Tako še šesti Sladkih6 je za mano. Ne vem, če ima zgubljati besed o odlični organizaciji, ki je pod okriljem familije Koražija
Bolj kot to pa ta tek postaja presežnik tudi v drugačnih merilih - kvaliteta tekomvalcev. Ta je bila letos nad vse, mislim, da se le malo tekov v tej kategoriji v Evropi pa najbrž tud v svetu lahko pohvali z tako konkurenco, ko se boj za stopničke bije skoraj do zadnje minute in to ne med dvema ali tremi tekači ampak se jih izmenjuje na vodilnih mestih kakih šest ali celo več odličnih tekačev. Vse to je pripeljalo do novega rekorda proge v moški konkurenci, ki bo kaj težko presežen v bodoče. In pa seveda do prvega zmagovalca ki ni Slovenec.
Zame je bil to, kot sem omenil že šesti nastop na tem teku, no tolk je blo tud tekov

. Izteklo pa se je glede na trenutne zmožnosti. Glede na vse peripetije, ki so se mi dogajale letos in glede na to, da sem letos samo še enkrat prej odtekel tak za trening 30 kilometrov, je bla dosežena kilometrina v dveh urah in tričetrt več kot zadovoljiva. Za kaj več pa nisem videl smisla, saj kot prvo več ko kakih 50 km nebi stisnu s sebe, za nabiranje baze pa je še cela zima, tak da
Čestite pa vsem za dosežene kilometre in za dosežene in presežene cilje

Ni važno če se mi nič ne da važno je da se mi nič ne vzame!
http://ivandraksler.si/