No čeprav je bila tale današnja "ana-liza"(če ji lahko tako rečem) v zelo skrčeni sestavi-Aleš

, Bor(hvala za lizo) in moja malenkost, pa je bila toliko bolj zabavna.
Smeha kolikor hočete.
Mislim,kaj vse človek ne sliši ,ne vidi in ne doživi.
Da povzamem tko zlo na hitro.
Najpej ko sem prišla sem opazila, da je Aleš kar malo shujšal.
"Ja veš mam zdej že hlačke M"
Aleš prosim te,sam da ne bo v petek v strunjanu že S
Potem mi je pa povedal,kaj vse nosi v svoji "spotr Billi torbici"
Mislm,ni da ni,ljudje božji.Aleš,pa to je slabše,če bi šla kakšna ženska na morje.
Vse je tudi arhivirano pa vseeno:zobna krtačka, detergent(mislim, da je reku, da je gospe Mici tam gor v brdih nekaj na roke opral), mazila, sukanec in šivanko,
pišuko, lučko, kompas, nekaj setov baterijskih vložkov, pršut, študentski futer, energijsko hrano,.....pa eno celo veliko vrečo cunjic.Ja še celo mašne dolge hlače.
Tko,da če kaj rabte, sam Alea poiščite
Ampak smo ugotovili, da itak ne bi bila fora nosit prazen nahrbtnik.
Ob glodanju "gosenic"(zlasti Bor jih je zlo z veseljem jedel) smo razgljabljali o doživetjih, ki pa jih tu očitno ne primanjkuje.
Z Alešem sva ugotovila, da zna bit kriva za tole E6 tista morska pizza iz Brunarce, ki je bla s šunko.Sigurno so dal neki preveč vanjo, da je Aleš pristal na tako odločitev. Se je pa danes zaobljubil(bo dokazal)-pa bom vseeno citiral, da ne bi slučajno pozabil:
"Če bom imel na Brdu slučajno kdaj po 4-5 pivih kakšne podobne ideje, ME LOPNI PO GLAVI

in reči:"E6"!"
Pod to izjavo sva se tudi podpisala.Ja tokrat je on zastavil svoj podpis.
Sklenila sem, da se mu lahko kot nagrado za tole požrtvovlnost na pikniku podari ene nogavičke, ker je,kot je sam izjavil,tako škrt, da si je kupil samo dvoje.Zato pa nosi sedaj s sabo detergent. Ja, Aleš, poduhala jih bova pa z Borom vseeno drugič.
Mazanju s kaplicami 31 v trajen spomin, sem se kljub prepričevanju raje odpovedala.
No pa še kar nekaj zanimivih in duhovitih stvari smo imeli na programu,ampak,.....vsega pa pač ne morem izdati,......
Skartka svaka čast Aleš za požrtvovalnost in "utrgano dejanje" .Že sedaj pa te lopnem po glavi,da preprečim taka dejanja v prihodnosti:bum: