Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 spela*
#359817
Kemist napisal/-a: Še ovinek v levo in cilj, zadovoljstvo, nasmešek, adrenalin. Stiski rok, pa krasna medalja, čestitke, čustva, objemi, hitro poročilo o lepih trenutkih. Zaželim si tuša, pa velikega točenega piva, telo sprejme tudi ječmen s klobaso, pa še kar nekaj tekočine. Oblečem se kot medved, kljub vročini. Vem, da je utrujenost prisotna, a sedaj sem prežet z drugimi čustvi. Kot ob prvem poljubu! In tudi tokrat so zobje ostali celi.



Čestitke!

Kdo je pa Mia?
Uporabniški avatar
 zz topka
#360135
Danes mi je poslal moj prjatu Simon ( jej, kolk Simonov jast poznam :D No, ta ne šteje v uno sorto, kjer je brzina glavna vrlina, ta Simon šteje v sorto zmagovalcev osebnih zmag, kjer bolj kot ne sam sebi dokazuješ, da zmoreš - ćas je tu postranskega pomena) link, kjer na AO Ajdovščina opisuje svoj ta dolgi UTVV:
http://www.ao-ajdovscina.si/2018/05/08/mojih-100-utvv/
Čestitke, še enkrat, Simon! :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 zz topka
#360136
Danes mi je poslal moj prjatu Simon ( jej, kolk Simonov jast poznam :D No, ta ne šteje v uno sorto, kjer je brzina glavna vrlina, ta Simon šteje v sorto zmagovalcev osebnih zmag, kjer bolj kot ne sam sebi dokazuješ, da zmoreš - ćas je tu postranskega pomena) link, kjer na strani AO Ajdovščina opisuje svoj ta dolgi UTVV:
http://www.ao-ajdovscina.si/2018/05/08/mojih-100-utvv/
Čestitke, še enkrat, Simon! :clap: :clap: :clap:
 TONEK
#362172
Francelj, zadnjič sem srečal Jožeta, saj veš, tistga šoferja avtobusa, ki je peljal tekače v Goče na štart. Pojamral mi je, da za ta dnar letos ne bo vozil.
Ne sekiraj se, Tone, štart prestavmo v Vipavo, pa ne bo nobenih stroškov z avtobusom, tistih par kilometrov več tekači še opazili ne bodo, mi gremo pa v Zemono na eno dobro večerjo. :idea:
http://www.ultratrail.si/tekme/2017090511393189

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA