Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 INOT
#266100
Nekoč ideja, danes pa že peta obletnica z več kot sto udeleženci. Vreme še enkrat čestitke za voljo in vztrajnost pri organizaciji tega tekmovanja.
Letos pridem žal samo na nekaj zadnjih krogov zaradi bolezni :(
Uporabniški avatar
 MatjazV
#266118
Hoj,

Mi smo že doma. Čestitke družini Koražija in vsem, ki ste poskrebeli za izvrstno organizacijo in izvedbo Sladkih 6 :laola.Tudi tokratna prireditev zelo lepo organizirana in s številno TF udeležbo.

Slika

Jaz danes nisem tekmoval, ker sem zaradi obvezniosti moral predčasno nazaj v Lj. Večinoma sem fotografiral, potem pa opravil še planirani 32 km trening v odlični TF družbi. Hvala za vse, tule pa si lahko ogledate današnje FOTKE. V zadnjem delu mi je pri fotografiranju pomagal Rosi.

Timing Ljubljana je tudi odlično opravil svoje delo. Tule so že objavljeni REZULTATI.

LP,

Matjaž
Uporabniški avatar
 ROSI64
#266131
HVALA Vreme, :clap: -marjetka- :clap: in vsi ostali, :clap: ki ste prispevali, da smo preživeli še en lep tekaški praznik :D

Vse čestitke vsem tekmovalkam/cem od prve/ga do zadnje/ga tekmovalca, bili ste enkratni polni pozitivne energije :laola

Ko prebiram rezultate imam občutek, da se količina pretečenih km veča iz leta v leto veča. :clap: Še dobro, da jaz nisem laufal, da je vsaj pecivo lahko nekdo jedel. :lol: :lol:
#266148
Še enkrat hvala Rajko,Marjetka in ostali :D :D ,prekrasna sobota,še nedelja bo zaradi tega prelepa :D :D ,hvala odlični družbi,hvala MiciM za motivacijo :D :D ,skratka PRELEP DAN v Sladkem vrhu :laola
Uporabniški avatar
 Sončka
#266152
Hoj,

res je bilo super. Tudi midva z Brinom sva se imela odlično. Brin je spoznal Benota in se navdušil nad njim, nekdo je celo komentiral, da zdaj vem, kaj naj dobi za naslednji rojstni dan. :-) Kuža Beno je tudi mene očaral. Čez Muro smo se tudi odpeljali, bili v Avstriji, a kavico spili v Sloveniji. Če me je še dan prej zamikalo, da bi tudi sama odtekla kakšen krog, mi včeraj nikakor ni pasalo in bom šla raje odteč kakšen dan v tednu.
Bi se pa želela opravičiti Nani, ker sem očitno po njenih kriterijih premalo navdušeno navijala za Razyja in mi je že drugič svetovala, da naj se mu bolj posvečam, najprej, se ji je zdelo, da sem smotana, ker ga nisem čakala v cilju na LM, včeraj pa se je čudila, ker nisem vseh 6 ur skakala v luft od navdušenja, ker moj dragi teče. Sicer ne vem, kakšne izkušnje ima z Nano napr Zajčeva žena, ker nje sploh bilo ni, ali pa Vid Kulova punca (sory ker ravno vaju navajam, a kaj čmo, vse z dobrimi nameni), ker sva se kar veliko časa prav midve prijetno pogovarjali, a kakor poznam Nano, si je gotovo vzela čas in napisala kakšen ZS ter ozavestila te brezbrižne mlade dekline, ki puščamo svoje velike ljubezni, da se ugonabljajo na 6 urnem teku, medtem ko kramljamo ob kavici in se fino imamo ali pa jih na prireditvi sploh ni! Tako da Nana, še enkrat se ti opravičujem, če sem slučajno s svojim ravnanjem žalila tvoja globoka čustva.
Uživajte, pa se vidimo v Palmanovi.
PS (če kaj dobro vem, bova tam zagotovo šli z Eriko na kufe in me verjetno ne na štartu ne v cilju ne bo. Samo obveščam, da se veste pripravit. :-))

Vremenovim pa še enkrat vse pohvale za organizacijo in prekrasno vreme. :-)Sončka
Uporabniški avatar
 Samo:-)
#266158
Sladkih6 je definitivno motivacija, da po dolgem času spet kaj napišem na forum. Bravo družini Koražija, da je spet pripravila spektakel odlično sladkobnih kilometrov. Rajko se je valjda zmenil še za kičasto vreme 8) in za fantastično pozitivno družbo. Lepo je bilo, užitek.

Sam sem zadevo vzel za dober dolgi trening. Med drugim sem testiral kako izgleda, če ima človek podporo. Robi se je odlično izkazal. No jaz sem bil manj odličen kar se tiče tekaškega rezultata, vendar sem to pričakoval, saj nisem pretirano dobro pripravljen. Zabluzil zadnjo polovico sezone... Včeraj ste mi vlili voljo, da spet zadeve vzamem bolj resno in morda naslednje leto le odsanjam Biel... Pri vsem skupaj me še najbolj skrbi "navodnjavanje" oz. hidracija. Robi me je namreč vsake pol ure tehtal in v prvih treh urah in pol sem izgubil že 2,5kg (84,3kg na 81,8)! Sranje. No potem sem se stuširal, vzel daljšo pavzo in do konca prehodil/pretekel še 10 krogov z večjimi pavzami in navodnjavanjem...

Rad bi se zahvalil vsem prijateljem sotekačem (tudi tistim, ki niste tekli Rosi, Robocop,...) za vzpodbujanje, ej super ste!

Še nekaj fotk, ki jih je stisnil Robi:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
#266165
Tudi z moje strani ena velika zahvala :laola Rajkotu in družini za super izpeljan tekaško-sladki dan.
Današnja čudna hoja je pač zelo nizka cena za celodneven prekrasen dan. :clap: :clap:

Posebna zahvala pa tudi Rosi-ju za 6-urno neumorno navijanje. Tudi zaradi tega je letelo dlje kot so bile noge dejansko sposobne. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA