Nneuradni forum za podporo sežanskem tekaškemu prazniku

Moderatorji: ziga, Bot-sub

Uporabniški avatar
 obi
#86092
zz topka napisal/-a:[quote
Desno gumbek citiraj, če hočeš kaj zbrisati zbrišeš v sporočil, moraš pa pustit oklepaj in quote in zaklepaj da ostane samo tisto kar je namenjeo za komentiranje. lahko pa tudi vse. za prvič poizkusti bo najbolj enostavno.


Da vidmo, če že znam.
Hvala.[/quote]
Spet si izbrisala nekaj preveč. Tole manjka pri prvem quote ]
Uporabniški avatar
 namaste
#86115
zlopi napisal/-a:Vreme kot je bilo danes je krasno za tek, le progo je treba najti dovolj kopno. Jaz sem na primer tekel na stezi ŽAK-a v Šiški in je bilo zelo prijetno.

lp, zlopi


ravno s teka po ljubljanskih pločnikih (tudi to je bolje kot nič :D )

temperature so res idealne, problem je le ta, da včasih naletiš na kupe snega in moraš skakat iz pločnika na cesto in nazaj, drugače pa ni problema
 hitrohodec
#86141
Za topko:

Kot vidiš iz nujnega sporočila, na strani Kraškega maratona, bo zaradi velikega števila prijavljenih start razdeljen (ženske in moški posebej), obenem bo razdalja za ženske le 3000m tako da bo verjetno Tebi (in tudi vsem drugim novinkam - praktično večini tekmovalk) bolj prijala! Zato Te pričakujemo v Sežani, s časom (kot je razvidno) okoli 20'00" pa boš gotovo med boljšimi!
 ton
#86144
Kje pa vidiš to nujno sporočilo, hitri?
Saj vendar ne morejo kar tako spremeniti razpisanega teka - to ne bi bilo le grdo, pač pa tudi zavajanje prijavljenih. Mislim, veliko punc se je pripravljalo na ta tek, veliko jih pozna traso - zdaj pa malo trčkaranja in čao paj?
 ton
#86145
Čakaj - govoriš o HOJI in ne o teku? Pole bom pa preživel, četudi tudi ni povsem pošteno.
 hitrohodec
#86149
Verjetno je bolj pošteno tako, kot pa da bi v gruči čez 30 tekmovalcev, ki bi se podali po stezi sežanskega stadijona (ki ima le 300m) nekdo napravil krog več, drugi pa krog manj, ker slediti tolikšnemu številu tekmovalcev je še na 400-metrski stezi težko, na 100m krajši kjer so prehitevanja seveda številnejša pa je skoraj nemogoče (in predvsem nezanesljivo) zato sem gotov, da ne bo zaradi spremembe programa nobenega problema, ker itak ženske startajo ob isti uri in to, da bodo prehodile "le" 3000m bo (glede na to, da so praktično vse novinke) po mojem mnenju za prvič kar dovolj! Če se skušaš pri hoji čimbolj držati pravil, mi verjemi, da so 3 km kar dolgi! Sicer pa bo druga pozitivna plat ta, da bom jaz startal precej po prihodu zadnje tekmovalke in to mi bo dalo možnost, da jim od starta do cilja sledim in po potrebi (kar je gotovo) nudim kak nasvet, katerega bom sicer rade volje dal že pred startom, med segrevanjem, ker bo vsak nov tekmovalec v tej disciplini tako med ženskami kot med moškimi še kako dobrodošel!
Kar se tiče nujnega sporočila pa ga dobiš na drugem linku o Kraškem maratonu! Pozdrav!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA