Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#289860
Poročilo v živo:
Kairos je končal tretji krog v času 1:04. Vreme je idealno, rahlo dežuje. Gre v 4. krog. Alenovski je pa že na 6. vzponu. :clap:

Prvi Kairosov krog v 59 minutah.
Nazadnje spremenil spela*, dne 29 Sep 2012, 18:44, skupaj popravljeno 2 krat.
#289878
Objavljam Kairosovo poročilo:

"Ob 15:50 sem končal svoj šesti vzpon na Planino. Opozorili so me na zapisniku, da je do konca šihta še ura in deset in da je moj zadnji krog trajal uro dvajset, torej nimam šanse narediti še en vzpon. Kljub opozorilu intuitivno grem po še enega. Ura in deset minut negotovosti ... Poplača se! Prihajam v cilj pet minut pred koncem šihta! Zadnji krog ura in pet minut! Vsi ploskajo. Čestitke, pohvale. Sedem vzponov 105-kilskega človeka na Planino! Najboljši so jih naredili 12! Čestitke! Vsaka čast!
Marko, hvala za izredno lepo doživetje in prijetno druženje."

Tudi moje čestitke! :clap:
#289887
Kairosa je najbolj za pohvaliti, če se mene vpraša, ker nekdo, ki klance praktično gleda samo na K-Rožniku, je bil res super. Kapo dol.


Aja, dol je šlo meni tudi super, no, pa gor tudi ne tako slabo :-- . Z vrtnico23 nama je ratalo po 9krat, Hoja je bila tretja z 8 vzponi. Zjutraj sem sicer rekla, da grem 6krat, spet sem se zlagala. Tako pa sem odklepala cel maraton s 3700 višinci.

Ampak raje še enkrat tole kot ravninski PST...

Mojster dneva:

Slika


Šumadinac se je izkazal na celi črti, nabralo se nas je za cel avtobus, takšnih, ki so šli gor samo dvakrat (in dobili palačinko) in takšnih, ki so oddelali del šihta tu, del pa še drugje, pa takšnih, ki smo viseli 8 ur skupaj na terenu. Pohvala gre tudi vsem sponzorjem, predvsem pa seveda oskrbniški posadki Zvetišča na Planini nad Vrhniko. Mali Samo je na koncu pridno delil vrečke.
#289890
Moja prva tovrstna izkušnja na klancih. Super je bilo, organizacija brezhibna, čeprav na totalno prostovoljni in ljubiteljski osnovi, Šumadinac - hvala.
Tekma mnogo lepša kot marsikatera profi :laola

Moj cilj je bil skromen, priti gor recimo 4x, takole malo za veselje, od tega vsaj en vzpon popolnoma bosa.
Začelo se je, vsaj zame, z ubijalskim tempom ogleda proge, sopla in hropla sem kot :twisted: Seveda sem šla obuta.

Potem pa prvi vzpon brez copat-do županove klopce je bila kar malo muka, tempo temu primerno počasen. Potem pa med drevesi in koreninami direktno v klanec-je duša zaigrala in podplatki so veselo brodili malo po listju in malo po blatni/vlažni stezi. Za dol sem se pač obula, to še ne gre in najbrž nikoli ne bo šlo bosonogo.

Ja, imela sem odličen razlog, da sem jo lahko lepo počasi ubirala na vrh, tega razloga mi nihče ni mogel/ni upal spodbijati :lol:

V dolini sem se odločila za še en bosi vzpon, izziv pač, zakaj ne še enega, če sem prvega oddelala. In zakaj potem ne še tretjega in še četrtega vzpona. In sem jih, 4 bose in enega obutega. Priznam, zadnji bosi je bil težek, posebej za podplate, ki so hoteli imeti svoj mir in mehke nogavice in masažico in... temu primerno se je odzvala glava, ki me ni več spustila v hitrejši tempo. baje je bila moja hoja takrat vodeti kot pot v Međugorje.
Pa ipak, prišla sem na vrh, ponosna.

Čestitke vsem fantom in dekletom :clap: :clap: :clap: , ki so oddelali svoje vzpone, malo več ali malo manj, kakor je bil kdo sposoben. Sem vas občudovala. ko ste kar frleli mimo mene.
#289915
Za nami je en lep dan druženja na Planini nad Vrhniko :clap: ker je ura že zgodnja ne bom veliko pisal :? rad bi se samo zahvalil organizatorju in vsej družbi s katero sem preživel en lep dan :D Maci in Marti še posebej za družbo na koncu kolone, ostalim pa za nešteta srečanja na poti :D ker se mi je na koncu mudilo domov se nisem imel časa z mnogimi niti posloviti :wink: pa saj se upam kmalu spet kje vidimo :clap: čestitke še enkrat vsem in veliko podobnih ultra šihtov v bodoče :laola

http://www.youtube.com/watch?v=Phxt93vAn0s

p.s. pogled na devetindvajseti september 2012 skozi objektiv kamere

LP Andrej
#289934
Hoj!

Včeraj se je šiht zavlekel še malo v noč, tako, da ni bilo časa, niti volje za tipkanje.

Kaj naj rečem...
Iskrena HVALA vsem ultra delavcem, ki ste se včeraj vpisali v delovno knjigo in oddelali enega težjih šihtov v karieri, ter da smo oddelali 1. Ultra šiht na Palnini. Brez vas bi bil dogodek le bled odmev po gozdovih Planine.
Nadalje pohvale vsem, ki ste se borili sami s sabo in z vse prej kot lahko progo (tudi mene je presenetila težavnost 8) , s tem da mi je znan vsak kamen in korenina).

Spodobi se, da najprej izrečem iskrene čestitke ULTRA DIREKTORJU - ALENOVSKEMU za 11 vzponov in 1. mesto med fanti (po moji nezaneslivi statistiki cca. 4600vm, 53km v času 7 ur 33 min):clap: :clap: :clap: , ter ULTRA DIREKTORICI - VRTNICI 23 za neverjetnih 9 vzponov in prvo mesto med dekleti (cca. 3700vm, 43km v času 7 ur 25 min) :clap: :clap: :clap:

Seveda ne gre pozabit legendo in lahko rečem tudi soorganizatorja SUKARJA, ki je prav tako naredil 11 vzponov in osvojil 2. mesto :clap: :clap: (prišel v cilj 2 minute pred rokom :twisted: ), sam sem pa na koncu malo spustil tempo in zaključil z 10 vzponi kot tretji :drink

Obvezno, nujno moram pohvaliti LONI, ki je prav tako kot Vrtnica23 naredila fenomenalnih 9. vzponov in dosegla 2 mesto :clap: :clap: , ter HOJI za odličnih 8 vzponov in 3. mesto :clap: :clap: .

Pri fantih so po 10 vzponov naredili še:
Jernej555, Andraž in Seeby :clap: - čestitam!!!

Pri dekletih so po 8 vzponov naredile še:
Sabina Burjek in Daša - čestitam!!!

Bravo, res bravo vsem najboljšim delavcem in delavkam!

Seveda so se pisale tudi mnoge druge posamezne zgodbe. Vseh imen, žal ne poznam, ampak mnogo vas se je res borilo do konca in ste šli mislim, da na skrajne meje in ste si res postavili občudovanja in vse pohvale vredne rezultate.
V spominu sta mi, kot dva res predana delavca ostala Kairos s svojo neuničljivo voljo in Maca z bosimi podplati na vzponih - čelado dol :clap:
Zelo sem tudi vesel za nekaj mojih dobrih starih prijateljev, ki so dosegli po 6, 7 vzponov in so šli dobesedno čez vse svoje meje(vsaj do zdaj so tako mislili).

Na koncu moram izreči SUPER POHVALO za oskrbnika Zavetišča na Planini (Mitja z družino), ki je res fenomenalno poskrbel za našo lakoto in žejo. Palačinke so bile več kot odlične, presežek pa je bila malica po zaključku! Z lahkoto rečem, da bi bil brez njih ultra šiht le popoldanski fuš :mrgreen: .
In pa zahvalit se moram vsem sponzorjem, ki so prispevali praktične nagrade in priboljške za vse delavce, ter vsem, ki ste prinesli in podarili praktične zadeve, ki sem jih pofilal v vrečke za najboljše.

MAKALU - hvala za video zapis in dobro voljo med šihtom (to ti je delavc...dela šiht in še snema vmes :clap: )

Seveda je bilo (kot sem po nostradamovsko napovedal pred tekmo) tudi nekaj tehničnih težavic (ane dekleta :oops: ), ki jih bomo seveda odpravili/popravili :wink:


Toliko zaenkrat, uradni rezultati se bodo pojavili čez nekaj časa (je treba razvozlat podpise iz knjig :).

Hvala vsem in upam, da se vidimo naslednje leto na 2. Ultra šihtu na Planini.
#289949
Morem napisat nekaj stvari. V prvi vrsti hvala za povabilo na šiht upam da se najde kakšno mesto za nedoločen čas :D Resnično ni lepšega kot 8 ur uživati v naravi in srečevati sodelavce :lol: Tako da čestitke vsem sodelavcem, upam da nas bo drugo leto še več :D
Se vidimo drugo leto na že drugem tradicionalnem Ultra "šihtu" na Planini :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA