Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#366600
Za mene je zelo enostavno.Uporablajm heatmaps na suunto-Movescount. Heatmaps pomeni, da se poti označen zeleno-al -rdeče, če so uporabljeno. bolj ko so rdeče, boj so uporabljene. na podlagi teh rdečih poti si kreiram SVOJO pomožnosti krožno jo prenesem na uro in gremo. to počnem redno že 6 let na popolnoma enak način in vse špila, tudi na kolesu.
Primer za Tošč in potem si recimo narišeš krožno pot
Priponke
trails.jpg
trails.jpg (244.89 KiB) Pogledano 6445 krat
#366605
evo, sem šel gledat na net za to pot naj-naj. tu je slika imam tud gpx za na uro al pa na telefon, pokneš in gremo. zaenkrat imam tezave z priponko gpx, če pa kdo radi datoteko za na uro al pa telefon naj pa javi, bom že nekaj spacal. lp
Priponke
najnaj-tosc2.JPG
najnaj-tosc2.JPG (293.01 KiB) Pogledano 6395 krat
#366608
Nisem ravno raumel: Nimaš take ure, ki bi to omogočala, Imaš tako uro, pa ti ne uspe, te spoh ne zanima nalaganje trase na uro.? Kakšnii vodiči na YT? A za nalaganje trase?
#366610
Jaz sem tudi tako razumel, da ne zna naložiti traase na uro. Nujno potrebuješ računalnik, v programu označiš ali izbereš željeno traso, nato pa se moraš z uro povezati na računalnik ali pa mobiteel, da se ti prenese na uro. Sled poti najdeš na uri, pod možnostjo Navigation. Pri Suuntu se mi zdi vse skupaj zelo preprosto, res pa je prvič morda malo komplicirano.... :lol:

Vinko uporablja Garmina Fenix 5 plus, če podatki na Stravi ne lažejo :-- . Tako da naj se oglasi kdo, ki obvlada Garminov program.

Lp
#366623
Ja sedaj moraš iti še korak naprej. Nariši si pot okoli hiše, mesta, vasi kjer stanuješ (označi kako cesto ali potko ki jo poznaš) in si shrani gps na uro in testiraj kako zgleda navigcija in se malo poigraj.. Jaz sem si za prvič označil 500m pot do trgovine in sem šel probat. :D

Verjetno imaš kje v garmin programu na računalniku opcijo Create (Plan) a route.. In s klikom po zemljevidu označiš točke kjer bi šel... Nato si jo shraniš in poimenuješ kakor želiš. Preneseš na uro in pripravljen si na izziv. :--
#366629
rio napisal/-a:kateri garmin točno imaš v lasti?

fenix 5 plus imam...traso uspem dobiti gor, ampak potem ko grem na to traso, ura zacne samo steti metre, cas itd....jaz sem imel v mislih da ti vrze ven traso fizicno in ti z eno barvno piko ali strelico kaze ali si pravilno na trasi ali nisi v idealni legi trase....saj verjetno me razumete kaj hocem videti na ekranu ure?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA