prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

#354544
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Aha, 18.4 je bila na Goladi zelo močna udeležba. Za letos tako rekoč rekordna.
Torej dejansko smo tekli 3 je na prilagojeni Goladi, po poti trojk, eden je pa delal ovale.
Primus šli smo levo, drugič se obrnemo in gremo desno v isto smer. (vsaka podobnost z politiko je seveda slučajna).

En teden kasneje je le eden delal ovale, pa to nisem bil jaz.
Ta teden se bo na Goladi zopet odvijal tradicionalni tek.
Golada je tako počasi, a vztrajno postala tudi stanje telesa.


Kje ste se skrivali v soboto? :(


V soboto smo prileteli na zgodnji štart ta kratkih in odleteli iz cilja na glikogenjenje. :oops:
#354550
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:
V soboto smo prileteli na zgodnji štart ta kratkih in odleteli iz cilja na glikogenjenje. :oops:


Ta kratkih? :shock: :D

Kaj češ takle mamo, vsa ekipa ne zmore več.
#354555
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:
V soboto smo prileteli na zgodnji štart ta kratkih in odleteli iz cilja na glikogenjenje. :oops:


Ta kratkih? :shock: :D

Kaj češ takle mamo, vsa ekipa ne zmore več.


Pa naslednje leto spet. :)
#356197
Pozdrav!

Samo toliko, da se ne pozabi. V sredo 30.8.2017 je imela Golada 12 let. :)
V četrtek 07.9.2017 ob 18.00 bo Golada z analizo in načrti za novo petletko. Peškote prinesite seboj. :)

Lp, oranzni slon
#356250
Pozdrav!

:D Seveda so v četrtek lepo vabljeni tudi pohodniki in pohodnice. Golada je poznana tudi temu delu športnikov in športnic. Obstaja tudi lestvica pohodnih časov in podobno. :) Najbolj zagreti tekači lahko po/pred Golado izvedejo copper-ja. :)
Skratka, ni ovir za šport in analizo. :P
Lp, orazni slon
#356286
Včerajšnja Golada je lepo uspela, Oranžni slon, Jusuf, Boštjan, raziskovalec, Razy in Igor so opravili z njo v klasični smeri (levo), gledano stran od Ljubljanice. Zamudnike nismo čakali, vse skupaj pa je potekalo v zelo pogovornem tempu.
Po dobri uri smo se zbrali na analizi. Tudi Péškoti ali p`eškoti ali peškôti niso manjkali. Množica cooperašev je pa žal že izginila.
Pridružila se nam je tudi družba drugega spola, ki pa je spila nekoliko manj pijače, kot navedeni gospodje.
Pojavili so se tudi plani za prihodne sezone, predvsem za dolge teke trojk.
Nekateri so odšli domov, drugi pa so še nadaljevali.
#356287
Pozdrav!

:) Najprej se moram zahvalit vsem prisotnim, opravičeno odsotnim in manjkajočim. :D Zamudniki nas niso dohiteli (prehiteli) in tudi čakalo se jih ni. :) Njegova Mastnost Bajsi so nas dobro izšolali kako se streže štartu v letih, ko so še organizirali tek po PST-ju. :P Tempo je bil pogovoren ves čas. Dež je pot lepo opral in jo naredil sklepom prijetno. Luže so manjkale. :) Ego meter je še vedno ego meter. Skratka nič presenetljivo novega ni bilo. :roll:
Analiza je bila luštna, sladka in do neke mere trezna. :) Petleka je potrjena. Stave na srečo niso padale niti vstajale. ;) Petkovo jutro je kakor vedno prišlo prezgodaj. :)
Danes sem hodil kakor robocop. :) Očitno bo potrebno večkrat uporabit tekaško obutev. Juso je izjavil, da ga ne bo več mimo dokler ne pridemo okoli prej kot v uri. V tej misli ga podpiram. ;) Očitno bom moral spet častit intervale vsak ponedeljek. :P Kraj in čas še sporočim. ;)
Dragi moji, hvala vam za vse prijetne trenutke na Goladi. Tudi za druge sem vam hvaležen. :) Pašejo zraven v sliko. :D
Golada, to je stanje duha. :D

Lp, oranzni slon
#356462
Pozdrav!
:) Četrtek je dan za Golado. :) Ako je kdo pozabil. ;) Nisem napovedal udeležbe, ker so bile v igri romi barvice do poznega večera. Pridno sem pobarval vse in so me spustili ravno pravi čas, da sem doma zamenjal športno opremo in ujel sončni zahod na vrhu ego metra. Lušten je gozd, ko se odeva v temo. ;) Dež ni pustil večjih posledic na poti. Blata je samo za vzorec, da se ve, da je dolgo deževalo. Potreben čas za krog je bil blizu ure. Jusuf je komentiral, da mora krajšanje postati trend (beri vsaj trikrat zapored izboljšan rezultat). Potem pride tudi on tekat po klancih in dolinah Golovca. Razumem ga. :) Ni mu lahko. :)
Skratka, v ponedeljek so na vrsti intervali na znanem ovalu. Kdaj bo moja malenkost pujsala tam okoli še ni znano. Pridite v kontrolo in naredite kakšen hiter krog. :twisted:
lp, oranzni slon
#356543
Pozdrav!
Jutri bom manjkal. Vzrokov je več in so prostorsko precej razmaknjeni. :) Za zraven so mi začasno prepovedali aktivno švicat. ;) Skratka, spet duhovne vaje. :twisted:
Urnik za naslednji teden javim. :)

Lp, oranzni slon
#357206
Pozdrav!

Nekateri se odpravljajo na zimski počitek, drugi se začenjamo pripravljat na naslednjo sezono. :) Lahko sem le srečen, ker mi spet dovolijo švicat. :)
Tudi današnji pohod po Goladi je bil eno samo pogovorno veselje. Tempo je bil primeren za uro in pol dolgo pešačenje. Že dolgo ni šlo tako dobro. Na koncu mi je bilo jasno zakaj sem pri stopnicah slačil anorak in potem celo pot hodil zelo "rahlo" oblečen. Sama pot ima še vedno vse klance (gor in dol). Sicer je malo razrita zaradi spravila lesa ampak ni hudega. Blata in luž ni. ;) Za sedaj. :)
Tako, ogrevanje je opravljeno. Med potjo sem preračunaval km čase za naslednje podvige. He, he, bom moral v kratkem na stezo, da se malo nasmejem kakšnim željam. Ampak eno je gotovo, drugo leto padejo dolge trojke (s pobožno željo pod 3 ure).
Toliko za danes. Jutri je nov dan in nič več ne bo tako, kot je bilo (danes). :twisted: :D

Lp, oranzni slon
#357256
Pozdrav!

Današnja Golada (četrtek) je bila v zamenju kolesarjenja in teka na znanem ovalu. S kolesom sem prevozil Ljubljano iz najbolj zahodne točke proti najbolj vzhodni in nazaj. Temu lahko rečem adrenalinski šport. :) Zgleda, da so me danes imeli kombiji na piki in so ob tem imeli srečo. Nobenega nisem poškodoval. :)
Na ovalu sem uspel ujeti nekaj malega sončka, ki se je pokazal iza oblakov. Takoj mi je bilo lažje delat razne vaje za raztezanje. Nekaj malega sem tudi tekal dokler me ni minilo in sem pujsnil domov. Dete je ob teku izjavilo, da me sploh ni prepoznalo zaradi počasnosti. :) Hvaležen sem ji za stvaren opis stanja. ;)
Toliko o športu za danes. Jutri bo na srečo spet nov dan v katerem ne bo nič tako kot je bilo danes. :) Juhu. :D

Lp, oranzni slon

p.s.: Cilji so še vedno. Tudi visoki. :twisted:
#358380
Pozdrav!

Tekaški načrt za letos zahteva miganje in tudi zaobljube zahtevajo svoj obrok pozornosti. Ah, te pozne večerje, ko prijetno zasanjan bajaš o teku in tako na sploh. :)
Končno sem se po ravninskih kilometrih ojunačil in se soočil s hribom. :) Bilo je prijetno, poučno in zabavno. Globoko dihanje, trma (ne neham, pa če me lisice domov prinesejo) in neizmerno veselje, ko se je klanec malo zglihal. Tempo je bil kar primeren. ;) Sicer ni bila cela Golada. Le njen večji in bolj razgiban del. Ampak tudi to še pride na vrsto. O časih bom več povedal, ko bom opravil s kakšno standizirano progo. :) Do takrat pa vsem želim veliko tekaških užitkov. ;)

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 390
  • 400

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA