Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni Leon, David in Matej!

Čestitke za uspešno opravljen trek! Res škoda, da sta se nama termina "križala".

Tudi na tem koncu je lepa narava in treba bo (čim prej) "z nogo stopiti" tudi tu.

Lep pozdrav! Zvone
 Jožko
Bravo fantje :D
Semjul, a imaš še kakšno ponovitev v planu pred zimo, bi se ti z veseljem pridružil. Mi res že manjka tisti pravi "ultra" po nekaj več kilometrčkih v pravi družbi :D
Uporabniški avatar
 semjul
Jožko napisal/-a:Bravo fantje :D
Semjul, a imaš še kakšno ponovitev v planu pred zimo, bi se ti z veseljem pridružil. Mi res že manjka tisti pravi "ultra" po nekaj več kilometrčkih v pravi družbi :D

:D

Jožko, mislim, da ne bo treba čakati predolgo. Sladkih6 imam v planu, kak teden počitka od dolgih, potem pa spet juhuhu naokrog. Prvo lepo jesensko vreme izkoristim za potepanje in dvignem temo, lahko pa se tudi slišiva če želiš, da ti ne uide. Lep pozdrav v Baško grapo.
Uporabniški avatar
 semjul
zvone napisal/-a:Pozdravljeni Leon, David in Matej!

Čestitke za uspešno opravljen trek! Res škoda, da sta se nama termina "križala".

Tudi na tem koncu je lepa narava in treba bo (čim prej) "z nogo stopiti" tudi tu.

Lep pozdrav! Zvone

Zvone,hvala za čestitke, vem da pride tudi čas ko boš stopal po Knapovski, samo da se nama termini in želje uskladijo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
semjul napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:čestitam fantje :clap:
ja, Zasavje je lepo ;) Čemšeniška je pa tako "moja" :--

Ksenija, bogatstvo imaš v "lasti" kot je Čemšeniška, večjega ni tam okoli, no tu pa tam si ga bomo pa le sposodili za kakšno urco al dve.Pa nič ne skrbi, s seboj vzamemo kvečjemu štrudl ali dva, drugo pustimo zate :lol:

bolj ima Čemšeniška mene v lasti ;) mogoče se pa kdaj srečamo :clap:
Uporabniški avatar
 AVI
V bistvu sta fanta pred menoj že skoraj vse napisala.... :D ..ampak, naj nekaj pa le dodam...

Presenečenje...

Razmišlajnje, Trbovlje, Zagorje. Prva asociacija nepoznavalca teh krajev je megla, dimniki, sivina. NAPAKA! Gozdovi obarvani v jesenske barve, travniki, širni pogledi od Pohorja do Triglava, nič se ni skladalo s pričakovanji nepoznavalca. Presenečenje! :D Ja, to so Trbovlje. Semjul, v lepih krajih si doma, pa naj še kdo reče, da se tam za Savo samo kadi.... :lol: :lol:

Knapovska, je lepa. Skrbno izbrana in s pogledi radodarna pot. Ne gre pa pozabiti na gurmanske dobrote ob poti rogljiček, gobova juha in "štrudl", ki še dodatno popestrijo pot in poskrbijo, da ne zmanjka energije. No, pa da še malo delamo skomine... :D

Slika

Slika

V glavnem, lepa je in kdorkoli se odločil bo, in obhodil jo, mu žal za trenutek ne bo. A lep spomin za vedno nosil bo. :D :D
Slika

Hvala Semjul in Matej!
Uporabniški avatar
 semjul

S telimi slikcami si mi naredil skomine, težko če ne bom danes "skočil" do Mrzlice in si kaj privoščil :wink: .
Pa da naredim še jaz skomine tebi in ostalim trekerskim sladokuscem. Pripravljam (v glavi zaenkrat) razširjeno Knapovsko, ki bo zajela še Kum, totej dvakratno prečenje Save.
Samo pot imam že oblikovano, le start in cilj me malo muči, vendar mislim da ga bo treba prestaviti v Zagorje, ker je to edino smiselno. Nas bo pa Ksenija gostila :D
jan_jan napisal/-a:Bravo fantje, dobro ste to udejanjili. :laola

Jani, ti boš pa že še videl, kaj se bo drugo leto prašilo za nama :clap:

Sicer pa vsem hvala za pozdrave in čestitke, čeprav čestitamo lahko le naravi, ki nas prenaša take bizgece kot smo! Človeštvo, mislim.......In nam še vedno nudi mnogo in preveč :oops:

Se vidmo k se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 semjul
semjul napisal/-a::D

Ja sem slišal, da ste bli na vasi,ampak trenutno mi ni do dirkanja, nekako se mi lušta umirjenih, za dušo.

Včeraj se mi je, ko sem na Čemšeniški planini jedel štrudel, porodila ideja da bom v bližnji prihodnosti združil Knapovsko in Rokovnjaško pot. Od Čemšeniške do Trojan je le pljunek, tam prikuplam na Rokovnjaško, jo opravim in se s Trojan vrnem na Knapovsko pod Čemšeniško, ter jo zaključim.
Glede na to da Rokovnjaške še nisi delal Zdravko, bi bila morda to priložnost.

10.10.2010 sem napisal zgornje razmišljanje.
Čez slabo urco se mi začnejo izpolnjevati gornje sanje. Pridružila se mi bosta Avi in Tomaž Pi.
Več pa jutri na večer, ko bo z veliko trme in malo sreče pot opravljena .Računam, da gre za okrog 110km dolgo pot, z kar nekaj višinci.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA