prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 SimonG
#319684
oven napisal/-a:Js se ne sekiram...itak ni zime :lol:


Good point :lol: še včer k sm pošteno v eno lužo stopil je bila voda tko prijetno topla da bi blo škoda met goretex :mrgreen:
Uporabniški avatar
 GTA
#329581
Hoj!

Ker je ON že tri leta moj opremljevalec in sem s copati zelo zadovoljen in ker na Gorenjskem ON nima trgovine, smo se uspeli dogovoriti tudi za prodajo vseh njihovih modelov.
Na zalogi imamo vse izključno letošnje modele v skoraj vseh številkah, cene so ugodne, posebno akcijo ob začetku prodaje pa imamo za model Cloudster, za katerega nudimo 35% popust. S 129,95€ smo jih znižali na 84,47€.
Ker želim copate ON približati širšem krogu uporabnikov, saj ponujajo vsestranske modele za rekreativce pa vse do modelov za hitre tekače (zmaga Ironman Kona 2013, Grintovec 2014), sem TFjevcem na že tako znižane cene pripravljen ponuditi še malenkosten dodatni popust!!!
Za vse informacije glede cen in zaloge št. lahko pokličete na
tel. št.: 031/66 44 66 ali 04/513 74 00 Talon d.o.o., Dorfarje 17, Žabnica (Lojze, Matjaž).

Prav tako pa je mogoče naročiti modele 2015, da jih boste imeli med prvimi!!!
Uporabniški avatar
 Mih@
#330331
No, pa imam še jaz eno zanimivo On pripoved. Po priporočilih s te teme ter še nekaj drugih strani, sem se pred dvema mesecema odločil za nakup Cloudsurferk. Kupil sem jih v TC motoshopu, saj so bile tam kar cenejše, kot na uradni strani.

Prvič sem zares užival v teku na trdih površinah in sem bil s copati res zelo zadovoljen. Prejšnji teden pa sem (po cca 300 pretečenih km) opazil, da je sprednji levi oblaček na levem čevlju povsem dotrajan in tik pred pokom: https://www.dropbox.com/s/vl5wyv62vzcwn ... .06.18.jpg

Ker v njihovih FAQ piše, da bi copati morali zdržati 600-1200km sem jim pisal na Twitter, kjer so mi rekli naj se obrnem na support (customercare@on-running.com). Napisal sem en lep mail s priloženo sliko in pred kako uro dobil odgovor, da gre za garancijsko napako in da mi bodo poslali nove.

Point zgodbe: če ste v skrbeh ali bi kupili te copate ali ne, zaradi rizika prerane dotrajanosti, naj vas ne skrbi! Copati so odlični, njihov support pa prav tako. Močno priporočam! :clap:
Uporabniški avatar
 RoKo
#330332
No, si imel pa srečo, da so ti odgovorili. Meni na mail niso odgovorili in copati so nekje spravljeni in zaprašeni, nekaj časa mi je čevljar lepi in šival, nato sem oblačke odrezal in jih nekaj časa ime za hojo. Pri meni čisto druga zgodba................
Uporabniški avatar
 muc
#330370
Jest imam že tretji par ON-k v uporabi in jih lahko samo pohvalim...seveda jih več ali manj uporabljam za tek po asfaltu in tudi kakšen utrjen makedam se jih ne brani. :wink:
Bi bil pa zelo vesel, če bi probali narest še kakšen trail model?! :D
Uporabniški avatar
 Mih@
#330405
@RoKo Evo, zdajle sem jih prejel prek UPSa. Drugač pa zanimivo. Mogoče je blo to preden so šli v US. Zdaj pa vejo, da je customer support najbl pomembna stvar. Piš jim še enkrat, nimaš kj zgubit.

@muc Ja glede na to, da je s Cloudracerji zmagal Grintovec, so očitno tut za trail OK :D Tut oni pravjo, da naj bi bli za vse terene. Edin v blat jih jaz ne bi gonil, ker se oblački zabašejo lahko, pa zgubiš pol blaženje in filing.
Uporabniški avatar
 ris9
#330410
Jaz sem z Racerkam izjemno zadovoljen, seveda če je suha podlaga. Na mokrem je pa kot bi bil na ledu.. Tista Grintovc izvedba ONk mi je bila pa čisto mem in prov nevarna. Je pa zmagov tko da je zgleda moje mnenje glede tega napačno :lol: :lol: :lol: . Za kolk bi nove ONke Racerke dobu?? Lahko tudi na PM (pa ne mi pisat cene iz trgovine :D :D )
 meedo
#334228
Odločil sem se, da poskusim model Cloudsurfer. V vseh možnih slovenskih spletnih in fizičnih trgovinah sem preveril in nimajo številke 44,5.

Pozna kdo kakšno tujo spletno trgovino kjer je možno dobiti ONke po ugodnejši ceni kot jo imajo na uradni strani?
Uporabniški avatar
 GTA
#334248
meedo - katerekoli ON copate želiš v katerikoli številki najkasneje 14 dni od naročila dobiš pri nas - 031/66 44 66 Talon d.o.o.
Uporabniški avatar
 GTA
#335760
Copati ON - modeli 2015 na zalogi:

http://www.talon.si/on-tekaski-copati/

Še vedno velja dodatni popust popust za člane Tekaškega foruma -5% za vse letošnje in lanske modele na zalogi!!!
Uporabniški avatar
 GTA
#336684
Za ta hitre - od danes na zalogi tudi Cloud Racer model 2015!
 Ninđa
#336685
Imate mogoče na zalogi model Cloud Barva Blues / Yellow 2015 (čisto spodaj) številka 41.

Lp, Nino
 MaliFric
#337239
Pozdravljeni,

ker so moje supergice Nike že skorajda odslužile sem začel gledati za drugimi supergami. Z njimi sem začel kot popolni začetnik lansko jesen in sem do zdaj prišel iz 128kg na 101kg. Trenutno lahko odtečem okoli 4,5km za katere potrebujem okoli 23min, torej je čas dobrih 5min/km. Julija imam namen iti na svoj prvi uradni tek - nočno 5ko v Velenje.

Igram pa nogomet že nekaj let in sem imel pozimi 2013 probleme z ahilovo tetivo, ki sem jo uspešno saniral, trenutno pa sta edini bolečini, ki ju imam občasno - mečne mišice ob samem teku, a sčasoma prenehajo, ter tekaško koleno. Vendar slednje le, če pretiravam z količino teka. Rabil bi vašo pomoč glede izbire prave superge. V TCju sem probal Onke, vendar so imeli samo 47 številko (sam imam 48), ki je bila razumljivo premajhna. Nekako sem se odločil za njih, čeprav sem odprt za vse opcije, saj mi je najbolj pomembno, da izberem prave zame. Aja, pa tečem večinoma na asfaltu, pač mestno dete, saj živim sredi LJ. :)

Lep pozdrav vsem.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA