Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Dule
#3989
tok, tok, Nataša proč s čokolado, gremo laufat :D :wink: !

- 21 km v Radencih (cajt nepomemben)
- 21 km v Ljubljani (cajt pod dve uri)


Dobro si tole napovedala:
Ker če bi ti bil na prvem polmaratonu cilj čas npr. pod dvema urama, potem bi bila na teku uboga (ti povem iz lastnih izkušenj), v drugem pa boš že znala prav razporediti moči in ne bo problema. Pri dolgih tekih je treba znat na svoj način uživat zdraven, drugače je lahko zelo težko.. 8) :P !

Aja ko že vsi spreminjate cilje bom pa še jaz dodal enga skromnega:

- 65km čez Pohorje :roll: :wink:
 Nataša
#3991
veš, Dule, se mi zdi, da je najtežje najt pravo razmerje med svojimi cilj in realno pripravljenostjo. sploh pa ko je vse tko relativno...za tiste ta sedeče sem jest že ultramaratonc, proti vam pa sem vseeno še zelenko, ki nekako prisopiha na cilj 8 km.

pa se strinjate s tem, da je treba met mal naravne predispozicije za tek???
se mi zdi da mi tega mal manjka. mogoče bi bla bolj za boks :roll: ??
Uporabniški avatar
 dusan
#3995
Nataša napisal/-a:se mi zdi da mi tega mal manjka. mogoče bi bla bolj za boks :roll: ??

Nataša, ne boks. Ti kar jej čokolado vsak dan in ne treniraj preveč, da ti vrnem.... hahahaha :) :) :)
Saj ne. Ti kar treniraj, da mi boš drugič ti zajček. Mogoče v Radencih.
Uporabniški avatar
 mojcej77
#3999
21km oktobra v Ljubljani. Po možnosti skupaj s Fotrom, če bo za. Po možnosti pol z enim hudim Forumovskim žurom. Ki naj vključuje masažo stopal. Po tuširanju seveda...
S čokolado ali brez!

:wink: m
Uporabniški avatar
 Fotr
#4010
mojcej77 napisal/-a:...21km oktobra v Ljubljani. Po možnosti skupaj s Fotrom, če bo za...

V planu imam Ljubljano na 10 km, na 21 sem imel v planu, samo če se bo pokazalo, da bom brez večjega napora tekel pod 2 uri. Ampak tvoja želja me kar priganja :) , vendar ne obljubim, dokler nisem siguren, da bo šlo. Če bo, bom napisal kot letošnji plan dosežkov. :shock:
 Ursa
#4015
No, da še jaz zapišem črno na belem (in zraven še razmislim):

- ene 2 sprint triatlona
- 21km na Lj maratonu (še nisem zihr :)

Časovnih opredelitev zaenkrat še nimam... si jih zaenkrat niti ne predstavljam, bodo pa s časom verjetno prišle:)

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 miro
#4026
Dule -tudi mene močno mika Pohorje. Mogoče bova šla pa skupaj?
Lp
 aleksander
#4041
Ja ko berem te vaše želje se zamislim kakšne so moje.
Ja jest se kar sproti odločam, največkrat grem tja kjer še nisem bil, če je kaj izbire,nato moram gledat še na ostale člane familje,da je za vsakega nekaj.

Ja še za Duleta in Mirota,jest sem lani bil na Pohorju in je tudi za letos velika verjetnost,se že kaj dogovorimo ko bo enkrat razpis(če ni že??),lani so bili precej kasni,do konca maja je itak še dva meseca.Pa zjutraj bo treba z tazgodnimi petelini vstat :wink: da prideš do cajta v Slovenj Gradec,se mi zdi,da je bil lani štart okrog 8 ali 9 ure.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 Dule
#4046
miro napisal/-a:Dule -tudi mene močno mika Pohorje. Mogoče bova šla pa skupaj?
Lp


Drži Miro, razen če ne bo kakšne višje sile npr. da bodo padale prekle z neba :lol: :lol: .

Miro želim ti dober tek v Parizu :wink: !
 mojA
#4051
Moji cilji:

1.Mali kraški maraton Sežana- že izpolnjen
2.Trojke - 28 km
3.Radenci - 21 km
4.Mokronog - 10 km (upam, da bom lahko vse troje opravila, trojke so nujne, Mokronog je srčkan-cela familija uživa, na Radence si pa celo življenje že želim :cry: )
5.--- izmika se mi kakšen maraton v tujini, najbolje da startne stevilke mojemu soborcu poklonim za rd pa gremo -- :wink: -- a mi lahko kdo kaj predlaga (smo bili že za London zmenjeni, pa smo ugotovili, da je že bil oz bo v kratkem) :roll:
6.Kranjskogorska desetka - luštkan družinski praznik, bi kar vsi tekl-cela familija
7.Ljubljanski maraton - 42
8.Nabrežina - ful je dobr, se splača it, grozno prijazni navijači in kultivirani vozniki

potem pa --- res bi rada dva maratona pretekla letos ... bomo videli, kako bo kaj zdravje oz noge služile

pa še kakšen tek bi šla, samo vam povem, z družino je dosti težje, ker mora biti vsem všeč, primerne proge,pa sploh niso poceni startnine ?! :evil:

Ali je kdo zainteresiran za Atene drugo leto - po olimpijskih igrah zna biti zelo ok, ker do takrat bodo pa menda ja vse zgradili in zrihtali?
Uporabniški avatar
 Z*
#4059
Aja ko že vsi spreminjate cilje bom pa še jaz dodal enga skromnega: - 65km čez Pohorje

Hehe, všeč mi je tvoja skromnost, Dule ... :P Tale tek je tudi moja skromna želja, a ga imam v petletki - čakam, da čas dozori, da naberem kilometre, da ... :roll:
Uporabniški avatar
 natalija
#4090
Sem nova (samo članica), rada tečem, želela bi dosegati rezultate, ki si jih sama določam glede na svoje zmožnosti, telesno konstitucijo ... Vendar prihajam vedno znova v dilemo: do kje je tek zdrav, od kdaj naprej škodljiv zdravju? Imam namreč večkrat težave s kostmi ali tetivo, prav gotovo pa škodujem na maratonih sebi, ko se spustim v tek kot svinja v buče, našponam srce čez 180 in sem tam, kjer ne bi smela biti.
ZATO OBLJUBLJAM SEBI IN VAM: ne bom hranila svoj EGO, tečem, ker čutim, da me tek osrečuje, tečem za zdravje proti stresu, tečem, da se veselim tudi vaših uspehov. :oops:

LP

Natalija
Nazadnje spremenil natalija, dne 30 Mar 2004, 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Dule
#4101
natalija napisal/-a:ne bom hranila svoj EGO, tečem, ker čutim, da me tek osrečuje, tečem za zdravje proti stresu, tečem, da se veselim tudi vaših uspehov.


Dobrodošla Natalija, se popolnoma strinjam s tvojimi cilji teka :wink: !

Z* napisal/-a:Citiram:
Aja ko že vsi spreminjate cilje bom pa še jaz dodal enga skromnega: - 65km čez Pohorje

Hehe, všeč mi je tvoja skromnost, Dule ... Tale tek je tudi moja skromna želja, a ga imam v petletki - čakam, da čas dozori, da naberem kilometre, da ...


...ja veš Z* če bi jaz čakal da dozori čas in da naberem kilometre potem bi tudi jaz moral s tem tekom počakati še pet let. A se mi ne ljubi sam trenirati in nabirati kilometre, grem raje na tekmo v družbo in bom s tekom po svojih zmožnostih poskušal priti skozi Pohorje. Se že veselim samotnih potk (upam samo da se ne bom izgubil :lol: ) in prvinskega stika z naravo :D :P !
Pa tudi če mi ne uspe, so še vedno mislim da tri časovne zapore in če ne bo šlo ne bom zaradi tega slabe volje 8) .
Draga Z* upam da sem te vsaj malo prepričal in mogoče skrajšal tvojo petletko do teka čez Pohorje :wink: ...
Uporabniški avatar
 milkec
#4126
Hm... ko sem vse tole prebral sem en povzetek našel... Po maratonu v LJ po najboljši sosed zamenjal logo Mercatorja in sicer v rdečo piko, ker bo na progi več tekačev v majicah tekaškega foruma kot v majicah, trakih in ne vem kaj od Mercatorja. 8)
Uporabniški avatar
 Z*
#4129
Jao, kaj mi delaš, Dule, :shock: ko sem že tako vsako leto pred prijavami čisto preč in zrajcana, pa potem vseeno vklopim tisto, česar vedno manjka - pamet, in se prepričam, da je bolj zdravo spustiti eno tekmo, pa čeprav tako zaželeno, kot sezono (zaradi poškodbe ob premalo treninga)... Izgubil se pa ne boš, samo rdečim (elektro) trakcem ali oranžnim (GRS) zastavicam (ali obojim) je potrebno slediti ... Mogoče se pa vidimo ... :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA