tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

#72809
LP

No danes sva se prebudila v lepo sončno jutro po OHCETI je bilo kar težko vstati a vseeno vstala sva z veseljem ker sva vedela da greva na štant z vodo za TF-jevce.
No v Murglah so bili taprvi že pet do desetih, nato pa so prihajali vsakih cca. 5 min.
Z Nadj@ sva se upam potrudila in vse kar sva lahko na ohceti pobasala v avto sva imela na štantu. Sicer pa slike iz okrepčevalnice sledijo.
Na koncu sva čakala še do 11.30 ure naše TF nosečnice a nama je nek kolesar rekel da vsaj 4 km od zadaj ni nikoar, ker sva morala nazaj na OHCET žal nisva dočakala naših nosečnic, Staša upam da nisi huda.
Uporabniški avatar
 Nadj@
#72810
CIAO

Kaj kustus govori da je bilo težko vstati ko pa sploh ni res. Že pred deveto je norel greva no greva, morava še v mercator po kozarce, pa da nauva zamudla no.
No ko pa vidiš tiste zadovoljne obraze ki pritečejo po PSTju ti ni ničesar žal.
No pa kaj čem saj dolžnost je pa DOLŽNOST ane Vlajko in g. baron.

Če že nisva tekla sva pa v veliko pomoč bila z štantom.

:toast: :TF) :laola
Uporabniški avatar
 yogo
#72814
Odtekel eno hitro polovičko, Kristina in Zajec sta imela ravno pravi tempo.
HVALA Nadji in Kustusu za okrepčilo, bilo je res potrebno.
Upam da se kmalu spet vidimo na PST-ju.
lp Yogo
 eggy
#72820
Ja, fajn tek je bil. Tudi malo mi ni žal, čeprav....sem bila zjutraj zelo na knap s časom.

Nadja in Kustus.....super okrepčevalnica. Hvala......pa še kdaj, se priporočamo :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
#72822
Nadj@ napisal/-a:... Če že nisva tekla sva pa v veliko pomoč bila z štantom ...

Res je; Nadj@, vsi udeleženci smo bili izjemno veseli vajinega štanta. Pravzaprav to sploh ni bila le okrepčevalnica, ampak prava postaja z zelo pestro izbiro pijače, sadja ter slaščic. Hvala vama. :D :cast1: :laola

Drugače pa je bil danes en tak lušten tek ob prekrasnem vremenu in s solidno številčno udeležbo. PST-ji so zame, pač zakon, ker to niso tekme temveč prijateljska druženja, kjer vsi tekači(ce) tečejo v sebi primernem tempu in vsi imamo ob sebi tudi družbo. :D

Skoraj vsi udeleženci smo prišli tudi v Subito ter preživeli nekaj uric prijetnega klepeta "uz piče i jelo". :wink:

Izyemna Tina ter Še1PR Alja sta ob tem krasno poskrbeli za vse sladokusce s svojimi "njami njami" sladkimi dobrotami. :cast::cast: :cast1::cast1:

No, zdaj pa še malo počakajmo ter poglejmo, kaj je Kustus naredil s svojim aparatom. :wink: :toast:
Uporabniški avatar
 pegaz
#72823
Dragi moji,

tale PST je bil pa že res potreben in dobrodošel. Posebnost PST-ja (za razliko od npr. Golade) je, da je rezultat diktature in ne demokratičnega druženja, zato se nikogar ne čaka in se s štartom prične točno ob uri. Eggy in Marjana sta to občutili na lastni koži (Pučakte pučakte sam parkirava! PRESS)

Šoferji smo se najprej zbrali BLIZU Internorma ("ker je bilo tam sonce"), kar se je izkazalo kot idealno na koncu polovičke, ko je baron von Vlajko iskal medvedko v grmu. Skoraj smo morali vreči kovanec, kdo bo peljal proti Fužinam, in pri meni je zmagala Kristina.

Na startu smo se zbrali z vseh vetrov, precej je bilo ilegalcev (ki smo jih bili veseli, a jih zanalašč ne bomo navedli tukaj, da bodo vedeli za drugič ;) :lol: ) Del hadkorTF je šel na primorsko podit kozle v flašah in smo jih pogrešali. IN-del TF (Staša+ in Nta+) se je pridružil Snežinki in SimONu pri nordijskem pohajanju. Ostalih se nas je nabralo kar okoli 30 in družno smo pujsnili po izjemno kratkem nagovoru Njegove Mastnosti Bajsija.

Kljub drugačnim pričakovanjem (ja pajade) smo se tekači razdelili v kake štiri skupinice (Jusuf je danes zmagal), v naši smo vztrajali Lili, Izyemna, Nada, Eggy, Marjana, Finžgar, Raziskovalec, in njegov prijatelj Gorazd. V zen tempu smo plužili preko gora in dolin, dokler nismo zagledali veličastne stojnice N@dje in Kustusa. Napojila sta nas in nahranila (gobice so bile krasne) in potem smo pujsnili do konca. Razy je imel premalo, ostali pa smo kar upehani šli počivat. Pa tud pol na analizo. AljaPR in Izyemna sta se res potrudili in poskrbeli za dvig sladkorja, kot se šika!

Lepo vas je bilo spet videt, spoznat Yogota, Marjano in Finžgarja. Kmalu pridemo spet!

Lep let, Nadvojvoda Pegaz :)

Ps: Njegovi (sc)Vrli Mastnosti Bajsiju pa želim hitrega okrevanja ob njegovem milenijumitisu.
Nazadnje spremenil pegaz, dne 10 Sep 2006, 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
#72824
na analizi sem sedela zraven Bajsija, tko da sem še zmer mal v depresiji in ne morem nič napisat. Mi je rekel, da on me že ne bi mel, če se bom tko basala. Pa še, da si bo Miha kmal mlajšo in lepšo najdu. Pol pa še, da tut če me zdej kliče z ljubkovalnim imenom kakšne žvauce....te žvali slejkoprej zmer zrastejo!

še dobr, da sta Tina in Alja spekli take dobrote, da člouk mal k seb pride :wink:

p.s. a je Primus že odpeljal cisterno?!
 eggy
#72825
pegaz napisal/-a:Posebnost PST-ja (za razliko od npr. Golade) je, da je rezultat diktature in ne demokratičnega druženja, zato se nikogar ne čaka in se s štartom prične točno ob uri. Eggy in Marjana sta to občutili na lastni koži (Pučakte pučakte sam parkirava! PRESS)


....kljub temu se nisva predali..... :)

Ja.....točnost je lepa čednost.....al tko nekak
Uporabniški avatar
 Finžgar
#72827
Takle mamo, tek je bil super, najdu sem skupino, ki je ustrezala mojemu tempu in odtekel brez težav. Okrepčevalnica je bla super (muska v avtu tud :lol: ) blo je skratka ena a. Upam da ste užival na Analizi in me veseli, da sem vas spoznal.
Uporabniški avatar
 še1PR
#72828
Luštn! Bravo :TF) !

Nadj@ in Kustus! Ob pravem času na pravem mestu! Hvala! :laola

Me prav zanima, kdaj bo Bajsi naslednji PST napovedu! Taki govori, kot ga je imel, so mi ful všeč! :wink:

Vlajko!:clap: Dobr si tole organizacijsko stran pedenu! Ti bomo probal naslednjič v Subitu popust zrihtat, pol jih bomo pa lohk že skor za sponzorstvo začel fehtat! :wink:

Lepo vas je bilo videt!
#72834
kustus napisal/-a:Z Nadj@ sva se upam potrudila in vse kar sva lahko na ohceti pobasala v avto sva imela na štantu.

...


Žal nisva dočakala naših nosečnic, Staša upam da nisi huda.



:evil:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (Moram mal pazit, ker sem že navsezgodaj morala na zagovor v Pegazu, češ da sem zelo groba zadnje čase - da sem Snežinko napadla, kako komplicira, pa ko sem se spomnila, kako ji je vse smrdelo...ampak jest se sam hecam, če sem huda al pa nesramna, pol smajlija ni sploh! Saj Snežka po moje ve... vsaj po danes...).

Skratka, super dan, super družba, mal z Nto in Snežinko, mal samo s Snežinko, mal pa s Simonom, ki je tokrat odkolesaril, in Snežinko. Precej kvalitetnega ženskega čveka v prvih dveh tretjinah! ;)
In še statistika, za Fužine - Vič (P&P), menda 13 km, sva potrebovali 2 uri in 20 min oziroma slabih 11 km na minuto.:D

Na analizi prijetno kot vedno, pizza pasala, precej smeha, napolitanke in ono drugo čudo čudovito. Hvala Researcherju za prevoz, pa Vlajcu za vso organizacijo in sploh vsem, ki vedno polepšate dan! Kdaj gremo spet?
#72837
Staša napisal/-a:Moram mal pazit, ker sem že navsezgodaj morala na zagovor v Pegazu, češ da sem zelo groba zadnje čase ...


ja, sem jih jest kasneje tut slišala, na isto foro, ker sem mu rekla, če se je zapustu, ko je prišel neobrit na analizo...a ga čva prijavit na socialno, nehuman odnos do nosečnic al pa kej takega? :twisted:
Uporabniški avatar
 primus
#72840
Prijeten tek je bil spet. Prvo polovico sva odtekla skupaj z Vitom, drugo polovico sem 'stišal' sam in sem bil na koncu kar zadovoljen - sam s sabo namreč, he, he. (glej opombo čisto čisto spodaj :D )
Prvič sem se namreč spustil pod 3 ure in naredil eno izmed kljukic za maraton, ki ga imam čez en mesec.
Analiza na običajnem (visokem) nivoju, sedel sem pa nasproti Nataše in Bajsija. Hudo, ne ? :lol:

Nataša napisal/-a:p.s. a je Primus že odpeljal cisterno?!
je, cisterna je na varnem ! (en tak mikroštos... :D )
#72842
Staša napisal/-a:(Moram mal pazit, ker sem že navsezgodaj morala na zagovor v Pegazu, češ da sem zelo groba zadnje čase - da sem Snežinko napadla, kako komplicira...


:shock: :D :lol:
Joj, kaj mam jst dolgo lajtngo (blond, blond, blond :oops: ), pojma nism imela zakaj te je Pegaz obsodil grobosti :shock: :idea:
Valda, da vem da ni res!

Ampak današnji PST je bil pa čudovit in čist nč mu ne manjka, tudi če sam hodiš :wink: .
Zjutraj smo se iz Viča (kljub vsem možnim naštudiranim kombinacijam) čist nenačrtovano in zelo prijazno, na štart peljali z Raziskovalcem (tnxs 8) ), potem pa na repu TF-ja skrbele za pobiranje žrtev, ki jih ni bilo opaziti :lol:
Nataša naju je s Stašo po 45 min imela dovolj in se je obrnila nazaj, medve pa sva po Golovcu medleli od navdušenja nad jutranjo energijo gozdnega zelenja. Joj, kaj je blo luštn.
Na ravninskem delu PSTja pa sva bili tako zatopljeni v debato, da sva pozabili, da bi lahko tam nekje naleteli na okrepčevalnico :? ... Kakor je moč zaslediti iz pričevanja vidcev (in okuševalcev) je bil postavljen nov standard...dobrote iz poroke :shock: 8) ... škoda, Staša, a ne... da sva bili tako počasne hodulje :P

Na Viču smo se potem poslovili, analizo pa sem tokrat spustila, ker sem hotela do konca izkoristiti sonček in sem šla še na eno konkretno turico s kolesom.

Lepo vas je bilo spet videti (čeprav še ni dologo, kar je bil piknik)! Če ne prej, se vidimo spet na LM :!:

lp
Snežinka
#72852
Nataša napisal/-a:
Staša napisal/-a:Moram mal pazit, ker sem že navsezgodaj morala na zagovor v Pegazu, češ da sem zelo groba zadnje čase ...

ja, sem jih jest kasneje tut slišala, na isto foro, ker sem mu rekla, če se je zapustu, ko je prišel neobrit na analizo...a ga čva prijavit na socialno, nehuman odnos do nosečnic al pa kej takega? :twisted:

Noubadi ekspekts d speniš inkvizišn!

(Joooj kok ste booooge... tale Pegez je pa taka svina... 8) )
najprej se ne obrije, pol pa vse vprek raztura pa komandira.
(kaj bi šele blo, če bi se prej obril...:?:) :shock:

(A če me prjavte na socialno, a pol men uni kej plačajo k delam red, preprečujem napačno rabo hormonov pa to? Sam prašam.)

Nta+: sedet z bajsijem je tko kt kupit vrečko čipsa al pa škatlo dikmansov: najprej zgleda ful dobra ideja, ampak na konc, ko celo poješ...

Obedve: super sta. Zato sta tud dobile +.
Pegaz :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA