prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

#350664
Pozdrav!

September je bil čisto pretopel in smo še malo potegnili poletno spanje. :)
V četrtek (6.10.2016) bi malo raztegnil nogici na ovalu (nič kaj dosti km ni predvidenih). Pogovorni tempo. Razgibavanje je seveda izgovor za dolgo analizo in načrtovanje zimske sezone. :D

Lp, oranzni slon
#352776
Pozdrav!

Za začetek leta imam v načrtu pohod po trasi Golade. Prva izvedba je predvidena za 12.01.2017. Okviren začetek pohoda med 1845 in 1900. Običajno za pešačenje potrebujem okoli sto (100) minut. Včasih kakšno minuto več, drugič minuto manj. :) Lučke niso obvezne so pa priročne. Morda bodo bolj uporabne derezice. ;)
Prijave niso nujne. :)
Lp, oranzni_slon

p.s.: Srečno in zdravo leto 2017 vam želim!
#352788
Helou!
Torej, ker jest niti pod razno ne morem priti v tem terminu na Golado, vas vse skupaj (zaenkrat očigledno samo Slona) vabim na Rožlado ob cca. 1745. Seveda en lep špancir, tudi okoli 100 minut.
Golovec za provincialce, Tivoli za ruralce press
#352882
Pozdrav!

O, NM Bajsi so se oglasili. Kako lepo. Kdor ne more na Golado naj izkoristi priložnost in naj odšpancira krog po Rožniku v režiji NM Bajsija. Ne ponudi se vsak dan takšna priložnost.
Vse ostale lepo vabim na pohodniško Golado. Sami izberite primerno obutev in obleko. Tudi čaj v termoflaši naj bo po vašem izboru. :)
Kdor ne pozna poti naj se ne ustraši saj ga ne bom(o) pustili samega sredi gozda. ;)

Lp, oranzni slon

p.s.: Verjetno napišem(o) tudi kakšno poročilo. :D
#352910
Pozdrav!

Vsem, ki ste včeraj manjkali je lahko žal. ;) Ob dogovorjenem času smo se odpravili na levo verzijo Golade, ki se je začela v lahnem sneženju in končala v lahnem dežju. Nekateri so imeli pomisleke glede klanca v tej izvedbi. Menda je zelo dolg. :) No, lahko potrdim, da je prevsem vroč. (Seveda sem se povsem preveč oblekel in sem zato pol poti vlekel obleko dol.) :) V pogovornem tempu smo zmogli malo prirejeno Golado v 90-ih minutah.
Prihodnji teden ponovimo vajo. Uro še sporočim.

Lp, oranzni_slon
#352911
Hvala, Oranžni slon, za poročilo!

Zanima me, ker je večkrat uporabljena množina, na katere osebe se to nanaša. Predvidevam, da je bil s tabo tudi Jusuf, kdo pa še, pa ne znam uganiti.
#352916
Pozdrav!

spela* napisal/-a:Hvala, Oranžni slon, za poročilo!

Ni za kaj. Je prav, da se napiše kdaj smo migali. :)

spela* napisal/-a: Zanima me, ker je večkrat uporabljena množina, na katere osebe se to nanaša. Predvidevam, da je bil s tabo tudi Jusuf, kdo pa še, pa ne znam uganiti.

Juso mi nekaj baja o preverjanju novic in podobni materiji. Jaz ne bom ponavljal njegovih besed ker jih ne štekam povsem. Kolikor sem lahko razbral naj bi bilo nekaj povezano z osebno prisotnostjo. ;) Verjetno se bosta vidva direktno najhitreje pogovorila. :)

Lp, oranzni_slon
#352982
Pozdrav!

V četrtek je bila Golada uspešna. Zgodila se je leva verzija. Preizkus opreme je uspel. Derezice so zakon. :) Zelo prijetna nočna idila. Sprehod je trajal 110 minut. ;)
V četrtek 26.01.2017 ponovimo vajo. :D

Lp, oranzni slon
#353024
Pozdrav!

Samo toliko, da se ne pozabi. :) V četrtek 26.01.2017 ob 19-ih je čas za novo izvedbo pohodne Golade. Prijave zaželjene, derezice zelo dobrodošle, lučka opcijsko. :) Smer določimo ob odhodu. Rezervirajte si vsaj 100 minut časa. ;) Tempo pogovoren.
Lp, oranzni slon
#353059
Pozdrav!

Včeraj je Golada bila. Leva in ledena. Derezice so se izkazale v vseh pogledih. Stabilen korak je pot do pomoči drugim. :) Prijetna nočna idila. Manjkali so le sankači. Skrajšana verzija je vzela okoli 90 minut.
Prihodnji četrtek spet pohod po poteh Golade. :) Prijave zaželjene.

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 400

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA