Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#362236
Že 5. nočni tek in pohod ob baklah na vrh smučišča Zvoh na Krvavcu.
Za gorske tekače, pohodnike in turne smučarje.
Odlična družba, zabava in žrebanje nagrad med vse udeležence, v Hotelu Krvavec, po teku zagotovljena!
Smučišče Krvavec, 9.2.2019 ob 17.45
V A B L J E N I!

Več o dogodku: https://www.facebook.com/krvavectrailweekend/
Prijave na: http://www.timing.si/slv/dogodek/833

fb foto naslovnica 2019.jpg
fb foto naslovnica 2019.jpg (64.05 KiB) Pogledano 5592 krat
#362379
Pod streho smo spravili že peto prireditev, ki je tokrat potekala v doslej najlepših vremenskih pogojih. Zmerna temperatura za ta čas in lepo utrjena proga je postregla z epsko borbo med tekači in turnimi smučarji. Zmago je slavil naš trenutno najboljši gorski tekač Timotej Bečan, tesno pa sta mu sledila turna smučarja Luka Kovačič in Nejc Kuhar. Vsi trije so premagali dosedanji rekord.
Čestitke tudi vsem ostalim nastopajočim, pohvale pa tudi organizatorjem za lepo in tokrat brezhibno izpeljano prireditev :clap: :clap: :clap:
:laola
Ostale rezultate si lahko ogledate tukaj.

Se vidimo naslednje leto...
#362383
Pravilno ugotavljaš, Janez! Ko bo mladi očka, včerajšnji zmagovalec in super rekorder, najinih let, bova midva v zasluženem onostranstvu. :D
Zares odlični organizaciji se je pridružilo še super vreme, brez vetra, padavin ali mraza. Tudi podlaga letos ni bila slaba, čeprav sem imel osebno kar nekaj težav s sipkim snegom na eni strani, ter poledenelo strmino na drugi. Zmagovalec Timotej je tudi kriv, :? da se mi prvič ni izšla Valentinina formula, pa tudi sicer sem za 15 sek. pokvaril do sedaj najslabši rezultat. Kljub moji počasnosti sem užival na tekmi, na ravnici pred Plažo so mi ušli še zadnji tekmovalci in sem v tišini in vonju bakel, počasi mlel proti cilju.
V soboto pa oblegamo hrib čarovnic.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA