področje za debate med uradnimi in neuradnimi člani ekipe, simpatizerji, občudovalci, ... treningi, nastopi, programi, karkoli in vse ...
Uporabniški avatar
 mujcika
#37924
tommi napisal/-a:ko bi vsaj vedu kk je naslov clanka,
sm isku pa nism nasu nc ta pravga :(


Razpis za Poletovo tekaško ekipo je objavljen na drugi strani članka Postopnost in potrpežljivost, ki ga je napisal dr. Branko Škof.
Naslov razpisa pa je takšen:

Razpis za nove tekače. V duhu "10 km - izziv za vsakogar".
Poletova tekaška ekipa 2005 - greste z nami?

Upam, da bo pomagalo. :wink:
 mojA
#37943
Desetka, Poletov tekaški izziv v letu 2005
ŠKOF Branko, Čet 24.03.2005
Rdeča nit letošnje Poletove tekaške sezone bo Desetka – tek na 10 km. Verjetno ste takoj pomislili: Ja, kakšen cilj pa je zdaj to? Samo 10 km? Ja, samo 10 km!
Tudi 10 km je lahko dober tekaški izziv. Za vsakogar!
Tudi za tekače z maratonskimi izkušnjami, ko boste poskušali izboljšati svoj čas in hitrost teka. Vstopnica za maraton je tek na 10 km. Najboljši maratonci opravijo s to progo v manj kot pol ure. Kolikor boljši maratonci so, toliko bolj pod 30, 29, 28 minutami pretečejo 10 km. Torej bi lahko bila sprememba v vadbi in premik vašega rezultata na 10 km pod 50, 45 ali 40 minut koristna za vaše naslednje maratonske podvige. Z 38 minutami na desetki ste lahko prav tako – no, ali še veliko bolj – ponosni na svojo tekaško težo kot s 3:30 do 4 urami na maratonu.
Še posebno velik in pomemben izziv bo 10 km za vse tiste, ki še niste tekači. Za vse tiste, ki oklevate, ali biti ali ne biti tekač.
Veste, 10 km je dolga razdalja. Vzbuja spoštovanje in zahteva odločnost, vztrajnost in nepopustljivost. Je izziv. Toda vi to zmorete! Zagotavljam vam, da boste po petih do sedmih mesecih urejenega športnega življenja (o tem v naslednjih prispevkih v prilogi) zmogli brez težav in z nasmehom na ustih preteči 10 km. Strnjeno, brez hoje ali ustavljanja. Pokazali vam bomo pot, vas usmerjali in spodbujali. To bo naša naloga in obveza. Vaša – le stopite v naravo in začnite! Pridružite se nam!
Tudi letos bomo sestavili Poletovo tekaško skupino. Pripravljali bomo programe vadbe in zagotovili trenerje, ki bodo s svojim znanjem, izkušnjami in zgledom vodili skupino ter pomagali vsem, ki se boste resno lotili tekaških projektov: »10 K pod 40«, »10 K 50« ali »10 K prvič z nasmehom«.»10 K prvič z nasmehom«
Projekt je namenjen dalj časa športno neaktivnim oziroma tekaškim začetnikom. To bo naš najpomembnejši program! K varnemu teku oziroma sploh k telesni aktivnosti v naravi želimo pritegniti čim več ljudi. Čim več ljudi obeh spolov, različne starosti in različnih športnih navad ter z različno kondicijsko pripravljenostjo.
»10 K 50«
Projekt je namenjen manj izkušenim tekačem (v manjši hitrosti zmorejo preteči nepretrgoma 45 minut), ki so bolj ali manj redno športno aktivni, ki v športni dejavnosti iščejo predvsem veselje, sprostitev in zadovoljstvo. Cilj te skupine je, da izboljšajo svojo tekaško pripravljenost, pridobijo nekaj tekmovalnih izkušenj in da bodo v jeseni pretekli 10 km pod 50 minutami.
»10 K pod 40«
Projekt je namenjen bolj izkušenim tekačem s tekmovalnimi ambicijami, ki želijo ob ustrezni pripravi izboljšati svojo tekmovalno pripravljenost. Cilj te skupine je, da bodo v jeseni pretekli 10 km pod 40 minutami.
Glavno vodilo uredništva Poleta, avtorja in sodelavcev prispevkov je, da vam pokažejo smer, vlijejo pogum in vam pomagamo, da vztrajate tudi takrat, ko imate na voljo lažjo pot. Da bo vaša tekaška vadba postala zabavna, prijetna in bo prinesla še več veselja ter radosti v vaša srca in srca vaših bližnjih. Skupaj se bomo odpravljali na tekmovanja. Pripravili se bomo tudi na tekaške tabore – aktivne počitnice z vadbo in vsebinami za širjenje tekaških in življenjskih obzorij. Ja, in morda še kaj!
Za vsakogar nekaj! Pridružite se nam in uresničite svoja pričakovanja!
Dr. Branko Škof

Če so bila še kakšna navodila pa ne vem. Če se prav spomnim, je bilo potrebno navesti tudi datum rojstva, višino, težo, naslov, vzrok za prijavo. Mogoče tudi koliko si trenutno aktiven, samo nisem sigurna.
LP, Mojca
 tommi
#37993
mojA hvala za informacijo!

se nameravam prijaviti!
 Vanyuska
#38008
Jaz pa ne najdem prijavnice, Polet sem pa tudi zamudila..

A je še kakšna možnost, da se prijavim??

Lp
Uporabniški avatar
 lunca
#38033
Ti samo napiši eno pisemce, v njem opiši, kakšna je tvoja aktivnost in zakaj bi rada sodelovala v skupini, potem je pa vrsta na njih, da te izberejo. Zamudila pa najbrž še nisi nič, ker bodo verjetno še nekaj časa čakali na prijave.

P.S.
Prijavnice kot take ni, vse je treba napisati v pismu :P
 tommi
#38428
na kateri naslov je pa potrebno poslati prijavnico oz. pismo?
 bojanm
#38465
Polet,Dunajska 5,1509 Ljubljana
Uporabniški avatar
 vidkul
#38500
Do kdaj pa je treba poslat?

lp vid
 bojanm
#38504
Ne vem,takoj!!!!-čim prej
 tommi
#38699
a potem se prijavis lahko za eno izmed treh, al posljes splosno prijavnico oz. pismo??
Uporabniški avatar
 lunca
#38737
Pošlji pismo, potem te bodo pa že oni razvrstili glede na tvojo kondicijo. Sam pohit že, no! :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
#38738
ali na želje, sicer pa, kako bi se prjavu na vse tri, na eni tekmi itaq laufaš pod 40 in s tem tud pod 50 :)
jest sm mal razmislu, da bi se prjavu, ksn recept za uspeh? :mrgreen:
 tommi
#39127
je že prepozno za prijavo? sem kar malce pozabil na to, če še ni bom jutri napisal prošnjo sicer pa drugo leto :)
 Vanyuska
#39162
Jaz sem poslala že prejšni teden...

Pojma nimam kdaj bodo žrebal...

Lp,
Vanja
Uporabniški avatar
 lunca
#39180
tommi napisal/-a:je že prepozno za prijavo? sem kar malce pozabil na to, če še ni bom jutri napisal prošnjo sicer pa drugo leto :)


Tommi, po moje ti letos tole ni namenjeno :roll: , se mal preveč obiraš :P
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA