splošno, vabila, poročila, ...

Moderator: bubi

Uporabniški avatar
 bubi
#63646
zdaj pa imamo ... pussy image za orientaciste. :P ;) ha, naj pridejo ti nasi tekaci na eno tekmo na bloke sredi jesenskega dezevja pri nekaj nad niclo. :D ;) Pa naj potem oni plavajo cez Bloscico. :)
Uporabniški avatar
 katka
#63672
dragi vsi!

v četrtek ste vabljene/i na trening orientacijskega teka, s štartom in ciljem pri gugalnicah ob bazenu tivoli, v času med 16. in 18. uro.

trasirani bosta dve progi; krajša (lažja), ki bo primerna tudi za sprehod in bo potekala pretežno po tivoliju in bližnji okolici, ter daljša, ki naj bi konkretno prečesala karto rožnik. :)

prispevek za karto bo 300 sit.

lepo prosim, da se interesentke in interesenti pofočkate bodisi tu na forumu, bodisi preko ZS, da bom pripravila zadostno število kart.

se vidimo! k.
Uporabniški avatar
 bubi
#63693
Kul! Aj'l bi der. :)
Uporabniški avatar
 bubi
#63874
Se rezultate!!!
Uporabniški avatar
 BoštjanG
#63933
Sem moški sredi dvajsetih, poročen z dolgiiiiimi teki. :wink: Malo sem se, priznam, začel v zakonu dolgočasiti. :ignore: Zato sem se, po prebranem oglasu na forumu, odločil, da si omislim "ljubico"=orientacijski tek. :wink:

Dovolj domislic, sicer bom končal v peskovniku... :-- Torej: v četrtek sem pricapljal na svoj prvi trening orientacijskega teka. Za to priložnost sem se karseda lepo oblekel in naličil. 8) Seveda takrat še nisem slutil, da bom pujsal po močvarah, drčal skozi grmičevje, se plazil po štirih z odpadlim listjem v ustih :? ,... Rožnik je navsezadnje, tako sem jaz zabloda dotlej menil, urbano sprehajališče, s sprehajalnimi bulevarji, smerokazi,... Niti pomislil nisem, da je Rožnik v resnici nedepilirana džungla. :rol:

Hja, od katke sem dobil karto, bubi pa se je sklanjal nadenj in mi skušal razložiti osnove orientacijske megaznanosti.
Nakar sem se zagnal 12im kontrolnim točkam naproti. Seveda se mi je kot domorodcu z Rožnika zdelo povsem nemogoče, da bi mi jih kdorkoli lahko skril tako dobro, da jih ne bi z lahkoto odkril. No, zataknilo se je že pri drugi. Čeprav sem opravil nekaj neprostovoljnih križarjenj sem ter tja, zastavice od nikoder. :shock:
Potem se domislim super taktike: mimoidoče sprehajalce sprašujem, če so spotoma ozrli katero od zastavic. Taktika klavrno propade! Ko sem naposled odkril nekaj nadaljnih zastavic, mi je bilo tudi jasno zakaj; nobeden, zares nobeden preudaren sprehajalec ne bi rinil v tisto goščo, koder so bile nastanjene zastavice. :lol: No, jaz pa sem to vseeno storil ter pri tem čedalje bolj užival! 8)

Hja, vsi, ki niste prišli, ste ob zares lepo doživetje bili! Hvala katki+bubiju+preostali druščini za prijeten sprejem. Naslednjič bom pa že mešal štrene o-favoritom! 8)
Uporabniški avatar
 katka
#64051
rezultati:

krajša proga
matej 32.02

daljša proga
jure 32.28
sandi 33.44
eneja 37.37
miha 38.29
natan cca 38.30
bubi 38.56
dušan 39.14
matej 47.14
martin 48.35
janne 53.40
vlado 57.33

boštjan g. pa "uradno" ni meril časa

hvala vsem za lep popoldan, še posebej tistim, ki ste potem pomagali pobirat kontrolne zastavice po rožniku!
Uporabniški avatar
 bubi
#64053
Ej, hvala, super. Tale Jure je cisto hud, a ni? :) Sem kar malo zakompleksan. Sem vsega skupaj naredil okoli minuto napake na 10. kontroli (sem kasneje malo analiziral podatke s Polarja) ... Ampak se zmeraj ... Sem precej na vso moc tekel ... Hm, hm ... :)
Uporabniški avatar
 katka
#64057
ko gledaš jureta v hosti, imaš občutek, da drsi skoznjo kot skozi vodo, ne pa, da (zgolj) teče.

Slika
Uporabniški avatar
 bubi
#64059
Mimogrede - bi šel kdo en dan ta teden v Komendo na trening, ki ga je postavila Andreja. Trening bo menda še cel teden postavljen. Bi se uštopal. :) Drugače pa grem z biciklom. Tudi vabljeni zraven.
Uporabniški avatar
 katka
#64072
bubi: četrtek zgodaj popoldne, mogoče okoli 14.00 odhod iz mesta?
ob 19.30 moram namreč bit prisotna na pomembni zadevi, pa če prištejeva pot, tuširanje, mejkap...
Uporabniški avatar
 bubi
#64092
Sliši se kul. Zmenjeno.
Si prepričana, da boš imela dovolj časa? Mejkap po moje le vzame svoj čas. :)

Pozdrav,
Klemen
Uporabniški avatar
 katka
#64094
bubi napisal/-a:Si prepričana, da boš imela dovolj časa? Mejkap po moje le vzame svoj čas. :)


hmmmm definitivno boš moral teči brez napak, da ne bo potem zakasnitev pri mojem mejkapu! ;)
Uporabniški avatar
 bubi
#64131
Andreja mi je danes obljubljala enih 7 kilometrov ... Po moje je fino, da se zmenis z njo, kaksno karto naj ti pripravi ...
Uporabniški avatar
 katka
#64134
bubi napisal/-a:Andreja mi je danes obljubljala enih 7 kilometrov ... Po moje je fino, da se zmenis z njo, kaksno karto naj ti pripravi ...


7?? :shock: zelo elitno, ni kaj...
ayy, da ne bom *jaz* v hosti prenočila, hmm?
jo bom res pobarala glede dolžine.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA