področje za najavo in objavo fotogalerij s tekaških prireditev in dogodkov

Moderator: ero

 TONEK
#350354
Iskrene čestitke.
Le malo kdo lahko to zadevo ponovi.
V zašpinjeni klobasi vrhov sta šla najbrž po stezi tik pod vrhom Male Rinke, škoda, ker se nista pozabavala še s Štajersko Rinko, katera bi vama vzela največ 10 min. časa, šla sta tudi čez Mali Grintovec in ga pozabila navest, nista šla pa najbrž na vrh Kalške gore??
Tudi zemljevid Grintovci je premajhen, da bi zajel vajino celotno pot. :clap:
 Ninđa
#350355
TONEK napisal/-a:Iskrene čestitke.
Le malo kdo lahko to zadevo ponovi.
V zašpinjeni klobasi vrhov sta šla najbrž po stezi tik pod vrhom Male Rinke, škoda, ker se nista pozabavala še s Štajersko Rinko, katera bi vama vzela največ 10 min. časa, šla sta tudi čez Mali Grintovec in ga pozabila navest, nista šla pa najbrž na vrh Kalške gore??
Tudi zemljevid Grintovci je premajhen, da bi zajel vajino celotno pot. :clap:


Hvala Tone. Lepa opazka. Res je. Zdaj me je "zadelo". Seveda. Logično. Štajersko Rinko in Malo Rinko bi lahko brez problema dodala. V času spoznavanja in planiranja GE nisem pomislil na ta dodatek. Več za drugo leto :P Mali Jezerski Grintovec pa nisem omenil, ker ga osvojiš na sami poti na Grintovec. Drugače pa je kar nekaj vrhov, ki se nahajajo na sami poti (na Dolgem hrbtu je Škrbina itd.). Na koncu bi bilo 2x dvatisočakov :) Na Veliko Kalško goro sva tudi šla (nisva pa šla na Malo). En kratek raztežaj do vrha.

Lp, Nino
 redbull87
#350696
Na zadnji vsaj temperaturno še kar stabilen dan , se je Denis Ulbl lotil teh pravih Grintovcev Ekstrem(1.10.16). Prvotna Cvetova trasa oz. ponovitev Ninove septembrske ture. Sedaj znaša najboljši čas 15h41 minut. Vreme je bilo res ekstremno, megla in veter vseskozi. Štart je bil ob 5.00, tako da od Kriške planine v Stahovico smo imeli čelke. Sledi obeh ur in marsikaj druga pa v naslednjih dneh. Rezerve pa je še tudi kar nekaj, tako da bo drugo leto spet veselo.
 Ninđa
#350697
redbull87 napisal/-a:Na zadnji vsaj temperaturno še kar stabilen dan , se je Denis Ulbl lotil teh pravih Grintovcev Ekstrem(1.10.16). Prvotna Cvetova trasa oz. ponovitev Ninove septembrske ture. Sedaj znaša najboljši čas 15h41 minut. Vreme je bilo res ekstremno, megla in veter vseskozi. Štart je bil ob 5.00, tako da od Kriške planine v Stahovico smo imeli čelke. Sledi obeh ur in marsikaj druga pa v naslednjih dneh. Rezerve pa je še tudi kar nekaj, tako da bo drugo leto spet veselo.


Čestitke Denis :laola Štajerci :clap:

Lp, Nino
 uros feldin
#350730
Preberi še enkrat Tekaški forum dne 05.10.2014: 18 dvatisočakov Grintovci Extrem v 13 urah in 45 minutah...

Pa lep pozdrav in čestitke Denisu.

Uroš
 redbull87
#350734
Ni mi potrebno brati. Druge lahko okrog prinašaš, tiste ko pa vemo za kaj se gre boš pa bolj težko. To je nekaj podobnega kot, da napišem včeraj sem šel čez tole traso v 13 urah. Podpise na vrhovih 5.10.14 mi lahko pokažeš, potem pa lahko govoriš. Do tedaj pa raje ne govori. Sem pa zelo vesel, da si/ste se oglasil/i, saj sem to tudi pričakoval. Po izzivu Grintovec-Stol -Triglav je bilo vse tiho.
Verjetno se spomniš/te Nemogoče je mogoče(časopis). Lansko leto sem pokazal, da je še kako mogoče. Brez zamere

lp
Dejan
 uros feldin
#350745
Bom kratek, Redbull.

Ivan je nekoč izjavil: vsak dela te zadeve zase in če goljufa, potem goljufa izključno in zgolj sebe. Pri tvojem dokazovanju, ki ga v obliki ( podpisov ?, sledi, fotk, žigov, prič itd) zahtevaš povsod in od vsakega je ravno tako kot pri ljubosumju. Tisti, ki so ljubosumni, so ravno zato taki, ker so sami sposobni grešiti. Da pa ne bi imeli napačen vtis o tebi, se zato raje posveti svojim tekaškim in gorniškim podvigom, namesto, da se greš medijski cirkus.In predlagam pozitivno naravnanost, ki je veliko bolj zdrava kot negativna.

Na tvoj morebitni odgovor ne bom več polemiziral.

S spoštovanjem in brez zamer tudi z moje strani, Uroš
Uporabniški avatar
 ouka81
#367908
Kaj pa Zvoh in Krvavec?To je prava uradna verzija od Cvetota.Ko sem delal Grintovce extrem leta2016 sem ta dva dodal .Tako da je zadnji čas da se enkrat pove kaj je potrebno oddelat,drugače so ti rekordi brez neke teže.Moj čas je bil 15h41.
Sebastijanu pa čestitke :clap:
 ZarnikSebastjan
#367923
V soboto 12.septembra sem se ob 5h uri zjutraj podal po trasi Grintovcev .Cilj je bil da v cim krajsem času priti okoli,to mi je tudi po 13h02' uspelo.
Zahvalil bi se moji spremljevalni ekipi,ki je cel dan skrbela,da je vse potekalo kot mora.
Prav tako tudi Brooks Slovenija in AGP PRO SPORT za vso podporo ob preteklih in sedanjih projektih.

Se pa strinjam s predhodnikom,da ti časi nimajo teže.
So le osebni izzivi kako hitro zmoreš opraviti z določeno potjo.
Spodaj prilagam gps sled in nekaj vmesnih časov.
Calcit-Sv.Primož-Zeleni Rob-Konj-Korošica(2h48').
Korošica-Ojstrica-Škarje-Planjava-Kamniško sedlo (1h45').
Kamniško sedlo-Brana-Turska gora-Koroška-Kranjska Rinka-Skuta (2h33').
Skuta-Štruca-Dolgi Hrbet-Grintovec-J.Kočna-Kokrška Kočna-Kokrško sedlo (2h58').
Kokrško sedlo-Kalška gora-Kalški greben-Vrh Korena-Pl.Koren-Kriška pl.-Kamniški vrh-Calcit (2h53').

http://www.movescount.com/moves/move353239043#!
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA