Tekaški forum - Zasebnost in varstvo podatkov

Za namen registracije mora uporabnik vpisati unikatno uporabniško ime, osebno geslo za vpisovanje (nadalje navedeno kot " geslo") in veljaven osebni e-mail naslov (nadalje navedeno kot "e-mail").

Uporabniški račun se aktivira, ko uporabnik potrdi aktivacijo, ki jo je prejel v svoj elektronski poštni predal.

Šteje se, da uporabnik ob registraciji, potrdi da sprejema in se strinja s temi splošnimi pogoji in daje osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih podatkov, ki se zahteva v skladu s predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Podatki bodo varovani skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam.

Ponudnik zbira naslednje podatke o registriranem uporabniku:

  • IP naslov.
  • uporabniško ime (vzdevek)
  • naslov elektronske pošte, ki je potreben za registracijo;
  • podatke, ki jih uporabnik posreduje v svoj profil;

Uporabnik sam v svojem profilu določi, kateri podatki razen uporabniškega imena so lahko javno vidni in kateri ne.

Uporabnik se zaveda, da je ponudnik storitev dolžan na utemeljeno zahtevo in ob zakonski podlagi podatke o uporabniku posredovati državnim organom, kadar so podani razlogi za sum storitve kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti.

Portal tekaskiforum.net uporablja določene nujno potrebne piškotke, da si zapomni vašo prijavo, olajša vnos komentarjev in podobno. Teh podatkov ne uporabljamo za noben drug namen in ne delimo z nikomer.

Pravilnik o piškotkih si lahko ogledate na http://www.tekaskiforum.net/piskotki.

Ponudnik bo podatke, pridobljene od registriranih uporabnikov spletne strani portala tekaskiforum.net, pridobival, hranil in drugače obdeloval za naslednje namene:

  • vodenje baze registriranih uporabnikov;
  • administracijo foruma, klepetalnice in lestvic (omogočanje objavljanja prispevkov na forumu, komuniciranje z uporabnikom v primeru tehničnih ali vsebinskih vprašanj ipd.);
  • pošiljanje sistemskih e- sporočil in e- TF novice ( v primeru da je uporabnik na njih prijavljen – uporabnik se lahko prijavi/odjavi na njih v svojem profilu oziroma na povezavo Odjava v e- novicah).

Celotni SPLOŠNI POGOJI UPORABE PORTALA TEKAŠKI FORUM.


Nazaj na prijavni obrazec

PARTNERJI