prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

 nana
#307442
ales napisal/-a:Danes Brdo spet skoraj ko včasih. Analiza štirikratnik časa teka, le udeležencev je bilo sila malo. Mi je Lojze povedal, da smo ljubljančane gostili že včeraj...

Ja, smo te pogrešali. In se spraševali, ali bomo letos prišli na Fotrov tek. Bi lahko malo povedal, kaj si v vmesnem času kaj počel :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
#309054
tokratna sreda bo spet namenjena kroženju. dobimo se kakopak na Brdu, na mestu, kjer bolj ali manj otečeni in razgibani dečki vizualizirajo mične tekačice ... :roll: ura standardna devetnajsta, Brunarica pa še vedno zaželjena destinacija za odpraševanje grl :drink
 hudacupa
#309133
Pozdravljeni,

je kdo zainteresiran za skupni tek v okolici Kranja, sam največkrat tečem okrog Brda. Fajn bi blo tečt v družbi, lažje se spravim iz hiše, če sem s kom dogovorjen in imam večjo motivacijo. Več pa v živo :)

Prosim, piši na zasebno sporočilo,

lp, Anže
Uporabniški avatar
 mitjas
#326698
Oj,
pozna kdo trase v Udinborštu? Štart pri Dežmanu.
Zanimajo me dolžine po barvah in če ima kdo kakšno gps pot - ali pa mapmyrun ali kaj podobnega.

Hvala!
Uporabniški avatar
 Uros42
#326718
V Udin borštu so tri glavne poti. Trenutno je še nekaj podrtega drevja, tako da je treba malo improvizirati. Nekaj mam na garmin connect, ker pa mislim, da se poznava na videz (?Barcelona 2014) in UB dobro poznam, ga greva lahko tudi skupno odtečt (6,10 ali 14 km).

LP Uroš
Uporabniški avatar
 mitjas
#326756
Uros42 napisal/-a:V Udin borštu so tri glavne poti. Trenutno je še nekaj podrtega drevja, tako da je treba malo improvizirati. Nekaj mam na garmin connect, ker pa mislim, da se poznava na videz (?Barcelona 2014) in UB dobro poznam, ga greva lahko tudi skupno odtečt (6,10 ali 14 km).

LP Uroš


Oj,
ja sva res klepetala v cilju v Barceloni ;)
Tvoja ideja ni slaba, bi bila za realizirati. Mogoče v nedeljo, če imaš čas.

lp, M.
 gazi
#326760
A mene tudi vzameta zraven (poznam oba :wink:)?
Uporabniški avatar
 Uros42
#326763
Čas imam danes, jutri in v soboto, v nedeljo pa ne bo šlo. Vsi trije smo tekaško v isti časovni kategoriji, tako da gremo z lahkoto skupaj. :?:
LP
Uporabniški avatar
 mitjas
#326769
:) Gazi itak, povej še ti kdaj greš lahko, jest danes ne, jutri ok, v soboto pa lahko popoldan (17:00 in naprej).
Uroš saj ne bomo dirkali, mene zanima predvsem teren in pa kje se te tri trase ločijo in kako so označene, če bi šel sam lutat :)
 gazi
#326771
V soboto sem sicer prijavljen na Visoški tek (kar pomeni, da mi najbolj ustreza nedelja). Vidva se kar zmenita - jaz se pa pridružim, če ne bom šel na tekmo ...
Uporabniški avatar
 Uros42
#326777
Nisem mislil dirkat, se z lahkoto prilagodim počasnejšim, malo večji problem pa je, kadar se moram prilagoditi hitrejšim 8) . Jutri po 17:00 ali pa v soboto, ista ura, kakor hočeš(ta). Mislim, da je en ogled dovolj za zapomnit si osnovne poti.
Uporabniški avatar
 mitjas
#326816
Potem bi se pa za soboto zmenili, ob 17:00 na parkirišču pri Dežmanu?
Seveda pa vabljen še kdo, če ga mika :) Več nas bo, lepše bo :)
Uporabniški avatar
 ales
#341307
Spet eno Brdo, skoraj ko včasih..No ja, zdaj je veliko stvari drugačnih-parkiraš že skor s težavo, čeprav je 17x več parkirnih mest kot pred desetimi leti, tekačev v tem jesenskem predljubljanskem času pa toliko, da se že skor teško pogovarjaš. Pa še v razne vadbene skupine te kr med tekom vabijo..
Vitezov in ostalih tekaških skupin na ovalu res ne manjka, zdaj tm na začetku še cel kup mladcev prikazuje spretnosti na igralih. Eno novo pristopno članico sva celo nahecala, da se nama je pridružila v Brunarici. Sva ji spustila en mali demo sporeda izpred let, celo stave smo na berlinski maraton sklepali, tko da ni bilo daleč od dogajanj pred leti. Pol starega članstva TFja so imeli najbrž težave z lovljenjem zraka ta večer, drugače pa ni bilo hudega. Le za jubilejno tretjo Malto prihodnjo pomlad še nisem čisto prepričan če smo res dobili novo članico. Bomo delali na tem tudi v prihodnje.
Uporabniški avatar
 Loni
#341393
A zato se je pri nas neka Malta omenjala? Sporoči kaj več. Lahko na zs ali pa se dobimo v Brunarci. Z ovalom sem bolj švoh na ti, letos je menda padel en sam samcat.
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA