Stran 1 od 5

9. Mali kraški maraton 22.3.2009 poročilo

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 17:39
Napisal/-a Loni
Tekaška sezona tudi na slovenskih tleh uradno odprta.

Kake ekspertize z moje strani ne bo, saj me poznate. Svoje sem dosegla, prišla sem skozi cilj brez bolečin, pa še pogled na uro mi ni življenja skrajšal. Vreme pa res krasno, vzdušje tudi.

PS pa hvala maci, ker pobira stvari za mano, tokrat sem pozabila Garminov pas. :laola

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 18:26
Napisal/-a Classix
Naj začnem na koncu...res prijetno sem bil presenečen nad obiskom Ane in Lize. Bili smo celo tako številčni, da se je zadnja skupina morala zadovoljiti z mizami malo stran od glavnine. Še enkrat se jim opravičujem, ker pa so to sami čudoviti ljudje, vem da ni zamere.

Gremo dalje...hvala Lauferju za prevoz, Ireni, Loni in njeni sestri za prijetno družbo, organizatorjem za brezhibno izpeljano prireditev, navijačem za vzpodbujanje.

Tudi tekel sem...hvala 5trci za vzpodbudo pod Orlekom. Bil sem tik pred tem, da strgam štartno številko iz sebe in jo peš mahnem ''v dolino''. Puls je zdivjal in vse je šlo k vragu.

Pa še na začetek dneva...pri zajtrku sem soprogi rekel...''da veš, če ne bi imel že vse plačano, bi najraje ostal doma''. Toliko o trenutnem stanju duha. Definitivno gre krivulja lahko samo še navzgor.

LP
Matjaž

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:02
Napisal/-a RoKo
Vreme, vzdušje,postrežba, VSE brez pripomb, samo ena stvar mi ne da miru.

ZAKAJ JE ORGANIZATOR ČAKAL, DA SE ŠPORTNA DVORANA SKORAJ IZPRAZNI IN NATO ZAČEL Z PODELITVIJO?

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:04
Napisal/-a IRA
Dan ...

Evo Sežana je za nami.
Jaz sem se imela lepo, družba je bila res krasna ... kofetek pred tekom super, novi obrazi, super analiza ... skratka lep, prekrasen nedeljski dan :twisted:

Larchi, čestitke še enkrat ...

mojcej bravo, sem full vesela zate 8)

In seveda bravo tudi za vse ostale, ki ste tako ali drugače podirali svoje rekorde!

Organizacija ... meni je bilo fino.
Moj dragi je jamral, da je bila na 8km postaja z vodo čisto prepozno ... meni pa je bilo čudežno vode dovolj. Sem kr s sabo nosila pol litrsko flaško vode, tako da sem jo med tekom stankala 1l :twisted: :P 8)

... še se bomo gledali 8)

Kam gremo zdej??? :lol:

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:06
Napisal/-a mojcej77
24.6.v Celje:)
Moje poročilce sledi.
lp,
m

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:12
Napisal/-a pajo
Ne glede na vse bolečine bi mi bilo pošteno žal če ne bi bil danes v Sežani. Bil sem že 3x pa vedno vetrovno kot se za te kraje spodobi. Danes pa ... Vesela sva bila nama znanih obrazov veliko novih, ki jih poznava od drugje pa jih sedaj prvič vidiva v supergah in pajkicah. Lep začetek sezone uradnih tekov, ki pa jih bo vsaj za mene sedaj bistveno manj. Tetivo je treba pozdraviti.

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:19
Napisal/-a Nataša
po 3 letih prvič spet na tekmi. Prav tremo sem mela. Šlo mi je fajn, vreme je bilo super, končali pa smo ob pohanih piškah na Zaplani :wink:

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:23
Napisal/-a IRA
Nataša napisal/-a:po 3 letih prvič spet na tekmi. Prav tremo sem mela. Šlo mi je fajn, vreme je bilo super, končali pa smo ob pohanih piškah na Zaplani :wink:


Tebe sem si pa želela spoznat ... pa drugič :twisted:
Super, da ti je šlo fino!

Lp

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:26
Napisal/-a Nataša
Ira, zakaj zmeri štepaš te zlobno smehljajoče se smajlije? Po malem se te začenjam bat :)

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:27
Napisal/-a IRA
Nataša napisal/-a:Ira, zakaj zmeri štepaš te zlobno smehljajoče se smajlije? Po malem se te začenjam bat :)


Nič se bat, ne grizem :lol: :P

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:30
Napisal/-a Nataša
ok, pol se pa naslednjič zmenva za kofe.

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:31
Napisal/-a Popaj
Pozdravljena družba!

Sem zelo zadovoljen z mojim prvim tekom na neki prireditvi v letošnjem letu po lanskem Dolskem. V Sežani sem tekel prvič in ker je bilo toliko hvala o trasi sem pričakoval preveč. Se pa strinjam da je trasa ena lepših. Najbolj mi je bil všeč del proge čez Lipico in po kolesarski stezi. Bal sem se tudi kalncev, pa jih praktično ni bilo. Nekaj gričkov, da ti ritem malo zmeša. S časom nisem zadovoljen z vsem drugim pa. Sem celo zimo treneral, vendar 21 km pač ne tečeš vsak dan (vsaj jaz ne).
Zopet sem ugotovil, da mi največji užitev ponujajo teki od 10-15km. Pa seveda kadar ne gladam na uro ampak premišljujem, fantaziram, gledam naravo, ljudi če so itd. Pa sej to je smisel teka, kaj ne?

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:43
Napisal/-a lenči
Lep tek, moram priznati, proga čudovita, vreme je odlično služilo :lol: . Družba veselo nasmejana, tempo čisto čvekalni :D , ampak zmagali smooooo :wink: , bravo Larchi :laola .
Analiza pričeta pozno in tako se je tudi končala :wink: . Družba tudi tu odlična.

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 19:45
Napisal/-a lenči
Classix napisal/-a:Naj začnem na koncu...res prijetno sem bil presenečen nad obiskom Ane in Lize. Bili smo celo tako številčni, da se je zadnja skupina morala zadovoljiti z mizami malo stran od glavnine. Še enkrat se jim opravičujem, ker pa so to sami čudoviti ljudje, vem da ni zamere.
LP
Matjaž

Imeli smo se fino, pa saj ste itak vsi morali mimo nas (ven ali na WC :lol: :wink: ), tako da smo vas imeli pod kontrolo :ignore:

OdgovorObjavljeno:22 Mar 2009, 20:00
Napisal/-a Hojca
Prav luštna razgibana proga v krasni naravi, vreme super, vsi pogoji za uživancijo 8) .
Pa še svoj cilj: spravit prvo 21ko pod streho sem dosegla :D . Skratka zadovoljna s prijetno preživetim dnevom.