Tekaški forum - Pogoji uporabe

Z dostopanjem do “Tekaški forum” (nadalje navedeno kot “mi”, “nas”, “naš”, “Tekaški forum”, “tekaskiforum.net”), uradno potrjujete, da se strinjate s SPLOŠNI POGOJI UPORABE PORTALA TEKAŠKI FORUM. Če se s katerim od pogojev ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate oz. dostopate do “tekaskiforum.net”. Pogoje lahko kadarkoli spremenimo in potrudili se bomo po najboljših močeh, da vas o morebitnih spremembah obvestimo, bilo pa bi dobro, da tudi sami redno pregledujete ta dokument, saj vaša uporaba “tekaskiforum.net” po spremembah pomeni, da se uradno strinjate z vsemi popravki in nadgradnjami.

Naši forumi tečejo na phpBB platformi za forume (nadalje navedeno kot “oni”, “njim”, “njihov”, “phpBB p”, “www.phpbb.com”, “phpBB skupina”, “phpBB timi”), ki je izdana pod pogoji “General Public License” (nadalje navedeno kot “GPL”) in je na voljo na povezavi “General Public License” (nadalje navedeno kot “GPL”) in je na voljo na povezavi www.phpbb.com. Programska oprema phpBB zgolj omogoča internetne diskusije in GPL jasno omejuje vsebine v okvire tistega, kar dovolimo oz. ne prepovemo. Za nadaljne informacije o phpBB si oglejte povezavo: http://www.phpbb.com/.

Z objavami na forumu se zavezujem, da ne bom objavljal(a) sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma ali druge neuporabnike foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno.

Za namen registracije mora uporabnik vpisati unikatno uporabniško ime, osebno geslo za vpisovanje (nadalje navedeno kot " geslo") in veljaven osebni e-mail naslov (nadalje navedeno kot "e-mail"). Uporabniški račun se aktivira, ko uporabnik potrdi aktivacijo, ki jo je prejel v svoj elektronski poštni predal.

Šteje se, da uporabnik ob registraciji, potrdi da sprejema in se strinja s splošnimi pogoji in daje osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih podatkov, ki se zahteva v skladu s predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Podatki bodo varovani skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam.

Ponudnik zbira naslednje podatke o registriranem uporabniku:

  • IP naslov
  • uporabniško ime (vzdevek)
  • naslov elektronske pošte, ki je potreben za registracijo;
  • podatke, ki jih uporabnik posreduje v svoj profil;

Uporabnik sam v svojem profilu določi, kateri podatki razen uporabniškega imena so lahko javno vidni in kateri ne.

Uporabnik se strinja da na e-naslov prejema sistemska in uporabniška e-sporočila (npr. o uspešni/neuspešni prijavi, o pomembnih sistemskih in uporabniških spremembah na straneh tekaskiforum.net ...).

Uporabnik se strinja da ob prijavi in do preklica na svoj e-naslov prejema "TF-novice" (mesečnik, tednik), sporočila o zadnjih dodanih vsebinah in najnovejši ponudbi in aktivnostih na spletnih straneh tekaskiforum.net. Seznanjen je in se strinja, da se lahko vsak trenutek prostovoljno prijavi in odjavi na "TF-novice" v svojem profilu.


Nazaj na prijavni obrazec

PARTNERJI