Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#303721
Super tekma v super pogojih. Organizatorju je uspelo pripraviti všečno tekmo, ki bo v prihodnje pritegnila še več tekačev. Menda so obljubljene tudi kategorije, kar je edini letošnji minus (če odštejem zadrtega kmeta na poti z Osolnika, ki je malce ponagajal). Naslednjič zagotovo spet pridem, če bo le organizirano :wink:.
#303726
Sploh ne vem, ali naj dam svoje slike gor ali ne. Nekateri se boste našli, večina pač ne.

Zaradi nedavne poškodbe sem prišel samo uživat in sem vzel s sabo kar mobitel. Tako da je vse slikano med tekom.

Slikal sem bolj zase, da bom naslednje leto vedel, kje gremo. Predvsem sem pa slikal, da se vidi, kako lepa je res bila trasa.

Nekajkrat sem pa vseeno malo pospešil korak in na vrhu klancev malo poslikal.

https://www.dropbox.com/sh/zfneba986m4p5em/NOWtogw2wg
#303732
Kratko, res kratko poročilce.

Prekrasna proga, mehka, polna listja, gor-dol, čudoviti razgledi, ena sama uživancija. Pohvale za idejo, trasiranje in vse ostalo.

Večinoma je bila proga dobro označena, le na nekaterih mestih so manjkali trakovi. Na enem takih mest sem se jaz "zaplezala", skupaj še s tremi tekači. To nas je stalo cca 2,5 km in mene tudi 30 minut dodatne hoje.

Kljub temu-v cilj sem prišla točno v mojem lastnem limitu-4 ure. In sem zelo zadovoljna. Sploh nisem posebej utrujena, nič me (še) ne boli, volje imam še polno...
Tek je bil, no tudi tek je bil. Vsi klanci so bili jasno prehojeni, v kar precej enakomernem tempu, bolj počasi, pa nič zato. Vmes sem, po svoji stari navadi, morala počohati okoliške mucke, malo sem se poigrala s psom in mu nametala storžev, klepet tudi ni izostal. Vsekakor mi je bilo izjemno lepo (kljub malo slabšim označbam). Še pridem, bi bilo škoda izpustiti tako super traso.

Prevoz sem imela zrihtan, vrhunski, Mišo, hvala. Dužba dveh mladcev v avtu (Mišo in Dexi), je bila prava in sploh nimam pripomb na današnji dan. Neponovljivo, skratka. Pa saj sem že dolgočasna s tem.

Organizator zasluži vse pohvale, za posrečen način prijave z izbiro ponudbe (medalje so čudovite), vegi meni - hvala. Prijaznost - odlično. Samo označbe dopolniti, to je to.

Se vidimo naslednje leto.
#303736
Uršaa, fajn slikce.
Se vidi, da me na Tošču ni zeblo. To me je namreč najbolj skrbelo. :D

Dobra ideja, takle gorski mali maraton. Čisto po mojem okusu.
Če moram tako daleč teč po ravnem, se že okoli 10 km začnem smiliti sama sebi.
Verjetno zato, ker mi postane dolgčas. :wink:

Upam na še kakšno ponovitev.
Pohvala organizatorjem.
LpE
#303739
Hvala vsem, ki ste prišli k nam v goste.

Z vami smo se imeli lepo, in ideja, ki je zorela kar nekaj let - ko smo imeli le traso in nič drugega, je našla pot do prve izvedbe. Druga bo,če bo, bolj brez napak, kot prva in tretja še bolj kot druga.

Rezultati so sedaj tudi na spletni strani http://www.najnaj21.si, pod rubriko prijave. V prihodnjih dneh pa pridejo malo po malo, še slike iz več kot 5 virov.

Upam, da ste dobili delček tega, kar nam ti domači hribi pomenijo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA