Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#365290
Zadnja posodobitev štartnih številk pred štartom nove sezone KZTL.

Štartne številke

Še enkrat preverite kakšna je vaša številka, da bodo merilci imeli manj dela in ne bo kasneje problemov z rezultati.
Vabljeni torej to nedeljo na štart 1. teka. Dobimo se pri potoku nad Mačami (cca 10 min peš hoje od parkirišča).
Ob 8:50 je štart počasnejše skupine, ostali točno ob 9:00!

:laola
Nazadnje spremenil KZTL, dne 12 Nov 2019, 17:49, skupaj popravljeno 2 krat.
#365291
današnji ogled proge v dežju-čista klasika zadnjih 12 sezon(nekaj malega blata na avtocesti,ostalo BP) slaba je le cesta do potoka,zato avto lahko pustite pred šolo.od potoka po uhojeni poti mimo 2.klopce do koče na kališču,kjer nas čakajo Božič team(številka naj bo taprava) se vidmo jutr ob 9-tih lp
#365296
Kot se za uvod v novo sezono lige spodobi - dobra udeležba in postavljen nov rekord vzpona na Kališče - še zadnji na tej ligi, ki ga ni imel v lasti Timotej Bečan. Nova časovna letvica je sedaj nastavljena na 0:28:16 :clap: :clap: :clap:
Seveda čestitke še vsem ostali, ki ste (smo) borbali s to strmino.
:laola

Rezultati 1. teka - Kališče

Danes teden pa vabljeni na sladkih 5 km - Jošt nad Kranjem.

Vabljeni!
#365298
krasno in cestitke vsem tudi iz moje strani.... :laola danes se nisem odlocil priti, nekaj muskelfibra se je nabralo od vceraj iz Mengsa.... :rol: mogoce pa prebijem led na Jostu.... :?: ampak kje za vraga pa je to? je neka lokacija da vpisem v navigacijo?
#365311
Dobra stotnija gorskih tekačev se nas je včeraj podala na Kališče, prvo tekmo letošnje 'zimske lige'. Po zmagovalčevem rezultatu sodeč, so bili pogoji za vzpon idealni, saj je Timotej dosegel najboljši čas vseh časov, ---28.16--- merjen od potočka do koče. Kapo dol. Ker je fant (mladi očka) skromen, tega nisem izvedel, čeprav sva v koči sedela za isto mizo. Z veseljem bi nazdravil z njim. :drink No, in ker pogoji niso bili najboljši (blato) temperatura pa po mojem idealna, ima za naslednjič še rezerve. Vso srečo v Argentini ti želim, Timotej!
Jaz že od lani tekmujem v počasni skupini, ki ima v blatu vsaj del poti nekaj prednosti, v novozapadlem globokem snegu pa je seveda ravno obratno. No, prišel sem pod uro in dokler bo tako, bom na ligi reden član :D
Ne prvič, ne zadnjič, naj pohvalim kreatorje lige, ki se brez plačila trudijo za nas. Janez, Ivo, Anže..., naj vam ne zmanjka volje. Žal ni povsod tako. PGT, AZS gorski teki, slednji nimajo še niti pravilnika za pravkar minulo sezono :mrgreen:

Stari priča in priča, le kdo ga posluša, enkrat bo že obnemogel.
Drug teden nas pa Vinko časti na Joštu -- če bo našel pot... :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA