Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
#369299
Ali radio online tečete pogosto? Če to storite, boste morda želeli poslušati svoje najljubše radijske oddaje med tekom. Med tekom poslušajte nekaj svojih najljubših glasbenih programov iz domačega stereo sistema. To vam bo pomagalo povečati vzdržljivost, ko se boste navadili poslušati svoje najljubše radijske oddaje med tekom. Morda boste tudi ugotovili, da vam to pomaga pridobiti dobro tekaško navado.

Ko pogosto tečete, pogosto tečete na istem mestu. Vendar pa lahko vsakič izberete drugačna mesta. Med tekom lahko poslušate svoje najljubše radijske postaje. Ko med tekom poslušate radio, to pomaga vašim možganom, da ostanejo osredotočeni na tečaj, ki ga tečete, namesto da vas motijo ​​stvari okoli vas. Poslušanje radia ob določenem času med tekom je zelo koristno, saj preprečuje, da bi vas motilo dogajanje okoli vas.

Če med tekom še nikoli niste poslušali radia, je lahko v pomoč, da se poskusite seznaniti z zvokom radia. Če med tekom poslušate radio, se boste lahko seznanili z zvokom, da se ob začetku teka ne boste zlahka utrudili. Prav tako boste lahko ugotovili, kdaj bo prišel pravi trenutek za poslušanje vaše radijske postaje.

Ko med tekom poslušate radio, se vam zavedate, kako hitro se premikate. Tako boste lahko pripravljeni na vse spremembe, ki se lahko pojavijo v vašem tempu. Lahko vam pomaga, da se izognete kakršnim koli zapletom, ki se lahko zgodijo, če med tekom zaradi nenadnih sprememb hitrosti niste previdni.

Mnogi ljudje radi poslušajo radio, medtem ko tečejo. Med tekom pa ne smete poslušati le radia. Med hojo ali tekom naokrog bi morali poslušati tudi radio. Tako boste imeli prednost, da boste lahko absorbirali informacije, ki jih posredujejo radijske postaje. Pravzaprav lahko to celo pospeši absorpcijo informacij, saj boste med tekom radijske postaje slišali vsakih nekaj sekund.

Ko med tekom poslušate radio, obstaja velika verjetnost, da boste slišali oglase z različnih radijskih postaj, ki se izvajajo. Morda celo slišite glasbo, ki prihaja iz radia. To je nekaj, kar boste morda želeli poslušati, da boste lahko izbrali, katere pesmi želite slišati. Pomembno pa je vedeti, da se ti dogodki morda ne bodo zgodili vsakič, ko poslušate radio.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA