prostor za zapis povezav na spletna mesta, ki so se vam vtisnila v spomin in jih radi obiskujete in ki jih priporočate vsem nam ...
#325716
Nedvomno je osnovni interes vsakega športnika v tem, da uživa v svoji dejavnosti, da počne nekaj koristnega, da je pri svoji dejavnosti v družbi ljudi s podobnimi pogledi, nenazadnje da se preizkuša z drugimi in sam s sabo v doseganju čim boljših rezultatov. Tudi na področje športa in rekreacije pa je vezan stalen tehnološki razvoj, ki lahko znatno pripomore k popestritvi in lažji organizaciji tovrstnih dejavnosti. Tako je tudi s tem forumom, ki je znatno prispeval k popularizaciji teka v Sloveniji in bo nedvomno tudi v prihodnje.

V TIMINGU POLJANE http://www.timingpoljane.si se trudimo tovrstno ponudbo dopolniti z novimi prijemi, ki so vezani na čim bolj učinkovito predstavljanje rezultatov in ostalih podatkov o tekmovanjih preko različnih medijev, kot so običajne spletne strani, aplikacije za pametne telefone, Facebook, Twitter ..., pa tudi hitro predstavljanje rezultatov na licu mesta preko zaslonov na dotik.

Glavni del zgoraj opisanih možnosti je podprt v okviru platforme ITS YOUR RACE, ki je vezana na sistem za merjenje s čipi JAGUAR, vsebuje pa spletno stran s kompletnimi informacijami o prireditvah https://www.itsyourrace.com/, mobilno aplikacijo za pametne telefone z operacijskima sistemoma Android in Apple iOS, ter povezave s Facebookom in Twitterjem.

Slika Slika Slika

Brezplačno mobilno aplikacijo ITS YOUR RACE si lahko naložite iz Google Play Stora ali Apple App Stora oz. s pomočjo spodnjih povezav. Vašo tekmo v aplikaciji poiščete s pomočjo iskalnika na spletni strani oziroma preko mobilne aplikacije. Več informacij o platformi ITS YOUR RACE lahko najdete tudi na spletni strani TIMINGA POLJANE na naslovu http://www.timingpoljane.si/race/.

Vabimo vas, da si s pomočjo spodnjih povezav mobilno aplikacijo ITS YOUR RACE naložite na svoj pametni telefon in si z njo pomagate pri spremljanju za vas zanimivih prireditev:

Slika https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itsyourrace.android

Slika https://itunes.apple.com/us/app/its-your-race/id656514293?ls=1&mt=8
#325764
Najnovejša tekma, za katero lahko informacije (vljučno z rezultati) dobite na platformi ITS YOUR RACE, je:
- 23. GORSKI TEK IN POHOD NA OSOLNIK (Godešič, 11.5.2014); http://gorskitekosolnik.itsyourrace.com oz. iščite Osolnik v mobilni aplikaciji

Na ITS YOUR RACE najdete tudi informacije za:
- 7. POMLADNI TEK (Jesenice, 15.3.2014); http://itsyourrace.com/event.aspx?id=1793 oz. mobilna aplikacija, npr. 'Jesenice'
- TEK V BELO (Idrija, 19.4.2014); https://www.itsyourrace.com/event.aspx?id=1867

Prihajajoče tekme:
- MAJSKI TEK (Ajdovščina, 17.5.2014)
- ŠTUDENSTSKI TEK NA GRAD (Ljubljana, 26.5.2014)
- 16. VISOŠKI TEK (Visoko pri Poljanah, 31.5.2014)
- 4. TRBOJSKI POLMARATON; TEK DVEH MOSTOV (Trboje, 7.6.2014)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA