški avatar
 5r002
#294456
vencelj napisal/-a:
5r002 napisal/-a:Bravo fantje!! :clap: :clap: :clap:


Hvala, Peter!
Drugič pa z nami :juhuhu: !


Z veseljem!! ;)

Tokrat sem se tik pred zdajci s težkim srcem odločil za dodaten teden počitka... z novim mesecem pa v nove zmage! :D
Uporabniški avatar
 zvone
#294467
Vencelj, Peter in Miha!

Moje čestitke!

:laola :laola

Krasna tura! Bo se treba kdaj tudi pridružit (in zmanjšat tempo).

lp. Zvone
Uporabniški avatar
 vencelj
#294475
Zvone, hvala :!:

Sicer pa takole: poti so zelo lepe in zelo rad vidim, če lahko koga popeljem po njih. Nerad se držim standardnih "božjepotnih" tur, raje grem po slabo obiskanih, manj obljudenih ali pa nemarkiranih. Verjetno bom to traso še kdaj ponavljal, a že sedaj snujem druge (nič manj lepe :!: ): nekatere vsaj delno gredo po tej trasi, nekatere se ji niti ne približajo.
Kakorkoli, sproti bom objavljal in upam, da bo sreča z vremenom, tako kot je bilo to soboto :D Odločitve se lahko sproti prilagajajo vremenskim razmeram in včasih se raje držim nižjih leg, drugič pa kar vleče višje...

LP
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA