Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Dule
#4152
Z* napisal/-a:Jao, kaj mi delaš, Dule, :shock: ko sem že tako vsako leto pred prijavami čisto preč in zrajcana, pa potem vseeno vklopim tisto, česar vedno manjka - pamet, in se prepričam, da je bolj zdravo spustiti eno tekmo, pa čeprav tako zaželeno, kot sezono (zaradi poškodbe ob premalo treninga)... Izgubil se pa ne boš, samo rdečim (elektro) trakcem ali oranžnim (GRS) zastavicam (ali obojim) je potrebno slediti ... Mogoče se pa vidimo ... :oops:


Velja Z*, verjamem da se bo vse izšlo po naših željah.. 8)

milkec napisal/-a:Hm... ko sem vse tole prebral sem en povzetek našel... Po maratonu v LJ po najboljši sosed zamenjal logo Mercatorja in sicer v rdečo piko, ker bo na progi več tekačev v majicah tekaškega foruma kot v majicah, trakih in ne vem kaj od Mercatorja.


Milkec pod tole tvojo željo se pa tudi jaz takoj podpišem!!! Bravo, zmaga bo naša :lol: :D :lol: :D !!!
Uporabniški avatar
 matjaz
#4215
:D :D :D LOGARSKA, in na ljubljanskem mataronu Z ROLCO ali GOGO 21km. Kdo gre zdraven? :D :D :D
 Ursa
#4300
Za mene nevednico bi prosila en link do teka v Logarski.... sem mal brskala po forumu pa nikakor ne morem najti :oops: Kolk km je to in kdaj je? Bi sla z Matjazem, ce bodo km in datum ustrezali :)

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 dusan
#4311
Ursa napisal/-a:Za mene nevednico bi prosila en link do teka v Logarski.... sem mal brskala po forumu pa nikakor ne morem najti


http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/

Tek v Logarsko dolino je razdeljen v več etap (različne dolžine). Nazivnim dolžinam je potrebno dodati cca 1.600 m, ker so pred 2 leti cilj prestavili.
Drugače je tek dobro organiziran( priznanja,medalje,majica,malica.. dobijo vsi sodelujoči). To je seveda moja ocena (nimam nobenih izkušenj iz ostalih prireditev)
Uporabniški avatar
 yogo
#4337
Moji cilji in želje v letošnjem letu.

21 km Sežana - pod 1.30 (zgrešil za 16 sek.) :D
maraton 4 občin - priti do cilja
tek na Grintovec - pod 2.05
SAM - pod 4.00
vmes še kakšen gorski tek
kolesarjenje po naših hribih
hribi, Prisojnik, Hanzov

največja želja - brez poškodb

lp Yogo
 Ursa
#4383
Uh, tale Logarska zgleda paše v Matjažev plan 75km, ne pa v plan Rolce in Goge :) Mojcej, kako pa kej Rolca in Goga po teku... že razmišljata o novih podvigih?

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 mojcej77
#4410
Živjo, Urša!
Ne samo rolca in goga, cel kombi je razmišljal o novih podvigih. Naj naštejem nekaj idej: Radenci (naš šofer, ki je vozil gratis, je spet za, ker bi šel on vmes mal plavat, al bi šli pa potem kr vsi skupaj - gre kdo zraven?), pa da bi kr enkrat na teden trenirali (in seveda zraven na brezplačni fitnes povabili člane TF), Matjaževa ideja z lj.maratonom nas pa sploh vse mika. Jst sm sigurno zraven, Matjaž! (če bom vmes dovolj in pridno trenirala, seveda!)
Drgač pa - tud rolca je imela v nogah čisto pravi "muskelfiber". To pa zato, ker je tok skakala pa vozičku. Od veselja, seveda. Tega, pa lepih spominov, nam pa še zdaj ni zmanjkalo.

Se vidimo, a ne?

m

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA