Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 husein
#363490
Na UTVV sem prisoten od prvega teka, večkrat na 50, letos prvič na 100. Prireditev se je prijela in raste, s tem tudi število tekačev, spremljevalcev, gledalcev- navijačev, podporne ekipe, prostovoljcev... kar seveda zahteva dobro uigrano organizacijsko ekipo.
Prireditev je odlična, ok, podelitev bi bila res bolj smiselna v soboto popoldan, proti večeru, ko je večina tekmovalcev že v cilju, je pa na organizatorju, da tekmovalce zadrži na ciljnem prizorišču do razglasitve (koncert?).
Všečna mi je tudi uvedba lončkov za večkratno uporabo. Letos sem jo prvič pri nas doživel v praksi na NajNaj 21, že prej pa na tekmah v Italiji.
Ne morem mimo prostovoljcev na progi in na okrepčevalnicah. Takih srčnih ljudi ne srečah ravno na velikih tekih. Poklon.
Tudi sprememba ciljne lokacije v središče Vipave je logična, čeprav mi je bilo v kampu bolj "domače".
Cena štartnine je kakršna je. Za nekoga, ki ne vidi širše slike, je razumljivo previsoka. Če pa organizatorju na koncu ne ostane nič, se pa vprašaš zakaj to sploh počne? So pa na vseh tekih kritiki, ki jim pač ne moreš ustreči. Nekomu ne ustreza termin, ura štarta, vreme, veja na progi, ne dovolj hladna tekočina na okrepčevalnici... Haters gonna hate.
UTVV je zame vrhunsko izpeljana prireditev. Kar tako naprej in naj ekipi ne zmanjka zanosa!
Uporabniški avatar
 mac
#363495
Boštjan, imaš moj DA in greš v naslednji krog :D

Ostalega ni za komentirat....

Stvar je tako huda, da se zaradi nepodelitve nagrad in še ne vem česa že javlja cela stotnija prostovoljcev, ki pravijo da ne bodo več zmogli brez preteklih udeležencev.

Pivo ima pa napačno vrednost zapisano. Ko je spiješ teden dni po tekmi je njena vrednost neprecenljiva

Lp
 Tina79
#363500
Me veseli, da se je zadeva obrnila v pozitivno smer, saj mi je prav hudo, ko vidim, da so nekateri večno nezadovoljni...Razumem, vendar menim, da se da kritike podati na lepši način, ki vodi v konstruktivne debate. Le tako se stvari lahko izboljša.
V glavnem, pri meni UTVV prav vedno zmaga. Si zrihtam fraj vikend, zamenjam dežurstvo, vzamem dopust, če je treba, se odpovem ostalim dogodkom, skratka vsem povem, naj takrat ne računajo name.
Bila sem na vseh petih do sedaj in moram reči, da je dogodek vsako leto večji in boljši. Vsa čast organizatorjem. So maloštevilčna, a srčna ekipa, ki svoj prosti čas namenja organizaciji tega enkratnega dogodka.
Krasni so tudi prostovoljci, prav vsi!
UTVV, kar tako naprej!
Uporabniški avatar
 majcka
#363505
Ko smo že ravno pri komentarjih....mene na progi v obliki tekačice ni bilo že dve leti (ker sem zašla med prostovoljne časomerilce), zato kritizirala ne bom. Bom pa predala naprej ugotovitev, ki je prišla s strani nekaterih tekačev na daljših dveh progah in mi je nekako logična in sicer, da bi bilo pametno na tako dolgi progi nekje vmes narediti postojanko s toplim obrokom. Vem, da je na nekaterih postojankah vmes bila postrežena topla juha, vendar je komentar bolj bil mišljen, da se na točno določeni postojanki pojavi topel obrok recimo v obliki testenin (pač v mesni in/ali brezmesni obliki)....tudi to je na daljših trailih pretežno navada.

Sicer pa pohvala tekačem, organizatorjem in prostovoljcem.

P.S. Aja...pa še kritika na nekatere tekače.... večni problem s številkami. Jasno v razpisu piše, da mora biti številka vedno vidna.....pa kljub temu nekateri tekači zadevo prekrivajo z majicami, jo mečkajo s pasovi nahrbtnikov, jih obešajo na zadnjo stran nahrbtnikov in podobno. Potem, ko koga sfališ ali v glasnem cilju vpiješ nanj naj pokaže številko, je pa vse narobe. :|
 B. J.
#365149
Namen tega prispevka je po pol leta dosežen. Organizator je (za razliko od leta 2019) za leto 2020 uvedel podeljevanje medalj po starostnih kategorijah. Za leto 2020 je navedeno:
"NAGRADE
V absolutni kategoriji prejmejo vsi prvi trije medalje in praktične nagrade. V posameznih starostnih kategorijah prejmejo tekmovalci medalje."

Sicer ne piše eksplicitno "prvi trije", sklepam pa, da je temu tako.

Capture.PNG
Capture.PNG (17.67 KiB) Pogledano 8509 krat
Uporabniški avatar
 keins35
#365981
Vem, da je na nekaterih postojankah vmes bila postrežena topla juha, vendar je komentar bolj bil mišljen, da se na točno auto clicker določeni postojanki pojavi topel obrok recimo v obliki testenin (pač v mesni in/ali brezmesni obliki)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA