Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#319071
Hitre noge tudi v 2014 zelim vsem tekaskim prijateljem! Oglasam se iz Tuluma v Mehiki, kjer celimo rane :lol: po napornem silvestrovanju v Belizeju. Dvakrat sem sel ze tect, zdaj imam pa posteno ozuljene noge od bosega igranja kosarke z domacini :roll:
#319085
gazi napisal/-a:Hitre noge tudi v 2014 zelim vsem tekaskim prijateljem! Oglasam se iz Tuluma v Mehiki, kjer celimo rane :lol: po napornem silvestrovanju v Belizeju. Dvakrat sem sel ze tect, zdaj imam pa posteno ozuljene noge od bosega igranja kosarke z domacini :roll:

Lepo da si se oglasil Gazi. Tudi tebi enake želje nazaj, pa še naprej uživaj med sombreri :piti: in koder te bo še vodila pot.
#320367
Danes je na sporedu že 10. tekma, tokrat v zimskih razmerah po Sodarjevi do vrha Jošta.

Štart kot vedno ob 18:00!
#320675
Danes je po planu tek po cesti. Včeraj sem lazil po celcu okoli Jošta in preveril tudi zadnji del ceste, od vasi naprej. Je splužena, ampak nikakor ne prevozna, na njej je cca 5 cm trdega, a ne ledenega snega, tako da cesta za tek ni vprašljiva. Je pa precej drevja nad cesto močno obteženega in sem bolj kot pod noge gledal po krošnjah. Sicer prav posebej pokalo ni (2x bolj konkretno), zna pa biti to problem ponoči, ko ne vidiš niti od kje bo priletelo.
Predlagam torej, da bi danes namesto na vrh Jošta tekli po cesti naprej do Gostilne na sedlu (Jana) in se popisali pri gostilni. Razdalja je približno enaka, samo višincev je nekaj manj. Lahko pa potegnemo tudi do spomenika v Planici?
Netopirji (gazi, husein) kaj pravite? Se bomo pa seveda pod dalnjovodi še točno dogovorili in usmerili časomerilca na dogovorjen cilj.
#320676
Živjo,

strinjam se s Klemenovim predlogom - bolj varno bo teči do Čepulj.

11. tekma s štartom kot običajno pod daljnovodi, cilj izjemoma pred gostilno (ali v gostilni :drink ) na Čepuljah. Razdalja je podobna, edino malo manj klanca bo ...

Časomerilca smo obvestili in prideta na nov cilj.
#320679
Pametno bi bilo, da se res prestavi cilj do Čepulj. Od Javornika gor je res nevaren odsek čez gozd do vrha.

Jst sicer še nisem prepričan da pridem... zdravje me za(je)bava :evil:
#320689
kratke so sladke :D upam,da bosta sodnika zunaj in ne :drink :drink tudi v nedeljo zna biti MOHOR na planici ali lavtarskem vrhu.danes mi ni uspelo priti do mohorja,zaradi podrtih dreves in polomljenih vej sem obrnil pri osamljeni kmetiji Gaber. bomo spremljali vreme in pot :D lp ju
#320726
Fotke ste že videli, zdaj pa še rezultati:

(184.01 KiB) Prenešeno 358 krat


Trije kerlci :clap: so bili na vseh tekih (za nagrado sem jim odštel najslabši rezultat - po dogovoru se šteje 5 najboljših rezultatov z vsake trase) ... Preverite - upam, da nisem kaj falil!

Naslednjič - zadnjič gremo najbrž tudi samo do Čepulj, ker je Sodarjeva še prenevarna - objavimo pravočasno!
Priponke
(209.85 KiB) Prenešeno 271 krat
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA