Tekaški forum - Pogoji uporabe

Z dostopanjem do “Tekaški forum” (nadalje navedeno kot “mi”, “nas”, “naš”, “Tekaški forum”, “http://www.tekaskiforum.net”), uradno potrjujete, da se strinjate z navedenimi pogoji. Če se s katerim od pogojev ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate oz. dostopate do “Tekaški forum”. Pogoje lahko kadarkoli spremenimo in potrudili se bomo po najboljših močeh, da vas o morebitnih spremembah obvestimo, bilo pa bi dobro, da tudi sami redno pregledujete ta dokument, saj vaša uporaba “Tekaški forum” po spremembah pomeni, da se uradno strinjate z vsemi popravki in nadgradnjami.

Naši forumi tečejo na phpBB platformi za forume (nadalje navedeno kot “oni”, “njim”, “njihov”, “phpBB p”, “www.phpbb.com”, “phpBB skupina”, “phpBB timi”), ki je izdana pod pogoji “General Public License” (nadalje navedeno kot “GPL”) in je na voljo na povezav “General Public License” (nadalje navedeno kot “GPL”) in je na voljo na povezavi www.phpbb.com. Programska oprema phpBB zgolj omogoča internetne diskusije in GPL jasno omejuje vsebine v okvire tistega, kar dovolimo oz. ne prepovemo. Za nadaljne informacije o phpBB si oglejte povezavo: http://www.phpbb.com/.

Z objavami na forumu se zavezujem, da ne bom objavljal(a) sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma ali druge neuporabnike foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani.

Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Strinjam se, da na moj e-naslov prejemam sistemska in uporabniška e-sporočila (npr. o uspešni/neuspešni prijavi, o pomembnih sistemskih in uporabniških spremembah na straneh Tekaškiforum.net ...).

Strinjam se, da ob prijavi in do preklica na svoj e-naslov prejemam "TF-novice" (mesečnik, tednik) sporočila o zadnjih dodanih vsebinah in najnovejši ponudbi na spletnih straneh Tekaškiforum.net. Seznanjem sem in se strinjam, da se lahko vsak trenutek prostovoljno prijavim in odjavim na "TF-novice" v svojem profilu..


Nazaj na prijavni obrazec

PARTNERJI