Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Loni
#205291
Iz ljubljanske megle v sončni konec, nekako takole. Sem navdušena, bilo je nekaj solz in veliko smeha, veliko krogov nam je uspelo naštepati, še meni 49, tako da sem prvič prešla mejo 50 km. Vsaka čast Vremenu in njegovi familiji, da jim uspe sestaviti skupaj eno tako krasno zadevo, pa še vreme je usepel naročiti. Tisto cukr špikanje je tudi minilo brez komplikacij, je bilo prav zanimivo opazovati, koliko mi je skočil, ko sem dala nekaj v usta. No, rezultate tega bomo še počakali.
Od doma sem šla s fiksno idejo, da grem na dobro polovičko, po 31 krogu sem se že odločila končati, pa me je Natašina čisto nedolžna pripomba kar katapultirala nazaj v krog, nato pa mi je zdrava pamet po 42. krogu rekla, da bi bilo dobro zaključiti, na koncu sva pa z miciM udarili en hitri peš tempo do izteka 6 ur. Sem prav vesela, da mi je ratalo 6 ur skup migat, no, na vsakih 5 krogov sem si vzela pošteno pavzo.
Krasno, pridem še. Iz megle na sonce.
Hvala vsem za družbo, še več TF nickov je dobilo obraze, pa Matjažu za taksi servis, Tinija sva sicer nekje na poti zgubila. Pa en veliki tnx Bernardi, že ve zakaj. Pa Alji, itak. No, Rollback s svojo roziko je tudi zažigal, razmišljam o spremembi nicka, robocop je tudi poskrbel za dvig tempa, zajc je tudi uspel vsakič kaj pripomnit, čuj pripombe so tudi vedno zakon, komentarji to-leta in dragonsa so pa tudi nepozabni.
Nazadnje spremenil Loni, dne 07 Nov 2009, 21:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 raf
#205296
Res, na tej prireditvi sem bil prvič in verjento ne zadnjič, ker bo ta tek postal vpisan med top tri tekmovanja katera se udeležim v tekočem letu.
Iskrena zahvala Rajkotu in obema njegovima boljšima polovicama z ostalimi pomagači, da so pripravili prireditev, ki ji ni para v Sloveniji. :clap: Toliko pozitivne energije že dolgo časa nisem videl na kupu in toliko dobrot sladkega izvora tudi ne. :laola
Skratka projekt cuker meritve je uspel in opravili smo skoraj 250 meritev in se še enkrat zahvaljujem prostovoljcem, da so mi pomagali to zadevo izpeljati. Na analizo stanja bo treba še malo počakati in ker rabim od vseh prostovoljcev še par podatkov boste v naslednjih dneh dobili mail, kjer bodo podrobna navodila.
Z svojim tekom sem zadovoljnem če upoštevam, da sem od LM polovičke naredil O m treninga in danes, kar pravi maraton odtekel z dodatkom skakanja čez cvetlični lonček in so bili skoki po 32 km kar malo naporni, ker se me stegenske mišice začele boleti.
Skratka izumil sem novo disciplino maraton z preskokom ovire, ki je bila kar konkretne višine. :mrgreen:
Več pa, ko se misli malo zbistrijo tudi na svojem blogu.
#205297
fajn je bilo. super. kaj naj drugega napišem?
rezultat je bil v okviru pričakovanj, dobil sem makaronflajš, medaljo, diplomo, žulj in drisko. (pa sem rekel, da ne bom več teh gelov žrl :bum: )
skratka čestitke vsem udeležencem in še posebej družini "vreme".
#205306
waaaaa ko gledam sliki, me prav vleče, da bi prišel tja, a kaj ko koleno ni ta pravo in po cca. 3km začne bolet. Se pa šparam za miklavžev tek letos, kjer so višji cilji... :)
Čestitke vsem, pa upam da se čimprej na kaki prireditvi srečamo.
#205311
Ja, res je bilo waaaaaa! Nepozabno, enkratno, ....

:arrow: "Vremenska familija", :clap: aplavz na koncu, je povedal vse, besede bi bile že kičaste :cast1: :cast1: :cast1:
:arrow: čestitke vsem tekačicam in tekačem, udeležencem včerajšnjih sladkarij :clap:
:arrow: družba :cmok: , ste unikati :clap:
:arrow: Linz , hvala za tvoj trud in ležanje po listju, slikice :clap: :clap:

:arrow: hvala za vso podporo, sem jo rabila, za vse čestitke, ki ste mi jih izrekli, hvala, ker ste bili in ker ste fenomenalna družba :laola
#205323
Nima smisla nekaj nakladat. Super družba za tek in druženje po teku.
Vreme in vsi njegovi kapo dol, mislim da nas je veliko, ki radi hodimo na prireditve a malo, ki nas je sposobnih kaj takega organizirat.
Vsem čestitke za oddelane kroge, najboljšim še posebej, vsem fotografom pa čestitke za super posnetke.
Se vidimo na četrti izvedbi sladkih 6. :laola :laola
#205325
Po daljšem premišljevanju ali se udeležiti Sladkih 6 ali ne, je odločitev vendarle padla. Grem, ampak samo na trening dolžine in to največ 4 ure.

Plan sem včeraj v celoti izpolnil. V super družbi sem odtekel svojih 46 km in točno po štirih urah zavil v cilj. Po toplem tušu in obilici sladkih dobrot in napitkov, sem prevzel vlogo fotografa. Tule objavljam moje FOTKE v polni resoluciji. Na progi sem vas ujel pretežno tiste, ki ste še vstrajali v 5. in 6. uri teka. Nekaj slikc je tudi s podelitve nagrad.

Iskrena hvala Vremenu in celotni družini ter seveda ostalim, ki ste se res potrudili in nam spet pripravili izvrstno tekaško prireditev na tako lep jesenski dan.

Čestitke tudi vsem, ki ste včeraj tako vstrajno nabirali kilometre, še posebej pa tistim, ki ste pospravili 50, 60, 70 km.

Hvala Maši, da mi je odstopila svoje štartno mesto :D . No, spola ni bilo treba spreminjati, ker sem tekel kot Peter.

Se vidimo v Palmanovi, kjer bo kilometrov nekaj manj, bo pa zato šlo malce hitreje.


Lp, Matjaž
#205326
:arrow: Čestitke družini Koražija in ostalim, ki ste pripomogli k odlični izvedbi najslajše tekaške prireditve! :clap: :clap: ...Vreme nam je še vreme lepo zrihtal :D !
:arrow: Čestitke vsem tekačem za pretečene kilometre, za rekorde, za dobre ali pa "malo manj dobre" rezultate... :clap: :clap: . Odlična družba!
:arrow: Čestitke zlasti tistim najboljšim v ženski in moški konkurenci...fenomenalni ste! :clap: :cast: :cast:
:arrow: Lenz, odlične fotke...hvala!
Ostali fotografi jih boste pa še objavili, pa vnaprej hvala!

Sem še kaj pozabil :roll: :?:

LP, vencelj
#205329
Po pripovedovanju starih mačkov, da je tek Sladkih6 res nekaj posebnega in po prigovarjanju naj se ga udeležim, sem to tudi naredil. In ni mi žal, drugače povedano, zastrupil sem se s to prireditvijo, tako da naslednje leto spet pridem. :D

Hvala Rajkotu :clap: in njegovi družini za dobro organizirano prireditev. Poleg dobre organizacije je Rajko še tekel z nami. Res imaš močno voljo in energijo. Zelo pohvalno. :clap:

Moj tek ni bil ravno po pričakovanjih in željah. :( Pozna da sem pred 14 dnevi pretekel LM s poškodbami in mukami in to se še nadaljuje. :--( Do 10km še nekako gre potem se pa bolečina stopnjuje, tako da sem raje pri 21km zaključil s tekom. Ko sem se pa preoblekel, sva pa na pobudo Nataše prehodila še 7 krogov. :) Hvala za dobro družbo Nataša. :D

Meni bo pa kot kaže potreben malo daljši počitek, tako da bom še nekaj letošnjih tekov, ki so bili planirani izpustil. Še najbolj mi je žal Ultra maratona po Istri. V Palmanovi se pa vseeno vidimo.

Matjaž, hvala za super fotke, nekaj bom pa le imel za spomin s tega teka. Pa še z evropsko podprvakinjo sem na fotki. :D Hvala.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA