Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#273209
Bom začel glede na to da sem spustil analizo podatkov :( Moje mnenje je da je bila prireditev bolje organizirana od marsikatere plačljive prireditve. Spodaj nas je čakala miza na kateri se je znašlo praktično vse kar je možno kupiti v trgovini (užitnega seveda :D ). Tudi na vrhu smo bili deležni toplega čaja oz vode (po želji). Druščina je bila taprava(končno sem jo spoznal vsaj en del), pot je bila odlična(blato nam ni ovira), noge pa se tudi niso kaj pritožovale :D Torej res najlepša hvala za odlično organizacijo, prelep dogodek, vsem sotekmovalcem pa tudi najlepša hvala za vse vspodbudne besede :D Tega res ne doživiš vsak dan :D

Drugo leto bi prosim ponovili :lol:

btw. David je padel rekord ali ne? :o
#273220
nana napisal/-a:
yogo napisal/-a:Padel v moški konkurenci 22 vzponov in v ženski 16 vzponov :laola .

Lahko bi bil malo bolj izčrpen npr. s kakšnim podatkom :D


David 22 vzponov, Maryet in Marija T. 16 vzponov.
Za ostalo je trenutno memory off.

Razumevanje prosim.

lp Yogo
#273221
Moja Šmarna gora je bila bolj kratka a vseeno sladka :D in še to v nočnem času, do jutranje zore, željo, da bi v dobrih 4rih urah prišla gor 5x pa sem si izpolnila. Čakalo pa nas je presenečenje ob prevzemu štartnih št. saj smo zraven dobili še nogavičke, hvala AVI in Kepica. Ni kaj to je dobro organizirana tekma, če koga ni, ker je "prezgodaj" štart, naj povem, da zamuja veliko lepega, saj vem, saj vem .......tako je tudi prav, da se vsak odloča zase :lol: :lol: . HVALA VSEM ZA DRUŽBO :laola :wink:
#273230
super organizacija, super družba, super vreme, .... Čestitke Avi-ju, čestitke vsem... Končno sem spoznal družbo iz foruma...

malo mi je žal, ker sem moral pred koncem zapustiti dogodek... Obveznosti pač... mi je pa v 7ih urah le uspelo priti 10 x gor-dol :D čist kul... ;)

Drugo leto itak zraven...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA