Pozdravljeni Leon, David in Matej!
Čestitke za uspešno opravljen trek! Res škoda, da sta se nama termina "križala".
Tudi na tem koncu je lepa narava in treba bo (čim prej) "z nogo stopiti" tudi tu.
Lep pozdrav! Zvone
Jožko napisal/-a:Bravo fantje![]()
Semjul, a imaš še kakšno ponovitev v planu pred zimo, bi se ti z veseljem pridružil. Mi res že manjka tisti pravi "ultra" po nekaj več kilometrčkih v pravi družbi
Ksenija napisal/-a:čestitam fantje![]()
ja, Zasavje je lepoČemšeniška je pa tako "moja"
zvone napisal/-a:Pozdravljeni Leon, David in Matej!
Čestitke za uspešno opravljen trek! Res škoda, da sta se nama termina "križala".
Tudi na tem koncu je lepa narava in treba bo (čim prej) "z nogo stopiti" tudi tu.
Lep pozdrav! Zvone
semjul napisal/-a:Ksenija napisal/-a:čestitam fantje![]()
ja, Zasavje je lepoČemšeniška je pa tako "moja"
![]()
Ksenija, bogatstvo imaš v "lasti" kot je Čemšeniška, večjega ni tam okoli, no tu pa tam si ga bomo pa le sposodili za kakšno urco al dve.Pa nič ne skrbi, s seboj vzamemo kvečjemu štrudl ali dva, drugo pustimo zate
jan_jan napisal/-a:Bravo fantje, dobro ste to udejanjili.
semjul napisal/-a::D
Ja sem slišal, da ste bli na vasi,ampak trenutno mi ni do dirkanja, nekako se mi lušta umirjenih, za dušo.
Včeraj se mi je, ko sem na Čemšeniški planini jedel štrudel, porodila ideja da bom v bližnji prihodnosti združil Knapovsko in Rokovnjaško pot. Od Čemšeniške do Trojan je le pljunek, tam prikuplam na Rokovnjaško, jo opravim in se s Trojan vrnem na Knapovsko pod Čemšeniško, ter jo zaključim.
Glede na to da Rokovnjaške še nisi delal Zdravko, bi bila morda to priložnost.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA