Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#361553
Oho, padalec Tadej! Lepo si opisal nedeljsko dogodivščino. Štirje padci pred menoj, ob vsakem se takoj pobral in še hitreje zdirjal naprej. Gumi človek, bi rekel. Jaz bi se ob prvem padcu polomil in tam obležal. :( No, pri zadnjem ugotoviva, da sem zanje kriv jaz, zato ga malo pred vrhom Sabotina prehitim, da preprečiva nadaljnje nevšečnosti. :D Pozneje se vidiva samo še ob skupaj parkiranih avtomobilih.
Tadej, kdo odmetava lončke in se dere na začelju strelskega jarka, pa tudi lahko napišeš, da je bil to ToneK :mrgreen:
Se ti pa v objavi zahvaljujem za slikco na delu trase, kjer sem najbolj užival. Slikal si tudi Petra Čuferja (netekmovalno), legendo gorkih tekov in bi ti bil ravno tako hvaležen, če tole prebira. Vsi trije imamo tudi en skupen podatek, ki se konča na '6'.
V nedeljo vabljeni na Kališče.
#361554
Še to moram povedati, kako sta pri svetem Valentinu dva možakarja, Manfred in MIlivoj nekje z goriške, čakala svoja kolega, da pritečeta gor. Pripravljeno sta imela presenečenja zanju, merendo in zelen napitek... a smo prepozno ugotovili, da sta Lučano in Sebastjan tekla na kratki progi in ju na Sabotin sploh ne bo.
Ko nama je z Enko pri najini mini krčmi zmanjkalo hmeljevega napitka in je do nas prisopihal ... pač, en prijatelj, zelooo žejen... sta M in M prijazno odstopila svojo pijačo.
Se zahvaljujem tukaj, mogoče bo sporočilo prišlo do prijaznih možakov!

Tek treh vrhov - poti, ki združujejo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA