prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

#360570
16.8 gotovo bo, ob 19.00 ker pridem, naslednjo teden, pa še ne obljubim.
Kar pa ne pomeni, da se ne sme teči ob drugih urah in dnevih, le obvestila in poročila so zaželjena :D
#360602
Oh, Golada...

če je še lokacija stara prava,
in ura udobno poznešja,
ko odrazsleži buljijo poročila,
vmes bi odhodil malo poltekaje,
brez štirikolesnega taksija,
ta na Golovec redko vozi,
bo pa ura poldruga ali dve,

... potem paše čokolada.
#360615
Hojla, danes sem bil prvič na "znani" Goladi. Moram rečt da je blo res super. Malo smo se lovili po Golovcu in malo tekli skupaj. Raziskovalec in Cene sta mi razkazovala progo medtem ko smo poskakovali po Golovških kuclih :-D . Sam ga sicer že kar dobro poznam kljub temu pa mi je tale ego trip vseeno udaril na ego :-D . Po klančku je sledil prijeten spust v kotlino, za tem pa je sledilo še prijetno kramljanje ob :toast: na Kodeljevem v družbi founderjev tega teka :-D :). Zagotovo se vidimo še kdaj...lp

p.s. nekoga sem pozabil omeniti, le ta pa se je izgubil in upam da je vse ok z njim.
#360624
Hehe....

komaj sem s spomnil kako se pride do Golade, pa še delo na cesti in vlak sta mi hotela preprečiti prihod,

prišel, videl,

tudi štartal nas je oranzni_slon, še celo dokumentiral je zadevo,

pa začeli smo tek skupaj, in je šlo za silo do golovškkih šteng tistih starih, dvaset minut slabih tekanja v tempu postavnih fantov dobro treniranih, torej junaštvo tistega prvega asfaltnega kilometra, samo potem je moje šibkotno in zašpehano telesce zaštrajkalo, in se je do konca mačjeglave poti vse uprlo, pač možgani in telo - oboje dovolj nevajeno in leno, pa sem imel sprehajalni izlet in sem ubral bližnjico, dve tri, mimo "piknikplaca, dvojnega Y", in odvil na eno lepo mivkasto kolesarsko gozdno stezico do Štepanjca, prišel ven na standardno znani lokaciji Ob potoku, in odcapljal pač do izhodišča pa po natanko uri in pol moje prilagojene midi "goladice" ni bilo tam kaj znanih, ki so tudi morda že žejo pogasili v sosednjem lokalčku na štadionu, kamor pa si nisem upal, saj je bilo pozno in .... drugič pač "analiza". :)
#360647
Fino je bilo.
Tek (Cele in cgorazd, sta celo pot obdelala v njunem pogovornem tempu z manoj, z izjemo egotripa, ki sta ga obdelala sama). Jaz sem svoj tekaški ego zgubil na tistem klancu že pred leti in ga nikakor ne morem več najti.
Malenkost nad uro sem rabil, prav veliko rezerve pa ni bilo. Pod uro bi pa šlo.
Analiza odlična, udeležila sta se je tudi Oranžni Slon in Simi. Jusufa pa nismo videli, se že nekaj časa skriva in na skrivaj trenira.
Skrbelo nas je za Winija (bojno ime za luzra), tako na progi kot na analizi a na srečo se je znašel. S tistim težkim nahrbnikom , gre za tek z dodatno obremenitvijo, tako da so bližnjice razumljive.
Vredno bi bilo stvar ponoviti ta četrtek. bi bilo 18:30 OK ??
  • 1
  • 388
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 400

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA