Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Fotr
#2734
mojcej77 napisal/-a:Rolca se gre zdele svojo dopolnilno rekreacijo in po stanovanju (in še mal okoli) šiba s hojco. Hm! Mogoče jo bo pa zdele kr za en takle plug zamenjala...bo prebava kt nova!

Takole kidanje je tudi dober trening :!: za potiskanje vozička, seveda ne v takem dresu :oops: kot na sliki, pa še reaktivni pogon bo povečal brzino! :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
#2735
miro napisal/-a:Fotr danes sem po Mojstrani tekel s smučmi in mislil nate , če kaj tečeš s smučmi?

Iz glave si mi snel to misel, :idea: kajti tudi sam sem resno razmišljal o teku na smučeh. Zadnjič sem bil na smučeh še v mladih letih, ko sem polomil edine smuči, pa še do danes nisem nabavil novih. :cry: Za letos ne vem če se splača začeti, ker nimam niti koščka opreme za tek na smučeh, :? drugo leto, če bo vse po sreči, pa skoraj zagotovo. :!:
miro napisal/-a:...pa če znaš drsati , ti tudi tek na smučeh ne bo delal preglavic. Se kdaj vidiva?

Upam da res ne, saj sem se tudi drsanja lotil po dooooolgih letih pavze. Samo brzine ne bo! :( Če boš kdaj treniral kakšen počasen tek, pa mi povej, bova pa tekla skupaj, če smučati ne moreva. Saj sva parkrat že tekla skupaj, pravzaprav ne skupaj, jaz sem tekel za tabo :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
#3002
Sedaj se pa že kar dan na dan ponavlja tale dopolnilna rekreacija :evil: in sem jo že krepko sit. Spet sem kidal sneg, da je že podobno nenakšnemu drilu. Edino kar je dobro, da je delo z lopato nevtraliziralo majhen muskelfiber iz Socerba. :lol: Pravzaprav, če bo še malo snežilo, se bom lahko smučal ali sankal kar na dvorišču, ker je nastal že cel hrib snega. :lol: Ali pa bo treba narediti sneženega moža, saj je to tudi rekreacija. :roll:
Uporabniški avatar
 Fotr
#3397
Verjetno sem že krepko težak :? s tem kidanjem snega, vendar se kar nadaljuje. Moj vrhovni komandant :twisted: je izdala ukaz, da je treba tiste kupe snega, ki sem jih nametal v času obilnih snežnih padavin, sedaj razmetati naokoli, da bo sneg prej pobralo. Seveda sem ubogal in ukaz izpolnil, izgledalo pa je približno takole:
Slika
Uporabniški avatar
 primus
#3412
uff, si pa vroč !!!

a si glih prisel iz laufa al si potem mogoče kar nadaljeval ?
superge so ble ze ta prave, a ne ?

sem pa pričakoval, da se bo kaksna kolegica s foruma že oglasila in malo pokomentirala tole razgaljenost - po moje niso ostale ravnodušne :wink:
sosed(j)e pa itak na oknih, ne ? :D

primus
Uporabniški avatar
 5rca
#3415
FOTR .... :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Bajsi
#3417
Helou!
Fotr, fotr! Mene ne boš prelisičil. Tale fotka je bila narejena nekje v ZDA.
Drugače bi junak komot bil kakšen naše gore list. :D :D

izgledalo pa je približno takole


Sicer pa, če se dobro prebere; poudarek je na "približno"!
Uporabniški avatar
 Fotr
#3556
Spet naletava sneg, :cry: snežinke so kot ošpičene prekle. :shock: Ima morda kdo kakšno pripombo? :twisted:
 Lučko
#3581
Fotr napisal/-a:Ima morda kdo kakšno pripombo?


Ne :evil:
Uporabniški avatar
 Fotr
#3602
xyz
Nazadnje spremenil Fotr, dne 14 Jul 2006, 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Fotr
#4696
Če je včeraj padal sneg v flikah, zaplatah ali cunjah, kar se mi je zdelo nenavadno, :shock: pa sem danes videl, ko sem zjutraj pogledal ven, da je lahko še hujše. :shock: :shock: Namreč sneg pada v pelerinah, plahtah, ceradah, kar še nisem videl. :shock: :shock: :shock: Če pravijo, da je marčni sneg za reveže gnoj (pa tudi dopolnilna rekreacija za Fotra) :cry: , potem je aprilski sneg samo gnoj in nepotrebna dopolnilna rekreacija :cry: :cry: . Toliko domišljije pa še imam, da bi se spomnil kakšno drugačno telovadbo, kot premetavanje snega. :cry: :cry: :cry: Ampak sneg ne odjenja, kar naletava, čeprav sem lopate že pospravil. Najbolje bo vzeti lopar, bejzbolski kij, hokejsko palico ali malokalibrsko puško in tolči snežinke, ki to sploh niso, nazaj gor in jim s tem odvzeti možnost, da bi sploh padle na tla. :evil: To bi pa bila prava dopolnilna rekreacija. :!: :D :D
 Ursa
#4711
Tudi mene je sneg presenetil. Vsi šali, zimske kape, smučarske hlače so že oprani in v omari. In ker se mi zadeva zjutraj ni zdela tako strašna, sem svojega sinka (ki nadvse ljubi luže, sneg, plundro, špricanje ipd zadeve) peljala v vrtec v navadnih hlačah in bundici. Do vrtca imava 200m a kljub temu je bilo na njem mokro prav vse razen nogavic in spodnje majičke! Dopolnilna rekreacija je zgledala tako, da sem potem po garderobi vrtca lovila razigranega Bora, ga slačila in oblačila, njemu pa se je vse skupaj zdelo neverjetno zabavno :wink: Sicer je čist poslušen fantek, samo tale sneg ga je pa čisto razvnel :)

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 Filipid
#4773
Se strinjam s tabo Fotr. Tud jaz sem se danes narekreiral s kidanjem snega. :( . Bolje bi bilo iti na kakšen trening v paru : :lol: .
_______________
Filipid
Uporabniški avatar
 Fotr
#5159
Tale tekaški forum tako vpliva name, :D da ne morem več biti pri miru ali ždeti dalj časa pred računalnikom. :shock: Čeprav sem si obljubil, da bom dva dni počival po hudem boju s traso na Petelinjeku, :? pa mi ni dalo miru, nisem mogel biti 5 minut pri miru, kot pravijo molje sem imel v riti, dokler nisem šel malo na rekreacijo. :D Da sem vsaj delno držal obljubo o počivanju, pa nisem šel na tek, ampak na rolanje. Vreme je bilo še kar lepo, sonce je bledo sijalo, le veter je prišel s Primorske in kazal svojo moč na Gorenjskem. :o Na terenu, kjer se rolam, to je okoli 3 km dolga asfaltirana cesta pred karavanškim predorom (ko bomo v Evropi, bo na razpolago še več prostora za rolanje), je bilo neverjetno veliko rolarjev, pa tudi tekačev, tako da sem bil kar v dilemi, ali na rolam ali laufam. :? Tudi kolesarjev in sprehajalcev je bilo dosti za ta čas, še nekaj ribičev je stalo do riti v Savi in metalo vrvice naokrog. Naredil sem eno turo, se pravi 6 km rolanja, ki je nevtraliziral nožne mišice, da so že pripravljene za nadaljevanje treninga. :) Mogoče se bova z Mirotom zmenila za enega takratkega, ampak dvojnega. :wink: Večkrat sem pomislil na forumce, ki se spopadajo s PST, zagotovo se imajo dobro in komaj čakam, da bodo napisali, kako je bilo. :shock: Miro je tekmoval v Muti, tudi on bo verjetno napisal svoje vtise. :shock: Forumci smo pa res od hudiča, povsod nas je dosti, kaj šele forumke, ki do povsod povrhu še kolajne prinašajo. :D :evil: :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA