Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vreme
#277813
dexi27 napisal/-a:Pa si zihr, da si dobil pravo :wink:

Ker, če si dobil za kobile pol :mrgreen: :mrgreen:


Ups, na to pa nisem bil pozoren :FO:
Uporabniški avatar
 jedrnat
#277817
mateja.hribar napisal/-a:Zasledila ponudbo Hoferja za konjsko mast, ki jo bodo prodajali v ponedeljek 30.4.2012 ...

http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_27784.htm

Ali gre za isto stvar??? lpM


Ti v Hoferju pa kot da berejo naš forum...

Jaz sem danes nabavil ta pravo konjsko mast (Veyxat gel) v MB (Veterinarska bolnica, Šentiljska cesta), ker se mi ahilova tetiva nekaj oglaša... :?

Pa primerjajmo sestavine:
- hoferjevevo mazilo: kafra, evkaliptus in mentol
- Veyxat: kafra, racemna, metilsalicilat, vazelin, barvila

Razlika v ceni:
- Veyxat: 18 EUR
- hoferjevo mazilo: 5 EUR

Namen (indikacije):
- Veyxat (samo za živali): bolečine tetiv, mišic in živcev, abscesi, hematomi, ki so posledica topih udarcev; mastitis
- hoferjevo mazilo: blaži občutek težkih in utrujenih nog oz. stopal po športni dejavnosti, na mišičje učinkuje blagodejno in osvežujoče

Ihaha

:lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#277828
Tu na forumu smo že vse maže obdelali. Kot zanimivost naj povem dober štos o (menda) nojevi masti. Pa pravijo, da je uporabna proti žuljem. Da je super in da je odlična. Da je sploh in oh. Seveda je nastopil čas prepričevanja, če res deluje. Enostavno ... dokazano ... kaj si že kdaj videl noja z žulji ??? :lol: :lol: :lol:
Takega štosa ne pozabiš hitro.

Ista je tista, da korenjček pomaga in sploh je dober za oči. Nimajo ga ljudje kar tako radi in tudi zajci ga nimajo radi kar tako. izboljšuje vid in sploh dobro deluje na počutje oči in natančno ostro sliko. Seveda tudi tukaj nastopil čas prepričevanja, če res deluje. Enostavno ... dokazano ... kaj si že kdaj videl zajca, ki nosi očala ??? :lol: :lol: :lol:

Konjska mast ... odkrito povedano, še nisem zasledil, da bi se konj namazal ... razen par znanih konjev :lol: :lol: :lol: ... ihaha hrrr...
Uporabniški avatar
 dexi27
#277893
Zdravc proti tebi smo pa mi vsi amaterji kaj se maž tiče... :wink:

Saj pa se še spomnim Tran-Slo al pa Balatona, se mi zdi da si mel celo mažo za levo pa desno nogo :--
 axell
#308490
Pozdravljeni, sem nov član tega foruma, ter tudi rekreacijski tekač začetnik. Ker sem ponavadi na šihtu po 10 ur na nogah, mi zelo paše tek za sprostitev, ter tudi za kondicijo in tudi priznam malo za kurjenje mahčobe.
In moje vprašanje je sledeče, po teku me občasno grabijo krči v stegnu ali pa v mečah, in me zanima ali bi mi pomagala ta krema pri pomirjanju mišic, ali priporočate kaj drugega, delno tudi za pomirjanje gležnja ker sem si ga rahlo poškodoval zaradi neprimerne obutve, kar sem sedaj uredil.
Hvala za odgovor, ter naj poudarim,da se z tem zdaj ukvarjam komaj kaka 2 mesca, ter se do sedaj nisem nič izobraževal glede tekanja, ker mi je enostavno bil pomemben samo dober občutek po teku.
Hvala
Uporabniški avatar
 Miroslav
#308495
Konjska mast je dobra za mišice.
Proti krčem pa zelo pomaga magnezij, lahko v Donatu, šumečih tabletah ali kapsulah, ki jih imajo v lekarnah.
:wink:
 milk
#308535
Zelo dobra, če ne še boljša alternativa, je Smrekovit ekstra. Pri Koncu v Naklem je nekoliko cenejši, za nekaj evrov več pa se ga da dobiti v precej prodajalnah. Podrobne informacije so na www.smrekovit.si. Ne vem kako je s ceno, ki je objavljena, ali velja le za naročilo prek foruma? Ko sem osebno kupil pri njem, je malo zaokrožil - na 4€ za malo oziroma 10€ za veliko, je pa zato pri nakupu vsaj treh vedno dal še eno malo zraven!
 bezz767
#353139
ŽIVJO... jst osebno uporabljam konjski gel grelni.. in sicer vedno po športu (da ni drugi dan muskerfibra), ali za vse težave v sklepih, križu, skratka celo telo, moraš merkati, da ne gre na odprte rane in ne maži dojenčkov ali otrok. Uporabljam Krauterhoff 250ml... če te zanima mi piši na mail: de63lu71@gmail.com .. lp bezz767
Uporabniški avatar
 Loni
#353148
milk napisal/-a:Zelo dobra, če ne še boljša alternativa, je Smrekovit ekstra. Pri Koncu v Naklem je nekoliko cenejši, za nekaj evrov več pa se ga da dobiti v precej prodajalnah. Podrobne informacije so na http://www.smrekovit.si. Ne vem kako je s ceno, ki je objavljena, ali velja le za naročilo prek foruma? Ko sem osebno kupil pri njem, je malo zaokrožil - na 4€ za malo oziroma 10€ za veliko, je pa zato pri nakupu vsaj treh vedno dal še eno malo zraven!


Milk, zdaj so že nekaj časa v Dobrunjah, prodajalno v Naklem so tudi ohranili. Meni ful odgovarja, Marjan je pa na nekaj v njej alergičen.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA