Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Franci65
#367096
Ravno mi je postalo všeč, ko so začeli zaračunavati.
O ti smola! :(
Uporabniški avatar
 majcka
#367098
zz topka napisal/-a:Na app ni več segmentov, ma, na kompu so pa še vidni. Vsaj pr meni... :shock: :-D


Vidni so že, samo kolkor sem razbrala, si pa z njimi nimaš kaj pomagat, ker samo vidiš neke pikice, potem pa ne več veliko.
Uporabniški avatar
 majcka
#367105
Moj lastni segment zgleda takole.

Segment.jpg
Segment.jpg (135.7 KiB) Pogledano 1316 krat


Kaj pa ti vidiš, ko praviš, da vidiš vse???

Prav tako ne vidim primerjave za pot, ki je večkrat opravljena. Do zdraj se je točno videlo, kako hitro je bila katerič narejena...zdaj.....Nada! Njente! Neč! :argue:
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
#367106
Ravno to je tudi mene zmotilo. Nekakšno niti ne tekmovanje s samim seboj, mogoče le primerjanje časov, ko je vseeno bil dober občutek ob dobrem času, ravno toliko za primerjavo.
Uporabniški avatar
 jorgamesh
#367110
Pokaže ti, ker si med top 10. To je vse kar lahko vidiš, deset najboljših časov za vsak segment. Vse ostalo so prestavili v plačljivo verzijo.
 KadilecSamo
#367113
Jaz sem na Stravi dobre tri leta se mi zdi. Najprej me je motil ta njihov moving time in elapsed time. Na poti se nikjer ne ustavim, pa se mi čas kdaj razlikuje tudi po pol ure... Jasno mi je, da naj bi bilo odvisno od hitrosti premikanja v strmih klancih, kjer grem kot polž, ampak vseeno. Velikokrat grem enak krog v približno istem tempu, pa sta kdaj časa približno enaka, kdaj pa je razlike več 10 minut.

Žalosten sem bil tudi, ko so ukinili iskanje aktivnosti po ključnih besedah. Svojo pot si poimenoval recimo Rašica-Šmartno-Rašica in potem je lahko kdorkoli našel tvojo aktivnost, če je vtipkal katero izmed uporabljenih besed, izbiral si lahko tudi glede na dolžino, višinske metre itd.

Za te segmente in osebne dosežke na istih trasah je tudi malo neprijetno. Kdaj odtečem isti krog, da vidim kje sem.... Sedaj bo to težje... Pogrešal bom tisti GAP, izravnavo glede na višince...Čeprav mi ni jasno najbolj kako je izračunal povprečje na km, saj sem ga kdaj kar žgal, pa sem šel redko kdaj kak km pod 4 45 min/km po hribovitem terenu, glede na gap izravnavo...Po ravnem pa bi lahko tak tempo držal kar dosti časa...

Plačal premijum verzije zaenkrat ne bom, še vedno mi je dovolj za spremljanje "prijateljev" in za osebni tekaški dnevnik.
Uporabniški avatar
 zz topka
#367114
jorgamesh napisal/-a:Pokaže ti, ker si med top 10. To je vse kar lahko vidiš, deset najboljših časov za vsak segment. Vse ostalo so prestavili v plačljivo verzijo.

Ja, pa res...zdej vidim...ja, neč, se bomo martrali bit med top 10... :-D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA