prostor za zapis povezav na spletna mesta, ki so se vam vtisnila v spomin in jih radi obiskujete in ki jih priporočate vsem nam ...
Uporabniški avatar
 pementos
#185179
jaz nisem za take akcije, ker se meni zdijo nesmiselne, ne razumem, kako pomaga, če jaz, ki nimam težav z alkoholom, neham piti. Tisti, ki v resnici imajo težave ne bodo sledili takih akciji. Bolj učinkovito se meni zdi finančna pomoč za programe za pomoč odvisnikom alkohola. Podražitev alkohola ali omejena prodaja ne preprečuje odvisnika. Jim je treba pomagat.

Povezava med alkoholom in prometinimi nesrečami je druga stvar. Tukaj je treba ozavestiti ljudi, da je nevarno vozit, če piješ alkohol. Visoki kazni samo so učinkoviti z ljudmi, ki nima težav z alkoholom.
Uporabniški avatar
 vencelj
#187113
vencelj napisal/-a:
Sedaj gremo dalje, tole svojo "akcijo" podaljšujem do GM 4o :juhuhu: .

LP, vencelj


:roll: :? :?:
Sedaj je GM 4o odpadel. So me danes že na Petrovem brdu provocirali, da to avtomatsko pomeni podaljšanje "akcije" do GM4o, kadarkoli že bo (morda šele čez eno leto).
Bomo videli...

Lp
Uporabniški avatar
 ZEBRA
#187130
pementos napisal/-a:kako pomaga, če jaz, ki nimam težav z alkoholom, neham piti

odgovor je v zgledu, razume ta tisti ki hoče...
enostavno se človeku ki ne pije vsake toliko zgodi, da ga kdo pogleda izpod čela in ga zelo resno in negotovo vprašaa kaj se res da živet brez...
vencelj napisal/-a:"akcijo" podaljšujem do GM 4o

akcija do GM4O in brez letnice pa se odločaš samo enkrat na leto :wink:
:clap:
 AHIL
#187261
Ne vem zakaj ta tema sploh obstaja?Fantje če radi spijete kakšen kozarček ga spijte in garantiram vam da se boste počutili bolje.Je pa res
da nekateri ne smejo piti alkohola ker potem nimajo zavor zato so te akcije vsekakor dobrodošle.
Uporabniški avatar
 Andreja_T
#188614
no, js "rada" spijem kak pir (dvakrat na leto...)
pa se po enem piru nič bolje ne počutim, oz. vsaj nič bolje kot če bi spila schweppes al pa kej podobnega.
pa ne delam neumnosti, če kaj spijem, niti se ne počutim slabo - ne psihično ne fizično...


nekak se mi zdi, da se v grobem delimo v dve skupini: eni ne vidimo razloga za pitje, drugi pa ne za abstinenco :twisted: :mrgreen:
 tarabojan
#234146
Ne razumem bistva pogovora o alkoholu. Nekateri so absinenti od začetka, nekateri pa nismo. Obtoženaje ne vodi nikamor. sami sebi smo dovolj veliki rablji. obstajamo tudi tisti ki furamo vse, družino, službo, aktinosti , pa še vendo se zgodi da pogledamo pregloboko v kozarec ali hrano. Smisel takega foruma je zame da se med sabo vspodbujamo da kakršna koli odvisnot ne vodi v odrešitev. Zase vem da je življenje brez strahu in pričkovanj tisto, ki te vodi iz kakšnekoli odvisnosti. kako to doseči pa je zame vsakdanji izziv. Verska prepričanja ali datumi pa so larifari. Če kdo to izkoristi je bedak če kdo to sebi dopusti je bedak.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA