prostor za zapis povezav na spletna mesta, ki so se vam vtisnila v spomin in jih radi obiskujete in ki jih priporočate vsem nam ...
 thebeast
#195191
    So vaše stene puste in dolgočasne?
    Si želite polepšati vaš dom, pa nimate pravih idej?
    Mogoče iščete idejo za darilo?

Slika

Oglejte si naše veliko ponudbo privlačnih, modernih in cenovno ugodnih stenskih slik, ki bodo polepšale vaše domove.

NaSteno.si je spletna trgovina, kjer člani tekaškega foruma kupujejo 10% ceneje! Pri postopku naročila vnesite kodo "tekaski" (brez narekovajev) in od vrednosti vašega nakupa bomo odšteli 10%.

Za vse, ki se vpišete med prejemnike naših e-novic, kjer boste pravočasno obveščeni o vseh novostih, cenejših nakupih in ostalih ugodnostih, pa imamo pripravljeno še eno presenečenje. Brezplačno boste prejeli priročnik z nasveti, kako zaščititi vaše oči pri delu z računalnikom.

Slika
#230806
Pozdravljeni tekači.

Sporočamo vam, da smo povsem prenovili podobo spletne trgovine NaSteno.si, povečali pa smo tudi ponudbo, ki sedaj šteje preko 500 različnih slik.

Slika

Še vedno velja popust za člane tekaškega foruma. Vnesite kodo "TEKASKI" in kupujte 10% ceneje.

Hvala in lep pozdrav,
Janez
#230856
skorc napisal/-a:A zemlejvid sveta bi se dalo natisnit v izvedbi s petimi okvirji?

Ta motiv je že na voljo v izvedbi s petimi elementi, vendar je zaradi škrata pri vnašanju artiklov naveden pod kategorijo "Razno".
Povezava do artikla: SLIKA SVETA V 5 ELEMENTIH

O možnostih večjega formata (ponujen je dimenzij 110 x 60 cm) in ostalih barv vam sporočim jutri, ko se posvetujem s tehničnim oddelkom.

LP, Janez
 skorc
#230882
Hvala za hiter odgovor. V mislih sem imel "funkcionalen" zemljevid sveta. Torej z mejami držav, navedbami glavnih mest, oceanov...

No pa tudi če ne, povezava je priletela ravno v pravem času, ko renoviramo stanovanje in naročamo malarje. Tako, da bomo v vsakem primeru našli nekaj za našo dnevno sobo. Motivov je skoraj preveč. :)
#230894
Aha, sem napačno razumel željo, saj imamo v ponudbi tudi z linkom zgoraj prikazan zemljevid sveta, ki je na voljo s tremi ali petimi elementi.

Zaenkrat nimamo možnosti izdelave slik z motivi po željah kupcev oz. njihovimi lastnimi slikami, zato funkcionalnega zemljevida sveta žal ne morem ponuditi.

Vsekakor pa me veseli, da vam je tudi trenutna ponudba všeč. Motivov pa ni nikoli preveč :D Se pa strinjam, da je izbrati samo eno sliko včasih kar težavno. Tudi sam prenavljam stanovanje in se še nisem odločil za točno določene motive. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA