Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
#358169
Telepatija dejla... :shock: ( zdej, k sem tu napisala, se mi zdi, da sem to en bot nazaj že napisala?) sem šla na mojga, sem se spraševala, le kdaj bo Tajataja napisala poročilo od Bore :?:
Evo, pridem domov, grem slučajno :lol: na TF, in puf - poročilo od Tajataje.
Slika
Veš kej, Tajataja, ti si edina, k si lohk privoščiš pisat poročilo, ko je tema že aut... Mi vsi ostali moramo to takoj naredit, da se Tonek ne jezi.... :lol: :lol: :lol:
-
 bossteb
#358173
Tudi jaz sem obljubil, ko se malo posede. Sem se včeraj lotil pisanja, pa je tako dolgo ratalo, da ni za nikamor. Še sedaj ni konca. Bom objavil v posebni temi, za tiste mazohiste, ki se jim da prebijat skozi.
Ker je bilo to mojih prvih 100 milj, imam samo za povedat, da sem užival od začetka do konca, da je bilo vsega veliko, le snega in burje bolj malo. Vsega namreč lepega in pozitivnega, pa ravno prav matranja, da človek ve, da to ni ravno za vsak dan. Še za vsak teden bi bil prevelik zalogaj; o mesecih pa ne bi govoril, ker imam še mlado družino, pa se tudi ne spodobi samo okrog skakat. :wink:

Vsekakor sem lepo z "andahtjo" prepotoval lep kos sveta na lastni nožni pogon in nadvse priporočam vsakomur, ki ga take stvari ne spravijo ob živce. :D

Čestitke organizatorju in idejnemu vodji za vse stezice in poti, ki jih je tako lepo povezal v čudovit trail s čudovito traso. Prav res je bila ena čudovita dogodivščina! :clap: :clap: :clap:
Žal razgledov ni bilo, sem pa na flickru pogledal fotke s pripravljalnih tekov in moram reči, da so tudi razgledi fantastični. :lol:

Sicer se pa spomnim lanskega Teka z Burjo, kjer smo imeli sončno vreme in vem, da je res najlepše. Gotovo še kdaj ponovim, se splača! :juhuhu:

Čestitke tudi vsem udeležencem na vseh razdaljah, na Ipertrailu tudi tistim, ki so zdržali, dokler je šlo! :laola

Aja, pa ne pozabimo, da sem si to dal kot darilo za svojih okroglih 40. :--
Uporabniški avatar
 Tajataja
#358182
zz topka napisal/-a:Veš kej, Tajataja, ti si edina, k si lohk privoščiš pisat poročilo, ko je tema že aut... Mi vsi ostali moramo to takoj naredit, da se Tonek ne jezi.... :lol: :lol: :lol:
-


Jaz pa zanalašč mal odlašam, da dalj traja. :lol:

En veeeelik objem za ZZ. In vprašanje, ki ne spada sem, pa vseeno. A boš letos kaj prepevala Čisto jebo v Durniku? :lol: Sam da vem. :lol:
 mikha
#358186
Bom prenesel Tommasu pohvale neprej, pa seveda tudi kritike. :D
Ko berem in poslušam zgodbe z Ipertraila, pohvale za idejo, se spominjam, ko mi je Tommaso prvič razlagal koncept in sem ga gledal kot tele v nova vrata. Ni označb, vse v škatli, tekma januarja, noč, sneg, burja... sem mislil, da sploh ne ve o čem govori. Pa je zelo dobro vedel. :D
Število udeležencev je posledično manjše, ampak so pa le tej pravi 'norci'. Žal, kot je bilo omenjeno, pri večini tekačev v SI ta tekma ni bila v redu razumljena oz. sprejeta. Tako zaradi koncepta, kot cene, ki je vključevala puhovko oz. sorodne izdelke. Brez teh izdelkov, je seveda bila cenejša.
Upam, da bo sedaj tudi s pomočjo izkušenj SI udeležencev Ipertrail bolj zanimiv, dojemljiv za naše pustolovce. Saj večinski del poteka po slovenskem ozemlju, državnem oz. narodnostnem in si zasluži našo prisotnost.
Za pomoč in info o Teku z burjo sem na voljo tudi jaz in bom z veseljem pomagal pri komunikaciji itd.
Uporabniški avatar
 zz topka
#358189
Tajataja napisal/-a:En veeeelik objem za ZZ. In vprašanje, ki ne spada sem, pa vseeno. A boš letos kaj prepevala Čisto jebo v Durniku? :lol: Sam da vem. :lol:

Ojej, Tajataja, kej ti mene zdej sprašavaš... :shock:
Tu bi spadalo že v prezgodnjo predprijavo... o kateri se glih zdej pokajo v eni temi.... :lol:
 mikha
#359138
Ja, upam, da bo Anrej cimprej spisal drugi del. :D

Sicer pa novost Teka z burjo v letu 2019 je ( bo) klasičnih 100 milj - S1 Ultratrail. Označenih, z okrepčevalnicami itd. :D

Ipertrail bo zopet na sporedu leta 2020. :laola
 mikha
#359492
Tek z Burjo, Ipertrail, leta 2020 prihaja v kraje, kjer je burja doma:

"Dih jemajoča trasa, s startom v Gorici, preko Trnovske planote in Nanosa do Tržaškega zaliva."

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA