Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#361249
Včeraj sem bil udeleženec tekme, katera pa ni bila kar tako, saj nas je pred podelitvijo nagovoril župan občine Moravče. Kot je že Topka omenila, je zadnje čase na isti dan po državi toliko tekem, da vsak lahko izbere sebi primerno. Sicer ima vsaka nekaj prednosti in pomanjkljivosti, jaz sem izbral bližnjo, skoraj v sosednji vasi, čeprav se mi je malo tožilo po Nanosu, kjer je večja višinska razlika. Ima vse, kar imajo tudi veelike tekme, zelo mi je všeč predprijava in plačilo pred štartom, njihova točnost časovnice, oznake z okrepčevalnico, z mlado damo, eno od udeleženk organizacije, sem se celo popeljal nazaj v dolino.
Bilo je tudi nekaj minusov, v močni želji po čim večji udeležbi so razpisali celo 2 (dve) kategoriji :mrgreen: in ni čudno, da mi je bil najbližji senior oddaljen pet let. V super pogojih in vremenu je bilo zame vse to zanemarljivo, čas sem dosegel skoraj identičen kot lani, uradne rezultate bo pa že kje Topka izbrskala.
Čez dva tedna pa navali narode na ljubljanski asfalt.
#369329
V nedeljo se je dogajal že sedmi tek na to priljubljeno izletniško točko. Tek je kratek, sicer zame prepoložen, se ga bom pa spominjal bolj kot kašen gorski maraton, saj sem tik pred začetkom tekme naredil veliko neumnost. Popolnoma neogret sem namreč preskočil trak, ki loči 'posvečene od neposvečenih' (Covid) in nerodno pristal na eni nogi. Ker se je koleno zavedalo starosti (glava pa ne), je seveda popustilo. :mrgreen: Doktorsko preverim gibljivost - kosti so cele, ne grem še domov. Miran se je že skril za prvim ovinkom, ko jaz še previdno pujsam po startni ravnini. Stisnem zobe, ko pridem v breg sem že v elementu, segrel sem se, bolečina popušča. Po super bograču se dol zapeljem s pobarvanim kombijem, včeraj so me za dobre tri tedne vklenili v longeto, ki sega od prstov do riti...
Drugo leto pa na osmi tek.
https://teknalg.dklimbarskagora.si/

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA