Želel-a bi, da je letošnje prednovoletno srečanje, v soboto:

A) 02.12.2006
Brez glasov
0%
B) 09.12.2006
7
28%
C) 16.12.2006
16
64%
D) 23.12.2006
2
8%
Uporabniški avatar
 pegaz
#79915
Dragi moji,

Lepo vas je bilo včeraj videt, se načvekat, najest, napit, naplesat in nasmejat z vami. Naj namesto komentarja govorijo slikce.

Slikice

Lep let,
vaš Nadvojvoda :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
#79917
Uf, uf, je blo pa hudooo naporno. Še dobr, da sem mel zrihtan prevoz.

Tole je bil jer super TF žur

Slika

Kaj več pa... Poglejte FOTKE

Lp

MatjazV
Uporabniški avatar
 primus
#79921
Bilo je res super, veliko heca in dobre volje - in minilo je kot bi mignil ! :D
Poleg ostalega moram pohvalit hrano in pa -
- Pegaza, neumornega in nesebičnega krotilca in usmerjevalca horde indivudalistov, ki sliši na ime TF. :cast:

primus
 Fif
#79924
Po prednovoltnem žuru

Hudo!
Mel smo se lepo,
še bolš bo kdaj težko,
kalorij za enaidvejstko je šlo.

Hrana dobra je bila,
jest pojedu sm za dva,
ker na koncu zmankal je mesa,
sva z Demčkom zelje zmazala.

Srečnga pa zdravga 2007.......in čimbolj tekaško navdihnjenega :D

Matej & Ines
 katden
#79938
Super žurka,super vzdušje ,super ljudje.......
Uporabniški avatar
 ROSI64
#79940
Bilo je super. Vesel sem da sem lahko spoznal še nekatere člane TF, saj sem jih dosedaj poznal le nekaj iz tekov. Bilo je to moje prvo srečanje in upam da tudi ne zadnje. Res ste prava družba, lepo ste me sprejeli v vaš oziroma naš krog TF. Hvala za prijetno družbo.

O zabavi ne bi pisal, naj spregovorijo slike:

www.email.si/apps/es_gallery/a.php?acti ... h&id=27505

PA SREČNO IN USPEŠNO NOVO LETO 2007.
Uporabniški avatar
 Snezinka
#79953
Ojla!

Družba, še en super žur je za nami 8) .

Jaz sem spet prišla do spoznanja, da kadar se ti nekam mudi (prišla sem šele ob pol desetih direkt iz enga druzga žura), ...nikar ne hiti :wink: :!: ... sem full hitela, da bi ja čim manj zamudila in prihitela na Rakitno :evil: :roll: ... seveda tam ni bilo nikogar :? No, potem pa sem znala počasi peljati skozi meglo nazaj v dolino in po telefonskem usmerjanju rešitelja (Pegaz multipraktik Press ) prišla na cilj.

Peko tort sem sicer zamudila, sem pa prišla ravno pravi čas, da sem dobila častljiv naslov 8) Markize :roll: 8) ...hvala, hvala, hvala.

Malo sem še plesala :wink: (dobr da smo bili samo trije pari, tako da je bilo najmanj tretje mesto zagotovljeno :oops: ), potem pa se me je lotila utrujenost (dan in pol, trije žuri :shock: 8) ) in sem zadovoljno odšla domov...tokrat počasi in za rep držeče se Simi&Oranzni_slon kočije 8)

Krasna družba ste, prav vesela sem, da me je Pegaz davnega :roll: 2004 registriral na forumu :D :D :D

Pozdravček,
Snezinka
Uporabniški avatar
 mazi
#79962
Ojla,

Hvala vsem za krasen večer v dobri družbi... :laola
Uporabniški avatar
 Vlajko
#79964
Tokrat so fotoreporterji z izdajo svojih del premagali vse mojstre pisane besede, ki, očitno, še iščejo navdih. :) Sam se ne štejem ne med prve in ... ne med druge, zato bo tudi za menoj ostalo le nekaj besed. 8)

Oba s Silvo sva se navdušeno vrnila iz sobotnega nočnega TF eventa in sva še celo nedeljsko popoldne doživljala (dopoldne sva prespala) posamezne utrinke iz sobotnega večera. :wink:

Ma, ... enkratno je bilo, prav vse. :D Na prvo mesto bom, jasno, postavil družbo, ki je vedno najpomembnejši "činitelj" tovrstnih druženj. :!: Potem pa vse ostalo po vrsti ... 8)

V noči se je zvrstilo kar nekaj dogodkov, katere so organizatorji zelo domiselno najavljali ter vodili vse do konca. Tekmovanje priprave tort je bil zame zagotovo vrhunec večera. :wink: :D

Predvsem pa je bilo veliko spontanosti, kar je pripomoglo k temu, da nas je kar precej vztrajalo vse do; ... ohoho, ... skoraj jutra. :laola

Pa hrana je bila seveda tudi "njami, njami" in sicer za vse okuse ter navade. :D

...


OK, dost sem "bluzil". :arrow: Res smo se imeli super. :clap:

PS:
Barb, že ničkolikokrat si dokazala, da znaš vedno poskrbeli za dobro počutje svojega številnega TF tropa ... In tudi tokrat lahko tebi in tvojemu timu rečem le :arrow: hvala za čudovit večer. :heart :cast1: :D
#79970
Podpeč z ožjo okolico bo zagotovo prišla v zgodovino in anale Tekaškega foruma. Tukaj so se in se in upam, da se še bodo odvijala najpomembnejša srečanja, pikniki in novoletna druženja tekačic in tekačev. :shock: Zgodovina bo pisala in se hvaležno spominjala tudi organizatorjev kot so Ministrstvo za žurke in mama šefla Barb. :evil: Seveda gre vsem, ki so pripomogli k vzpostavitvi sobotnega prednovoletnega druženja, tudi moja zahvala, kajti tako se nisem zabaval že od poznih šestdesetih let prejšnjega stoletja. 8)
:D :D :D :D
Najprej, kot je že moja usoda in navade, sem se izgubil. :oops: Na križišču, kjer cesta zavije proti Jezeru in kraju druženja sem narobe zavil, se znašel v Rakitni in Preserjah, ves presran obrnil in se izgubil proti Igu. Na črpalki, kjer sem vprašal za brunarico ob Jezeru, so mi rekli, da sem že deseti, ki je vprašal za pot in naj pri gasilskem domu zavijem v desno. Seveda sem zgrešil celo gasilski dom, po nekaj kilometrih obrnil, našel gasilski dom in zavil desno. A je bilo narobe, zaviti bi moral levo, ker sem pripeljal z druge strani. :cry: Ko sem končno le prišel na mesto dogajanja, je bila vsa kalvarija takoj pozabljena, kajti prijetna druščina tekaškega foruma je bila že zbrana. :D
:shock: :shock: :shock:
Takoj se je začel intenzivni klepet, rokovanje, objemanje, spoznavanje, nadaljevalo se je z veselimi presenečenji, ko se s kom že dolgo nisem videl, kratkimi in dolgimi pogovori. :D Čvekanje se je intenzivno nadaljevalo, tako da sem se že bal, da me bodo bolele čeljusti in ne bom mogel dostojno prežvečiti odlične večerje. :cry: Pa sem vseeno zmogel vse. :!:
:D :D :D
Zdaj gre pa vsa pohvala Pegazu, ki je kot konferansje vodil scenosled druženja in organiziral vse, da je teklo po dnevnem redu in se odvijalo tako kot je prav in se temu pritiče. :!: Ne bom govoril o tem, da so Goladarji pobrali kar nekaj nagrad, o tem, kako so torte izgledale okusne že na pogled, kaj šele na okus, ne bom napletal o prijetni družbi, klepetu, spoznavanju novih članov, o simpatičnosti forumk, o prijateljstvu in simpatijah, kajti to je samo po sebi razumljivo. :evil: Res pa sem strmel nad tem, kako so tekmovalni plesni pari obvladali tudi to vrsto gibanja. Tekači smo pač vsestranski, odprti ljudje in smo vešči marsikaterih umetelnosti. To se je še enkrat pokazalo pri peki tort in plesnem tekmovanju. :evil:
:D :D :D
Potem je stopil na sceno DJ Matjaž in začel se je ples. Najprej sva z Maniko zaplesala umirjen ples, :wink: nato pa me je Cat Stevens potegnil v žrelo življenja. :twisted: To življenje je bil plesni krog in nenadoma sva se v njegovem središču znašla skupaj z Aljo. Seveda sva uprizorila ples v ritmu in tako se je potem nadaljevalo. Plesišče s simpatičnimi plesalkami, svetloba utripajoče in svetleče disko krogle, dobra družba, primerna glasba in vse ostalo je opravilo svoje. :twisted: Divje me je potegnilo v ples, izginile so vsakdanje misli, počutil sem se psyhodelic, honky tonk man, dirty dancer, rockabilly, hippyhonder, provos, teddy boy, child of roses, peace brother, underground scena v Lake Shacku pri Underrocku. :roll: :roll: Ves večer in pozno v noč smo noreli, približno sem predvideval, da smo se opravili toliko plesnih korakov kot bi pretekli mali maraton ob intenzivnem razgibavanju mišic rog, nog, prsnega in trebušnega obroča, kolkov in glasilk. :shock: :shock: Tudi pri najintenzivnejšem teku nisem bil nikoli tako premočen kot v peklenskem tempu plesa na prednovoletnem druženju članov tekaškega foruma v soboto, dne 16. decembra 2006 v brunarici pri Jezeru pri Podpeči blizu Brezovice pri Ljubljani. :evil: Ampak zmatran pa nič. No ja v nedeljo se mi ni ljubilo napisati vtisov, a sem jih šele danes zbral, ko so prispeli za mano iz Podpeči. A še to je le nekaj utrinkov od vsega dogajanja in dogajalo se je!:evil:
:D :D :D
Tako da, hvala vsem, ki ste pripomogli k uspešnem in zabavnem večeru, hvala vsem za pohvale, izraze simpatij, dobre želje in čestitke. Upam, da je bilo z moje strani vse v redu in da me ni tu in tam preveč zaneslo. Enkratno in imenitno je bilo.
:shock: :D :) :D :shock: :D :D :D
Vsem želim vse najlepše in nasvidenje na naslednjem teku, pikniku, žurki ali srečanju.
:!: :D :!:
 Karamela
#79997
ZdravoTF-jevci!
Prav zabavno je bilo z vami.Toliko sproščenosti,nasmeha in prijetnega druženja je bilo.Upam,da se znova vidimo naslednje leto.pravgotovo pa že prej na kakšnem teku.
jstoja2 po novem karamela
Uporabniški avatar
 Barb
#80028
Ob tako izčrpnih fotografijah res ni potrebno veliko besed.
Imeli smo se tako super, da je vsem, ki niste bili z nami lahko žal. Skoraj se je ponovila Logarska :D

Rada bi se še enkrat zahvalila vsem, ki ste prišli.Zlasti novim članom, da ste zbrali pogum in ugotovili, da "ta stari" le nismo neki baubau.Posebna zahvala gre seveda Fabiu-Matjažu(in *Darji*), da je sploh ponudil prostor, nato Boru, ki je veliko doprinesel k temu, da je bila peka slaščic izpeljana tako kot mora biti; Maniki za predloge in pripomočke, MatjazuV, da je svoj čas zopet namenil vrtenju glasbe, čeprav so ga podplati močno srbeli :wink: , Alešu, da je pripravil diplomce, brez katerih bi ostali naši peki in plesalci brez dokazov, članom obeh žirij, za korektno opravljeno delo, Pegazu, odličnemu povezovalcu, ki mu je bila tokrat vloga dodeljena v zadnjem hipu, brez kakršnegakoli vnaprej pripravljenega programa in generalke. Pegy s tem si samo dokazal, da si naravni talent. :D

Pogrešanih je bilo kar nekaj članov. Drugič imate obvezno udeležbo.

Fotr, svaka čast, da si bil na speedu tolk časa.
Uporabniški avatar
 izyemna
#80060
Suuuper zur je bil! :juhuhu: :D Krasna druzba, muzika, organizacija, slascicarsko tekmovanje uspelo s pomazanimi krozniki, plesne aktivnosti pa sploh mega.

Uzivajte v veselem decembru in zapojte se kako indijansko za sneg :wink: .
Uporabniški avatar
 ROSI64
#80064
Če mogoče kdo potrebuje fotografijo z večjo resolucijo, naj mi sporoči E-mail naslov in mu jo z veseljem pošljem.
 marjan
#80143
Ja res je bilo fino. Z Vlajkotom sva za začetek ruknila cviček. Medtem, ko so umetniki ustvarjali torte, sva z MojcoB kramljala o psihologiji na splošno in o testih raznoraznih sposobnosti. Z Demckom sem podoživljal vodenje proizvodnje ...
Sem pa zamudil ples, ker sem prej odpeketal domov. :bum:

Samopredstavitev članov je bila tudi prava poteza, kajti precej vas nisem poznal. Hvala in čestitke vsem organizatorjem in ostalim zaslužnim za prijetne urice. :clap:

Upam, da še kdaj :)
Marjan
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA